Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

TibiV

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

oneLess

Euro24Info

Demonstrație de forță la deschiderea tronsonului 1 al DEx12 Craiova – Pitești

oneLess

^ Secunda 45 în promo

De unde e imaginea asta cu un giratoriu și curbă răutăcioasă la stânga ?!

Roland.

^ cred ca e la nodul din apropiere de Bals.

Am incercat sa desenez aproximativ si unghiul din care a fost filmat.  :D

dr4qul4

Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

oneLess

Da, e giratoriul spre Voineasa de acolo. Curba duce spre lotul lor, dar aici nu e lotul lor.
Mă speriasem că ziceam că știu pe de rost fiecare pietricică de pe T1. Mersi!
Așa a ieșit la montaj!

p_mrs

Deschidere Tronson 1 + Parcurgere T1-T4 DEx12 | Drum expres Craiova - Pitești | 2024-11-29

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

Powered by API/PUM imgur uploader

Quest

Mi-a placut ieri la darea in trafic a T1, faptul ca in frunte a mers coloana aceea de 31 basculante portocalii ale Ticaret. Stie cineva daca cifra de 31 e una cu vreo simbolistica ptr turci sau doar asa s-a nimerit ?
Common sense will get you far !

danutzu_1069

Asa s-a nimerit.
Daca era 29 se putea face analogie cu 29 octombrie, ziua proclamarii Republicii.

1948

Nu erau portocalii, erau galbene si nici nu erau ale turcilor, ci ale oltenilor (Strade - Mineralport).

dargauda

Multumim @ p_mrs  :)

Vad ca parcarile stau inchis, CNAIR doarme  :D si iluminat lipsa pe T4 foarte rau :((

Radu_A

fantastica filmare...normalitate, sper in in 10 ani sa ne punem la punct reteaua de autostrazi si drum expres, doar sa nu ne sabotam singuri de prosti

mdragos

Oare mai revin anu asta muncitorii UMB pe T4? Daca nu au avut pauza 8 saptamani ma gandesc ca revin dupa Sfantul Ion .

voicul

^Pe A3 sunt inca inchise spre Ploiesti. Nu m-a deranjat niciodata ca erau inchise. Am preferat faptul ca pot sa merg pe A3.

oneLess

A filmat și Eugen Vladutu din mașină Craiova-Albota !

DEx12- Autostrada FORD- INAUGURARE

AUTOSTRADA FORD INAUGURARE SENS PITESTI - CRAIOVA