Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

GIV

Quote from: Fenrir on November 29, 2024, 04:25:29 PMAveti idee ce s-a intamplat cu straturile de uzura aici? In ultima filmare postata de Marius Patrulescu am remarcat acea diferenta la inceputul T2, cu cateva sute de metri inainte de nodul Bals Est.
Se pare ca problema deja a fost marcata de cineva pe Waze.

oare lumea nu stie la ce se refera prin hazard? :)) ca nu mai apare raportul.. ca problema tot acolo e

Xrailer

Cea mai buna solutie pt sensurile giratorii extrem de aglomerate pt Craiova sunt "sens giratoriu + pasaj".

GIV

Alti 17,7 km ai DEx12 tronson 1 Craiova-Robanesti dati in trafic.

Camioane Mineralport , nu putine, la deschidere

voicul

Cam facatura sa dea UMB primul tronsonul in folosinta, dar acum avem gata 90% din traseu si asta e o veste buna.
Am comparat Waze cu Maps - cam 30 minute diferenta - enorm + confortul.

^Nu stiu de ce zici de August - se poate mai repede + ca pe bretelele scurte se poate foarte repede.

cosss

Am parcurs primul tronson. Calitatea e net superioara tronsoanelor UMB, mai ales ca nu sunt trambuline. Felicitări constructorilor! :gj:

26ld

Quote from: 26ld on July 01, 2024, 09:43:40 PMStimabililor, daca voi chiar credeti ce tastati pe aici, faceti pariu ca firma "voastra" de vis isi respecta promisiunile publice facute de patron: Buzau Focsani integral, Craiova Pitesti T4 integral si Braila Galati integral in decembrie anul asta. Asa a zis in aprilie (parca) in fata camerelor, nu?

Gata cu vorbele, hai cu faptele. Daca va fi asa, eu va cumpar si va trimit prin posta tricouri personalizate cu ce inscriptie vreti voi, de la "zeul atotcunoscator al infrastructurii" pana la orice alta idee de slogan doriti. Plus 500 de lei API in decembrie daca termina ce ziceti voi. Daca nu, baga fiecare din voi 500 in conturile API.

Doritori?

Felicitari ambilor constructori pentru darea in circulatie! Sper sa termine ce mai au cat mai repede, chiar daca va fi sub trafic.

De ce nu a pariat nimeni contra mea cand am zis ca UMB nu da in folosinta Buzau-Focsani, Dx12 si Dx6 anul asta? Dx6 lasam de la mine, la fel legatura cu A1, era o sansa sa mai ajut comunitatea si erau sanse sa pierd.

Dar e prea usor cand nu e miza si e doar vorbarie  :lol:

voicul

Era sa zic care DX6  :lol:
Ce fail acolo total. Chinuit rau, dar zic ca 2025 il dau in folosinta.

CapitanulPtk

^^ poate ne-am saturat de astfel de discutii / pariuri...macar aici sa nu fim ca la Superbet si sa nu dam "gheare" (oare nu putem face o sectiune separata doar pentru asta?)
Felicitari asocierii de pe Tr1, ma bucur sa vad si companii mici-medii crescand in Oltenia!

Ionut

Nu e vorba de pariu. Ci de asumare. S-a promis (de nenumărate ori, până mai ieri) că termină T4 complet? S-a promis. S-a terminat? Nu. Nu merge chiar așa, promitem și apoi când nu livrăm ne facem că plouă.

În rest, felicitări încă o dată constructorilor, și UMB și Ozaltin-Strade.

TibiV

Quote from: cosss on November 29, 2024, 07:52:45 PMCalitatea e net superioara tronsoanelor UMB, mai ales ca nu sunt trambuline.

Trambulinele nu sunt "din constructie", ele apar in timp, pe masura ce tonajele isi fac efectul. Uneori apar insa mult mai repede, daca s-a lucrat "pe repede inainte"...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

dany

Am dat si eu o tura pe tr1. Foarte ok. Lipsesc intradevar parapetii intre tr1 si tr2. Oare este normal sa  lase asa? Sau au uitat? Trebuie sa le aduca cineva la cunostinta de treaba asta,constructorilor. In rest ,felicitari pentru treaba care au facut-o.

voicul

E dat in ciruclatie. Mai au multe de facut, printre care si parcarile, deci nu e chiar gata 100%.

oneLess

De la sol, din mașina lui Yo Carmen

DEx 12 | Finalizare Tronson 4 | Albota-Colonești

Mulțumiiim Yo !

Filmare e de fapt Albota(DN65)-Colonești-Negreni, la Colonești nu se mai poate ieși!

Dominik

Am fost aseara la meci la Bucuresti si am parcurs tronsonul 4, nici nu mi-am dat seama ca l-au inaugurat, dabea la iesire la Albota am realizat, foarte bun asfaltul, inclusiv drumul de legatura, dealtfel se poate observa si in videol de mai sus. Felicitari !
You're in Steelers Country

RazesIesean

@TibiV nu e normal sa apara trambuline la poduri, trebuie tasar bine langa culee.
De exemplu pe A3 din Germania ce o folosesc f des, s-a facut extinderea la 3 benzi de la Nuremberg spre Frankfurt. Aici au lucrat cei de la Eiffage si Strabag si nici pe sectoarele deschise acum 5-6 ani, nici pe cele de acum 3 ani si nici pe cele de anul asta nu se simte nimic.
Nici trambuline nici vibratii si las masina setata pe ACC cu 180 si DC sport.
Okay dureaza constructia dar se face calitate.
Cum ziceam mereu decat repede si prost mai bine mai incet si calitativ
~~~~~~
Ramasag de 500 lei in contul API ca nu se va scoate la licitatie pe A8 nimic, in 2024, in afara de capatul vestic care va fi semnat in Q3 2024.
~~~~~~