Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

oldtimercraiova

Earthchild

oldtimercraiova

GIV

nu mi vine sa cred ochilor :) felicitari constructorilor

gruia88

Ionut

Hai că am rezolvat și cu promisiunea Albota-A1... în sfârșit.

danutzu_1069

GIV

unde sunt toti cei care puneau linkuri cu ce zicea in fiecare zi grindeanu si scriosteanu ca anul asta mergem de la craiova la constanta doar pe autostrada? acum nu o sa va aratati niciunul dar in Ionut dati toti.

chiar as avea nevoie de linkurile alea

carutasul

că există oameni care credeau că termină UMB mai treacă-meargă, dar promisiunea asta îi cuprindea și pe Aktor :)

Fenrir

Aveti idee ce s-a intamplat cu straturile de uzura aici? In ultima filmare postata de Marius Patrulescu am remarcat acea diferenta la inceputul T2, cu cateva sute de metri inainte de nodul Bals Est.
Se pare ca problema deja a fost marcata de cineva pe Waze.

GIV

da, dar acum nu se revolta nimeni ca grindeanu a mintit, de atatea ori cu chestia asta, au si uitat, dar de Ionut cate nu s-au zis?

dr4qul4

pai nici UMB nu a terminat. Mi-au depasit asteptarile (eu am zis ca deschid cu giratoriu la Podu Brosteni), dar nu au reusit miracolul.
Desi mai sunt doar 10 km din DX, cei 14 km de DN se vor face in aprox. 30 de minute. Adica 25 min extra.
Iar Aktor...se bate iar cu Pizzaroti (pe A7) care termina ultimul.

In alta ordine de idei...pe mine Waze ma trimitea pe T1 inca de aseara :))
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

Ionut

@danutzu_1069
Mă refeream la promisiunile repetate un an de zile până... acum. Când nu se mai promite Albota-A1 în 2024.

oneLess

Caldă, scurtă, rapidă și cu salutări : de la RD / colegul @AndreiRD

DEX12 Craiova - Pitesti - Tronson 1 - DESCHIDERE

GIV