Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

oneLess

Ceva imagini și info de azi .
Telejurnal la TVR Craiova

Atenție, apar și politicieni.

Ionut

Quote from: dr4qul4 on November 28, 2024, 10:47:27 PMBanuiesc ca au tras zi si noapte in ultimele 2 luni.

Apropo de asta, din ce informații am eu, muncitorii UMB de pe T4 DX12 nu au primit liber timp de 8 săptămâni ca să poată inaugura înainte de alegeri. Sunt cam foc și pară, din ce se aude, e de înțeles. Țin să le mulțumesc pentru efort!!! Și pe T1 s-a muncit, evident! Presiunea a fost foarte mare pentru inaugurările astea înainte de alegeri. Calitatea... ce să zic, o vom vedea peste 6-9-12 luni.

hvm

Ar trebui sa fie clar pentru toata lunea ca inaugurarea a fost astazi pe T4 pentru ca o sa plece toti acasa maine pana pe 9 decembrie daca nu cumva ii lasa pana in 8 ianuarie ca sa nu se intoarca pentru numai 2 saptamani.

Daca n-au avut liber ar tb sa stea acasa 2 saptamani si sa vina inapoi o saptamana ceea ce nu o sa se intample...

Oricum ar fi ma bucur ca s-a deschis si oamenii pot sa plece acasa sa se odihneasca putin. Si apoi cand se intorc o sa traga tare pana la A1...
Pariuri: A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe - aici

oneLess

realitateaoltului.ro are în interiorul postării o filmare ceva mai bună cu deschiderea de azi a T4 !