Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

1 Member and 21 Guests are viewing this topic.

Ramsil

Sper totusi sa fie o greseala de redactare. Ar fi o mare porcarie sa scoti tot traficul la Podul Brosteni ca dupa sa iasa in Albota si invers tot ce vine de la Bucuresti sa treaca Alboda dupa sa faca stanga spre Costesti si la sensul giratoriu sa intre catre expres.
Mi e greu sa cred ca pot face asta doar pentru a da bine in preajma alegerilor.
@p_mrs trebuie sa vina de la Slatina.
In zona Pitesti nu avem pe nimeni care sa filmeze.
E un tip Constantin Mateescu care a tot filmat nodul de la Bascov poate ajunge el pe aici.

GIV

eu nu credeam ca se deschide anul asta nici t1 nici t4 pana la brosteni :|

Ionut

Scrie clar Broșteni, DN65A.
Nu scrie Albota, care este DN65...

O fi greșeală... sau nu...
Doar filmarea ne poate lămuri.

Breezzer

Salut!

Referitor la lotul 4, în cazul în care s-ar da spre trafic pâna la Albota anul acesta, care ar fi termenul real pentru a se dechide tot lotul? Pâna la A1

31 Martie 2025?

1 Mai 2025?

Cam p´acolo?

Un weekend plin de bere s-aveti  :doh:

mihai5

Quote from: pest1969 on Today at 03:56:27 PMNu are niciun sens deschiderea fara drumul de lagatura.

Ăsta este un comunicat oficial al CNAIR sau un bullshit cu iz electoral postat pe FB de către un director susținut (probabil) politic? Nu se poate cere o lămurire din partea API?

archaeus

^^
Am avut un prof in facultate care ne-a spus ca poti raspunde la orice intrebare cu "depinde". Depinde de multe: de vreme, de cand se intorc moldovenii pe santier, de prioritati, de bani, de multe. Mai sunt destule de facut mai ales la nodul cu A1, pila mediana e la stadiu 0, structuri neincepute sau in stadii incipiente ....eu zic Trim 2.

voicul

Ce-ai facut ma Creanga? Ai bagat drobul de sare intre romani?! Huaaa!

In rest normal orice km dat in folosinta e de fapt un minus, fara sens, inutil si de luat injuraturi.
Pana la urma de aceea suntem aici sa explicam cat de inutil e totul.

Radu_A

daca ma enerveaza ceva la deschiderile astea facute pe repede inainte din cauza alegerile e ca nu spala autostrada inainte de inaugurare...nici pe A7, nici aici...inchiriaza bre 2 masini de alea de spala strada si pune-le sa dea ture in noaptea de dinainte de inaugurare...e un nimic, aproape 0 efort comparat la impact...am vazut si pe A7 oameni care remarcau ca e murdara...ca idee turcii de pe A0 au facut luna inainte de inaugurare...are un anumit impact vizual o autostrada noua si curata...

GIV

daca spala autostrada inainte de inaugurare se spala si marcajele la cat de proaspete sunt  :troll:

hai sa ne mai descretim fruntile. ce faceti in weekend?

voicul

Eu am cam vazut ca le spala, dar nu vreau sa iau motivul de enervare de pe weekend.
Pana la urma e un argument perfect pentru drobul de sare de mai sus!

Ionel Scrioșteanu-parcurs traseu 𝗧𝗿𝗼𝗻𝘀𝗼𝗻𝘂𝗹 𝟭 al 𝗗𝗿𝘂𝗺𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗘𝘅𝗽𝗿𝗲𝘀 𝗖𝗿𝗮𝗶𝗼𝘃𝗮-𝗣𝗶𝘁𝗲𝘀𝘁𝗶 DX12-joi se deschide