Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 9 Guests are viewing this topic.

Ionut

Hai măi vorbiți cu Olguța și rezolvați treaba. Aici îi înțeleg și pe cei din CNAIR: nu pot să facă chiar tot, nici nu au jurisdicție, nici nu au capacitate administrativă... mai trebuie și localii să vadă cu 2-3 ani înainte să fie gata drumul că trebuie să-și facă drumul local. Până la urmă CNAIR a desenat acolo pasaj peste centură, un nod așa cum e el, bun rău. Dar chiar descărcarea în oraș... ce naiba.

Mumu ar trebui să-și ia primarul, nu CNAIR sau constructorii, în acest caz.

CapitanulPtk

Drumul de legatura Ford-DX12 ar mai rezolva o parte din probleme. Aici nu imi dau seama unde s-a blocat si cine e de vina. Nu am mai auzit nimic de multe luni despre stadiu.

archaeus

Am spus-o si o repet: pt cei din estul si sudul orasului va fi mai convenabil DN6 - nod Bals vest. O sa fie o tragedie traficul in zona centurii x Dx12, s-au coit ani de zile, au zis ca au timp si a venit momentul inaugurarii si tot nimic s-a facut, absolut nimic. Avem beculete si sanii pe magazine, avem hoteluri pline pt targul de Craciun dar dpdv al infrastructurii s-a facut fix nimic. Zero. Nada!! Stau la 1km de centru si voi gasi iar masini de AG, OT, CS, VL, MH, B parcate la mine pe strada pt targ .... dar sa-i vad pe unde vin :))

Vlad94

^Eu unul nu înțeleg de ce nu au proiectat intersecția Dx12-A6 ca o treflă, cum ar fi trebuit.

BIGRED1984

@archaeus adica DN65 ...ca dn6 chiar n-are treaba cu Bals
@Vlad94 momentan arde DX12 cu DN65F , pana la A6 mai curge multa apa pe Jiu. Atat s-a putut, daca se proiecta corect peste tot, ce mai vb. noi pe aici pe forum?

Sa speram ca totusi n-o fi chiar asa de rau.. cat ar putea totusi sa creasca traficul, exista in continuare si dn65, se mai imparte, mai ajuta si waze.

AlexxC

Obligatoriu dreapta la iesirea de pe DX in centura nord a Craiovei este o decizie excelenta!! Merita o prima de Craciun cel care a venit cu ideea.
Am ilustrat principalele fluxuri de trafic cu albastru si rosu astfel incat sa avem o privire de ansamblu asupra principalelor directii de trafic intrare/iesire/ Craiova & tranzit.
Interzicerea circulatiei la iesire de pe DX spre stanga elimina posibilitatea de a folosi DX si apoi intrarea in oras pe Calea Bucuresti; Vrei in nordul sau estul orasului ? folosesti drumul expres;  Vrei pe calea Bucuresti sau in sudul orasului? folosesti vechiul drum cu iesire la nodul Bals nord.
Mai ramane traficul venit de pe Centura Sud (Mov) , dar valorile de trafic sunt prea mici sa produca deranj.
Cea mai mare problema ramane in continuare intersectia DN6B cu Centura Nord, aici trebuia un pasaj de ani buni; Acest punct nevralgic va fi eliminat doar dupa finalizarea primului tronson din Autostrada Craiova-Filiasi.

abcxyz

Da și nu (eu unul nu sunt neapărat de acord). Bașca, exprimarea induce ideea că nu se va folosi nici pasajul peste centură (pentru intrat în oraș). Păi la naiba l-au mai construit? Sper că va fi temporară situația (chit că pentru câțiva ani). Oricum, varză (din punctul meu de vedere), cum am mai spus. Prin alte părți s-a putut mai mult/mai bine.

mihai5

Să vedem ce părere are și Waze, s-ar putea să fie mai convenabil să mergi până la următorul giratoriu decât să ieși de pe DEx la Balș Vest.