Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

2 Members and 12 Guests are viewing this topic.

1948

^Planul e să deschidă pe 29 noiembrie. Bineînțeles, fără supratraversarea din capătul lotului, cu descărcare în Centura de Nord.

oneLess

Nu se deschide nimic luna asta.
La T4 e simplu de aflat, trebuie să închidă vreo 2 zile ultimul segment ca să-l îmbuce cu T3.
La T1 au trafic de urcat pe 3 supratraversări încă nefinalizate.
Șî restul bibilelilor ...

Ramsil

Ce atata graba sa deschida ? Eu nu cred ca deschid pana pe 5 decembrie. De ce atata graba si pentru ce (pentru ca sunt alegeri, sa dea bine)? Si daca cumva deschid pana sambata cum am mai auzit o fac doar cu scop electoral , dar pe langa corpul drumului vor ramane maruntisuri de facut ca mai sunt multe la nodul de la Podul Brosteni. Lucreaza non stop de o saptamana tot sa poata deschide, dar dupa cum am spus ar fi o deschitere foarte fortata.
Legat de conexiune T3 cu T4 posibil sa faca legatura intr-o nopate cand valotile de trafic sunf mici.

Ionut

Evident, graba e dată de alegeri. Ar fi păcat să deschidă fără conexiunea lungă spre Albota... dar nu m-ar mira, totul pentru alegeri...

Ramsil

Powered by API/PUM imgur uploader

Poze postate de cineva pe Info Trafic Slatina.

tom_sawyer

Interesant model de parapet, seamănă cu cel folosit în Polonia.

gruia88

Striker

Heirupismul asta si graba de a da in trafic drumuri nefinalizate, care necesita interventii ulterioare, nu poate fi decat pagubos si in detrimentul imaginii constructorilor, ca a politicienilor e oricum sifonata rau... imaginea...
Se poate vedea asta si pe A7 unde ar mai fi de lucru 2...3 zile ca totul sa fie cat de cat bine.

gruia88

CapitanulPtk

Sunt curios pentru intrarea in Craiova din DX12 daca o sa foloseasca cineva drumul din spatele Fabricii de avioane, cu iesire aici si dupa in Centura de Nord (folosit practic nodul cu 643F si dupa pe acest drum pietruit). In fine, e clar ca sunt depasiti la nivel local si ca o sa fie dezastru, mai ales pentru toti cei care vor sa continue spre Filiasi.

BIGRED1984

Practic ..i-a luat din nou iarna pe nepregatite.

Nu prea am urmarit planurile dar sa inteleg ca nu se poate face stanga din DX12 in centura, spre Craiova sud si nici pasajul nu va fi deschis acum, deci practic ... totul spre Nord ?

Tony7Y

O prostie ce vor sa faca. Multi o sa incerce sa intoarca imediat dupa ce fac dreapta la prima linie discontinua, sau chiar continua. Si sa vedeti acolo accidente, dupa ce ca in fiecare luna mor oameni pe centura aia. Alții o sa mearga pana la urmatorul giratoriu si o sa intoarca. Carburant ars degeaba. Si altii care o sa ajunga la următorul giratoriu si o sa intre in Bariera = dezastru la iesirea din Bariera.

oneLess

abcxyz

Pare premeditat totul, lăsat pe ultima sută de metri (anunțarea planului), punerea în fața faptului împlinit.

Cel mai tare paragraf este acesta:

"Pe DEx 12 (sensul de mers Slatina-Craiova), la terminarea DEx12, se vor monta blocatoare, indicatoare şi marcaje rutiere, astfel încât ieşire către municipiul Craiova să se realizaze doar pe breteaua de legătură (coborâre) cu centura de Nord şi doar pe direcţia ,,la dreapta" pe Centura de Nord către E79 (Calea Severinului)".