Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

8 Members and 12 Guests are viewing this topic.

john_maddox

IMG-4753" border="0 IMG-4752" border="0

Poze postate de Mihai Gongy pe grupul de fb Info trafic Slatina de la ora 2:30 de pe Lotul 4.

dany

Se toarna ultumul strat in sensul giratoriu de pe centura sub pasaj si in apropiere pe centura de unde au inceput lucrarile. Se circula alternativ pe un sens. Au inchis Strada Teilor de la dezbenzinare si lucrau la vechiul drum ,nu se mai poate iesi in centura pana diseara. Sunt multe utilaje si oameni in zona

Xrailer

Asa o sa ramana intersectia? sau o sa distruga casele pentru a face complet intersectia la fel ca cele 3 colturi?

Ionut

Quote from: Ionut on November 13, 2024, 09:42:54 PMT1 se dorește în 27 noiembrie. Se dorește. Eu nu cred că vor reuși, cred că îi prinde decembrie. Dar va fi 2024, 100%.

Ce ziceam. 2-5 decembrie în funcție de vreme, estimarea mea. Vedem. Dar e 100% în 2024.

Bravo încă o dată!

Mulțumesc @p_mrs pentru efort! Dacă apuci și T4 ar fi extraordinar. Complet. Chapeau!

danutzu_1069

In poza 8, ce o sa fie pe spațiul acela imens?

Xrailer

@danutzu_1069

Spitalul regional Craiova

Ramsil

Eu zic ca trec de 10 decembrie pentru ca mai sunt destule de facut si plus de asta de miercuri iar se strica vremea.
Dupa ploile de luni si marti se poate observa ca le-a ingreunat foarte mult munca ca de altfel si pe tronsonul 4.
La Podul Brosteni spre exemplu lucreza si nopatea numai sa termine pana in alegeri , dar nu cred ca apuca si daca o fac sigur le rămân maruntisuri de facut si dupa.

alexd4u2

Salutare! Hop si eu cu cateva cadre de la nodul rutier DEx12 - A1  :D :

naivu

La T1 vad ca e destul de gata mai putin pasajul peste centura Craiovei, acolo lipseste hidroizolatia, o etapa destul de migaloasa, iar rampele inca nu sunt complet la nivel, jonctiunea dintre rampe si pod o alta etapa migaloasa, dupa care sunt de asternut trei straturi de asfalt. Doar astea si mi se par destul pt cele doua saptamani ramase din noiembrie, iar parapetele si marcajele vor lua si ele suficiente zile; sincer pasajul ala e intr-un stadiu mai potrivit pt 1 noiembrie, daca majoritatea structurilor erau la stadiul acesta sau daca era un constructor gen Aktor nu era 100% sigur 2024!

Radu_A

Excelent Ozaltin si restul firmelor din consortiu...sper sa-i vad la anul pe alte bucati, au demonstrat ca pot face treaba excelenta in formula asta...

ALbota - Craiova in 2024 nu e un an rau pt Oltenia...desi ar cam  trebui inceputa discutia cum facem sa continuam acest DE12 pana la podul de la Calafat

john_maddox

In goana dupa voturi cel mai probabil vor deschide fara pasajul peste centura Craiovei si fara cel de pe DJ643F (oricum e inchis traficul) deci mizez pe un cel tarziu 29 noiembrie.

Ionut

E cert că deschiderea se face FĂRĂ pasajul peste centură. Garantat. Nu e nicio intenție să fie gata acum.

Ramsil

Cu siguranta acel pasaj il vor finaliza in decembrie , dar cu el sau fara el se poate da in folosinta.

oldtimercraiova

Pentru' T1, eu spun ca vor deschide 5-15 Decembrie.