Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

1 Member and 7 Guests are viewing this topic.

dargauda

Eu zic ca anul asta nu deschid,timpul scurt si vremea nu va fi in favoarea lor si vor avea si vacante,iar de lucru mai au foarte mult.

oneLess

Nu înainte de alegeri ! Pe mine mă sperie câte materiale au împrăștiate deja pe șantier și care vor trebui folosite !

Xander

Eu am emotii legate (si) de drumul de legatura Nod - Albota.
Nu m-ar mira sa livreze initial doar cu descarcarea scurta, dinspre Podu Brosteni.

MihaiD

Depinde dacă aduc oameni (și câți) de pe A7, pe măsură ce nu mai au ce face între Buzău și Focșani, sau îi trimit tot pe A7 spre nord. Ne lămurim săptămâna viitoare probabil.

vladel

Sunt de părere că până pe 20 decembrie, cel târziu, vor deschide până la Albota, urmând ca în aprilie-mai să finalizeze și conexiunea cu A1. Mă gândesc că au tot interesul să finalizeze cât mai repede lucrările la DEx 12. Odată terminate treburile aici vor scăpa de un șanter și vor distribui resursele în altă parte.

alexa_adrian2001

MihaiD, exact la asta ma gandeam si eu. Pot sa mute tot alaiul de pe loturile unde se lucreaza si nu is promise pentru deschidere. Ex: A3, si A0, A7 mai la Nord de Focsani. Nu ar trebui sa ne mai mire nimic :))

daniel_road_junction

Eu cred ca anul acesta nu se va finaliza nici macar T1; daca ar fi fost gata, acum trebuiau decat sa lucreze la marcaje si ultimele finisaje, dar eu mai au parapeti necofrati, come-on; in niciun caz 25 noiembrie

Robby

@alexa_adrian2001 Au multe loturi unde au deficit, nu doar cele spuse de tine. Si au mult timp de recuperat, din pacate. Se ingroasa gluma pentru UMB (nu e o critica, inca, nu sariti cu hate).

Spectre

Vor fi gata T1 + T4 pana la Albota fix pe 25 Noiembrie. Înțelege ca nu e vb de chestiuni tehnice, dpdv capital politic, ar fi dezastruos sa rateze aceasta oportunitate cu Craiolguța si Grindeanu moț inainte de alegeri.
Siemens Desiro Series 312

hefaistos

"Gata" sau "deschidere cu orice pret"?
Mai au foarte mult de lucru.

Sa ne înțelegem, foarte mult pentru 4csaptamani din care una de pauza.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

danutzu_1069

S-ar putea sa nu fie pauza o saptamana daca vor sa faca ceva...
Daca o sa fie pauza, situatia e clara, NU

ovicor

Presupun ca pauza ar trebui sa cuprinda Sf. Andrei + 1 Decembrie. A se lua in calcul ca la prezidentiale e o singura circumscriptie, se poate vota oriunde, dar la parlamentare doar acasa, in circumscriptia de domiciliu.

dargauda

DEx12 Craiova - Pitești, tronsonul 1

Euro24Info

dumbravaandrei

Surpriza anului - Ozaltin & Co.

Pacat ca descarcarea in Craiova se face intr-un drumeag, dar poate se rezolva si problema asta in anii ce vor veni.

pest1969

Nu merg chiar toti in Craiova. Si chiar daca ar merge, pot opta pentru oricare dintre celelalte intrari.
Practic, aceleasi masini care intra azi in Craiova ar trebui sa intre si dupa finalizarea TR1. Si sa foloseasca aceleasi intrari.
Diferenta e ca vor sosi ceva mai multe masini in aceeasi unitate de timp, dar asta inseamna ca vor fi si intervale de timp mai relaxate ca azi.
Evident, daca finalizarea DX-ului va genera trafic nou se schimba situatia.
Probabil cand VO va fi blocata de turcii de pe A1...
Vedem in curand.