Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

4 Members and 15 Guests are viewing this topic.

Ionut

Nu îl mai scuzați pe Umbrărescu. El le servește termenele politicienilor. E drept, o mână spală pe alta, cum să zică Umbrărescu că nu livrează tot......

Oricum interesant. Nu mă așteptam să fie așa mulți colegi mai pesimiști ca mine. :o

paullie

Permiteti-mi mie sa fiu cel care incearca echidistanta.

Ca UMB stie sa munceasca asta am vazut de multe ori. Chiar aici pe CraPi4 scriam eu pe 25 Aug ca nici nu incepusera pasajele la DJ659 si 659A. Azi unul e 90% gata celalat vreo 60%. Sincer ca in 3 luni sa faci 4 culei de capat si 4 piloni nu cred ca o sa vezi la Aktor never ever.

Pe partea celalata insa stim cu totii ca UMB s-a intins mai mult decât ii este plapuma. Si fara suparare doar cine este ultras sau rau intentionat nu recunoaste asta.

oldtimercraiova

Ramsil

In 10 zile au asternut stratul final pe un sens pe lungimea de 19 km.
Deci pentru sensul celalalt au nevoie de inca 10 zile pentru a astetne stratul de uzura.
Luand in calcul ca saptamana viitoare intra in saptamana libera ar insemna, daca vor avea noroc de vreme buna ca aceste ultime 2 saptamani ca  pana cel tarziu pe 15 noiembrie sa fie gata cu stratul de uzura pe ambele sensuri pana la nodul de la Podul Brosteni.
La parapet va pot spune ca pe tronsonul 3 au lucrat in 2 schimburi iar acestea erau firme subcontractate ceea ce ma face sa cred ca si aici au firme subcontrcatate (asta insemna ca si in saptamana lor libera se va lucra la parapet). La fel la hidroizolații erau firme subcontractate care lucaru chiar si duminica.
Au șanse sa termine tot ce insemna asfalt pana la legaturile cu Albota si Podu Brosteni pana la 25-30 noembrie , dupa pana la 15-20 decembrie sa termine restul maruntisurilor .
Personal cred ca ma mai devreme de 15-20 decembrie nu au nicio sansa sa termine pana la Albota
In schimb ce bate Grindeanu campii ca se va face legatura cu A1 asta intrece orice gluma.
Nu au nici cea mai mica sansa sa fie gata pentru trafic acel sens catre Bucuresti cum tot se vehiculeaza .
Chiar este imposibil la cat de mult este de lucru de la Podu Brosteni la A1.
Aceasta diferenta va fi gata in Mai iunie numai daca vor continua din martie, dar daca vin dupa 15 aprilie ca anul acesta sa ne așteptăm la o deschidere finala in iulie.

danutzu_1069

Nu cumva mai au si ceva terasament de finalizat? Parca am vazut o "gaura"...

Xmas

Quote from: paullie on October 22, 2024, 10:20:38 PMPe partea celalata insa stim cu totii ca UMB s-a intins mai mult decât ii este plapuma. Si fara suparare doar cine este ultras sau rau intentionat nu recunoaste ...
https://www.buzoienii.ro/cu-umbrarescu-nu-trebuie-sa-ne-mai-uitam-la-chinezi/
Uite ca nu stim cu totii :lol: unii sunt ultras rau de tot... :lolz:

Radu_A

^^^ nici eu nu inteleg pesimismul...arata mai bine anul trecut in octombrie lotul 3 decat arata acum lotul 4 pana la Albota?

pentru comparatie aveti mai jos un video a lui Marius de pe lotul 3 din 10 octombrie cu uzura doar pe un sens, parapeti mai deloc, marcaje deloc + jitaru + lot de 32 de km....si totusi s-a deschis pana in decembrie...

mie mi se par bine mobilizati, dar poate ma insel eu...

Ionut are dreptate o sa se deschida la mijlocul lui decembrie pana la Albota daca se deschide si lotul 1 e un an excelent pt Oltenia

naivu

Quote from: danutzu_1069 on October 22, 2024, 09:53:03 PM... Cand l-oi auzi pe Umbrărescu ca spune cu gura lui ...
Tocmai ca in primavara l-am auzit cu gura lui ca va termina in 2024 si Buzau-Focsani si CraPi4 si Galatiul. Daca ar fi tacut (ca mai toti ceilalti constructori) ar fi fost si atitudinea de pe forum ceva mai blanda cu el (indraznesc sa asum ca inclusiv atitudinea API).

Ionut

Da, inclusiv API ar fi fost mai tăcută pentru că era vorba doar de promisiunile politicienilor. Dar Umbrărescu a intrat în jocul ăsta stupid al promisiunilor.

Nu doar în primăvară a declarat, ci și ulterior.

Voi vă dați seama că dacă vremea e nașpa în noiembrie s-a dus dracului și Colonești-Albota... anul trecut le-a ieșit la limita limitei cu Jitaru/T3...

dr4qul4

Nu vad cum sa deschida pana la Albota. Mai au si rigole si parapeti. Multi.
Eu am zis mereu ca singura varianta va fi cu descarcare directa in DN64A, poate cel mult pe varianta scurta.
Iar eu chiar vroiam sa merg la targul banutei macar de la Albota. Asta e..bine ca lucreaza, ca in primavara ma luasera transpiratiile
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

BigZ

^^^ Din cate imi amintesc a pus acolo un "speram", dupa care Ciuca i-a zis ca el intelege ce vrea din acel "speram"  :rant: . Evident ca acel "speram" nu il face mai putin vinovat, parerea mea e ca n-a vrut sa "deranjeze" si le-a zis ce-au vrut sa auda. Ca, la randul lui, nici el sa nu fie deranjat cand va fi cazul.

bogdan4ice

Mai sunt 7-8 saptamani si tragem linie atunci.
Vremea se anunta buna in perioada urmatoare, chef de munca si resurse au. Recentele exemple de pe A7 si de anul trecut de pe DEx12 ne dau speranta ca totul este posibil si se joaca.

gruia88

^^^ Târgul de Crăciun de la Craiova va avea loc în perioada 15 noiembrie 2024 – 5 ianuarie 2025

Asa ca nu te grabii e timp destul sa termine  :lol: , daca vrei sa vi la deschidere sigur nu prinzi de la Albota , dar daca astepti sa vina Craciunul sunt sanse   :lol:

Ionut

Hai să o iau altfel. Crede cineva că Albota-Colonești e gata în 15 noiembrie cum promite Grindeanu? Sau 24. Sau 30 noiembrie. Sau 1 decembrie?

DragosO

Eu zic ca pana la Albota se va deschide in perioada 20-24 decembrie 2024, cel tarziu.
Sa dea Dumnezeu sa se deschida mai devreme!!!