Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

1 Member and 9 Guests are viewing this topic.

Ionut

Așa am scris în descrierea filmării, 10-15 decembrie. Așa va fi și în poziție.

Mie de porc mi se pare însă să promiți încă Albota-A1 în 2024... dar Grindeanu & co nu au limită.

EugenRo

^ Ce-l costa sa promita acum, inainte de alegeri? Asa "i-a zis" constructorul..
"Se lucreaza, domn'e, asta conteaza!"

Cand utilajele duduie, românul nu mai face analiza pe text, cu atat mai putin sa traga la raspundere pe un ministru care se lauda ca "a dat drumul" la atatea santiere. Ne asteapta sute de km de autostrada, ce conteaza daca se deschid "putin mai tarziu". Detalii..

Politica este despre totaluri si fotografie.

danutzu_1069

Cum spune și colegul în postarea anterioara... asta este politică. Sunt doar declarații politice și luați-le ca atare. Puteți sa-i sancționați la vot, dar nu exista garanții ca altul va spune realitatea...
Asta se întâmplă peste tot.

exelero1100

Grideanu e politician politica e despre mesaje nu e ca si cum vine cineva si iti face un acoperis la casa si iti promite ceva si nu se tine. Cum nato promite ucrainei ca o sa adere la nato e acelasi rationament e despre masaj, nu ca maine gata e in nato. Din pacate asa functioneaza lumea...

oneLess

La DJ679 au dat drumul la subtraversare ?
Din satelit așa pare !
E singurul loc unde se mai circula peste corpul drumului (până la nod evident).

pikciu005

Da, am trecut duminica seara pe acolo, se circula pe sub DEx.

Ionut

Drumul Expres DEx12 Pitești (Oarja/Catanele)-Colonești - 21.10.2024 - UMB - filmare completă octombrie 2024

Mulțumim pilotului! Cine vrea să ne susțină... n-ar strica niște finanțare. :) Mulțumim!

horatiu.cosma

Grosier, au cam 40% din uzura necesară pentru deschidere, iar la parapeți stau rău de tot, nu știu dacă sunt la 10-15% instalat, din vreo 100km necesari pentru deschidere. Și mai sunt destule briz-briz-uri în special spre Albota, rigole, asfalt, rosturi de dilatație, hidroizolație. Mai au sub 40 de zile de lucru efectiv, dacă scoatem pauzele, din care nu vor fi toate însorite. Eu rămân de părere că nu se deschide nimic anul acesta.

shogom

Pai si cu Craiova-Constanta anul asta, ce facem!?
Sunt emotii si pana la Albota!

Hai sa bifam o alt dus rece pentru optimismul"(misleadingul) pre-electoral. 

DragosO

Eu sunt de părere ca la 23.12.2024 o sa deschida pana la Albota, iar diferența pana la A1 se va deschide la anul undeva aprilie-mai.
Lucrează minim 18 ore din 24 și au o mobilizare foarte bună.

Ionut

Deci API e chiar optimistă. :o

API pe Facebook - scris de mine (ca să știți că e și opinia mea), validat de membrii asociați API

Doar Colonești-Albota în decembrie pe tronsonul 4 al DEx12 Craiova-Pitești.

Pentru noi a fost cert încă din 30 iunie. Apoi în 10 septembrie vă confirmam. Acum sperăm că, în sfârșit, toată lumea este convinsă: lucrările sunt prea în urmă ca să putem avea o deschidere în 2024 pe sectorul Albota-Autostrada A1.

În acest an vom putea circula doar pe segmentul Colonești-Albota, adică pe aproximativ 19 din totalul celor aproape 32 kilometri ai lotului 4 din Drumul Expres Craiova-Pitești.

Când? Estimăm inaugurarea pe Colonești-Albota în perioada 10-15 decembrie deși, în stilul-i caracteristic, ministrul Grindeanu promite jumătatea lunii noiembrie. Argumentele: momentan stratul de uzură este pus doar pe un sens (aproape), zona Albota și drumul de legătură cu DN65 sunt în urmă și sunt foarte mulți kilometri de parapete de protecție de instalat. Plus, desigur, detaliile de final. Și vremea.

Teoretic, o deschidere în buza alegerilor parlamentare este posibilă însă inoportună, cu risc mare de rabat de la calitate și/sau o dare în trafic printre muncitori care mai bibilesc pe ultima sută de metri. E drept, am văzut filmul ăsta de mai multe ori în cei 15 ani de monitorizare.

Când ajungem până la A1 și legăm Cetatea Băniei de Pitești și Capitală? Dacă iarna este blândă, dacă antreprenorul UMB revine repede pe șantier după Sărbători și trage tare, primăvara 2025 este un termen perfect fezabil.

panda_no 5

Pe un sens da,va fi gata, pe sensul celalalt ........nu cred. Mai degraba,nu.
Au un volum mare din acelasi tip de lucrari, volume greu de realizat.
Poate sa deschida doar pe un sens?

Si asta doar ca sa zica oficialitatile ca au deschis ceva din celebra  "se va merge anul asta in regim de autostrada de la Craiova la Constanta"????

Pinochio , mic copil pe langa Grindeanu et Co.

Ionut

Quote from: panda_no 5 on October 22, 2024, 09:44:22 PMPoate sa deschida doar pe un sens?

Evident, da, am și zis că asta e opțiunea de avarie. Dar nu așa ne-a fost vorba, nu așa au promis, nu așa punem pe răboj kilometrii de drum expres/autostradă. Sigur, dacă nu se poate altfel merge și așa, mai comod/sigur ca pe DN65, dar nu avem drum expres... ci DN pe jumătate de expres.

hummingbird

La parapet s-a lucrat și în săptămâna libera pe A7 (subcontractori probabil)

danutzu_1069

Greu de crezut ca in doua luni sa faca ... minuni...
Oricum, este sugestiv, uzura, marcaje si parapeti pe un sens... Oare ce ar putea sa insemne asta?

Pana una alta, mobilizarea este buna.

Cand l-oi auzi pe Umbrărescu ca spune cu gura lui ca o sa fie gata ceva la data X, atunci o sa cred, altfel, ce declara papagalii ăștia de grinda si pistol... este egal cu declarație politica adica ZERO. Ca or sa zic ca așa i-a asigurat constructorul... bla, bla, bla... Umbrărescu nu are cum sa-i contrazică ca nu a zis așa ceva... e logic.