Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

1 Member and 8 Guests are viewing this topic.

miahi

La pompieri nu e nevoie sa mearga pe contrasens. Pot sa isi puna autospeciala pe un sens si sa stinga de acolo.

Am vazut fix aceasta situatie zilele trecute pe A1, era un incendiu la un tir ( autotren pentru placerea colegului @TibiV ) pe sensul Pitesti - Bucuresti si pompierii operau de pe sensul Bucuresti -> Pitesti.

danutzu_1069

Da, dar este incomod sa "sara" peste parapet de fiecare data când au nevoie de ceva din autospeciala.

gruia88

De asta zic ca e totusi parapet plus traficul care vine din spate , evenimentul era gen la 1 km de nod-ul spre Brebeni care este mult mai aproape de Slatina impliciti statia de pompieri , si daca era sa astepte sa intre sau sa intoarca la nodul de la Piatra Olt dura o vesnicie.

Oricum ca si feedback s-a lasat destul de rau T3 si in zonele de repartii s-a lasat din nou si este turnat cu valuri , trebuie tinute bine mainile pe volan .

Pe T2 la fel unde au facut reparatii se simt bine trecerile .

Si sa zic un paradox in zona Jitaru unde toata lumea a zis ca s-a tasat pe namol ca o sa se lase, acolo rezista destul de bine fata de tasarile acelea inexplicabile din camp.

Am intalnit cateva masini oprite pe acostament noaptea pe avarii cu diverse probleme, lipsa spatiilor de servicii deschise este o problema, un cetatean inlocuia roata de rezerva exact in zona de intrat caci acolo se mai creaza o banda plsu ca am vazut ceva tiruri stationate pe acele benzi de intrare .

Ionut

Astăzi. T4.
Uzură pe un sens până în apropiere de Albota.
Parapete foarte puține.
Albota-A1 în 2024 e o aberație, evident.

Câteva imagini.

Ionut

Ionut

Ionut

Ultimele două din zona organizării de șantier.

Atât.

stangabriel

Sa se aleaga varianta cu jumate de drum pana la Albota ?

Multumim de poze.

Ionut

În caz de forță majoră e posibil semi-profil da, dar cred că reușesc profil complet însă nu în noiembrie. Cam ca la T3, jumătatea lui decembrie.

Au uzură, au de bibilit, problemă majoră cu parapetele... plus nimicuri gen rosturi... mănâncă timp. Se adună toate finisajele.

IonutP

Presupun ca urmează o filmare pentru patreoni, nu? 😇

Ionut

Da, avem filmat complet T4.
Să văd ce energie am să procesez.

BigZ

Cum s-a simtit uzura pe unde ati mers?

Ionut

Nu știu de uzură, nu am fost eu în teren.
Oricum la viteză de șantier nu poți să îți dai seama.
Plus că adevăratul test este peste mai multe luni, la primăvară.

Ionut

Drumul Expres DEx12 Pitești (Oarja/Catanele)-Colonești - 21.10.2024

Filmare exclusivă pentru patreoni până marți seară la ora 20. Mulțumim de susținere!

Coperta:

archaeus

Am vazut filmarea de patron. Babaieti, nush ce fumeaza Grindeanu, dar n-au cum sa termine in noiembrie pana la Albota, mai e un sens de uzura, parapeti n-au aproape deloc, marcaje, dat cu matura, etc, se duc lejer dupa 15 decembrie. Despre A1 ne mai auzim prin Aprilie Mai. Multumim pt filmare!