Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

1 Member and 9 Guests are viewing this topic.

voicul

Sa termine lucrarile anul acesta - nu cred.
Sa deschida traficul - cred ca sunt sanse mari.

Radu_A

arata bine...surpriza placuta a anului....si eu cred ca o sa dea drumul la trafic undeva la inceput de decembrie

danutzu_1069

Se vede ca Ozaltin are forta de lucru.... Daca e sa compari cu aktor... astia sunt la unghia de la degetul cel mai mic... a celor de la Ozaltin. Daca ar veni pe A0, ar termina in 3 luni, fara discutie.

Ii astept cu interes si viaductele de pe a3.

Ionut

Fantastic au recuperat la structuri! Sunt la limita limitei dar e clar că pot deschide fără supratraversări. Dacă vor reuși să forțeze pe ultima sută de metri... ar fi excelent! Rareori sunt surprins, extraordinar de frumoasă surpriză, bravo bravo!!!

miahi

Daca avea anul acesta 13 luni, multi km noi de autostrazi erau inaugurati :)

Spor la treaba si vreme buna celor de la Ozaltin & co. sa dea in trafic pana la final de an!

carutasul

ținând cont că betonul se poate turna și pe vreme mai rea o să reușească să se încadreze în anul ăsta pentru deschidere, chiar dacă o să se circule pe beton la supratraversări. Nu prea văd să prindă panglicile de campanie, mai e ceva de lucru, dar asta nu e problema noastră, noi suntem aici și după :)

dr4qul4

Nu sunt doar turci pe T1. E si Strade Baum....din Craiova,  care parca e conectata cu Mineralport.
S-au miscat exemplar! O bila alba pentru primul santier de drum rapid. La mai multe
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

reed

A durat doar 7 ani jumate....încă o văd pe Olguța cu Dragnea cu cele 3 borduri.Sa fie primit

mircea

Și din sceptic devin aproape optimist că se va putea deschide circulația. Bravo Ozaltin și subantreprenorilor! Nu credeam că se vor mișca așa de bine la structuri. Hai cu viteza asta și pe A3!

ovicor

Impresionat, dar in continuare sceptic. Nici nu cred ca e corect sa fie pusa presiune pe ei, oricat de dorit e acest tronson si oricare altul! Multumim, la mai mare!

RazesIesean

A recuperat incredibil de bine asociera condusa de Ozaltin (Strade, Visio, MineralPort etc.).
Toate structurile sunt cu armate si unele deja betonat (cele de pe calea de rulare toate, unele cu asfalt si altele cu hidroizolatie).

Bravo Ozaltin, acum sa vedem daca reusesc sa convinga pe cei de la structuri sa mearga si pe A3.

~~~~~~
Ramasag de 500 lei in contul API ca nu se va scoate la licitatie pe A8 nimic, in 2024, in afara de capatul vestic care va fi semnat in Q3 2024.
~~~~~~

gruia88

Arata bine , abia astept sa merg pe el , o sa fie ceva probleme la descarcarea in Str Teilor ca nu se face nimic acolo dar probabil lumea o sa intre pe centura direct.

Ce trebuie facut este pasajul peste Autostrada in zona organizarii de santier este la nivel de fier beton , acela trebuie finalizat pentru ca este calea de acces la localitatea Campeni si ii cam izoleaza .

In rest au timp suficient pana la final de Noiembrie , au uzura peste majoritatea lotului , au parapeti , au marcaje , cum zicea un coleg se deschide dar nu se finalizeaza , au timp dupa sa faca spatiile de servicii si santuri de drenaj.

Tony7Y

Izolati nu o sa fie. Ar avea varianta Spineni, cu un ocol de 6 km daca merg spre/dinspre Craiova.
Dar probabil ca pasajul o sa fie cel putin suprabetonat pana la deschidere.

Olguta zicea ieri ca s-au aprobat indicatorii tehnico economici pentru inca o descarcare in oras. Banuiesc ca e vorba de drumul de legatura promis celor de la Ford.

gruia88

Daca este asa este bine , pentru ca atunci cei care au treaba in partea de Est a orasului si partea de SUD coboara direct acolo ia centura SUD si elibereaza descarcarea in Centura de Nord .

Pana atunci probabil o sa fie gata si Centura sud 2.

esendy

putea dx craiova filiasi sa inceapa cumva din centura sud/est si atunci ar fi fost o ocolitoare la nivel de DX super

asa cum e acum; pe anumite directii ori ocolesti ori trebuie sa treci prin localitati

ar fi 4 km suplimentari prin estul aeroportului si 2 noduri