Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

8 Members and 7 Guests are viewing this topic.

pasa_andrei

Poti sa-i recomanzi prietenului tau sa publice si pe youtube filmarile ca toata lumea sa le poata vedea. Nu toata lumea are Facebook.

Multumim!

Leo-Ph

cat din acest DX o sa poate fie dat in circulatie pana in jur de 15 Decembrie? Preconizez o vizita la Targul de Craciun de la Craiova si doresc sa aleg cel mai ok traseu de la Pitesti catre Craiova.

Leo-Ph

GIV

fereasca... :lolz:  :headbash:  :headache:  :ohno:  :gaah:  :madwife:  :weird:  :notworthy:  :explode:  :bash:  :nono:  :spam:  :tomatoes:  :badday:  :doh:

incep sa l inteleg din ce in ce mai bine pe @Ionut

gruia88

Eu aștept A6 să fie gata să poată să vină turistii din Viena , Praga ,Budapesta invidioșii la târgul nostru.

Asta cu asfaltatul noaptea și faptul ca deja se așterne uzura îmi dă speranțe ca în cele 2 luni jumate sa nu mai fiu nevoie sa mă duc la Balș sa intru pe express.

oneLess

Hai că era doar pe înserate și le mai rămăsese ceva asfalt fabricat și decât să-l arunce au zis mai bine să-l întindă !

Oricum muncesc la greu acolo, bravo lor, se vede progres de la o filmare la alta !

Când o fi să fie !

Până nu dau cele 3 supratraversări la DJ-urile circulate care traversează peste corpul principal al drumului acum, vorbim discuții !

Leo-Ph

va rog sa nu ma puneti la zid..eu doar am intrebat in speranta ca cei din zona care sunt direct interesati de deschiderea a cat mai multor sectiuni din acest DX sa raspunda in stiinta de cauza.

oneLess

Și pe Colonești - Nod Albota au subtraversare la DJ679, aia deviată în ac de păr.
Până nu vâră traficul ăla pe noul drum, pe sub DEx, nu pot termina terasamentul în zonă.

Și dincolo de nod au trei supratraversări care încurcă:
- DJ659A - piloții doar pentru o culee dezgropați
- DJ659 - nimic dezgropat, au un stâlp acolo
- DC104 - care colectează cele 3 drumuri spre Pitești dinspre Ceaușești și Oarja.
Aici se lucra la elevații, dar trebuie să facă și un drum de legătură, o relocare, între pasajul ăsta și ălea 2 drumuri pe care le închide DEx-ul !
Pe al treile se face pasajul. E virgin locul drumului de legătură, nedecopertat măcar.
Văzute în ultima filmare.

Tony7Y

@Leo-Ph: mergi fara griji, chiar daca T4 si T1 nu o sa fie gata.

T2 si T3 ajuta mult in comparatie cu ce am avut inainte, in special ocolind Slatina, Bals, si cateva zone cu risc mare de accidente. T1 si T4 o sa scurteze durata drumului cu aproximativ 20 minute.
Actualul drum european e decent, chiar proaspat asfaltat Pitesti - Colonesti. Doar evita vineri seara sa mergi spre Craiova sau duminica spre Pitesti.

costica1234

Câteva poze de la viitorul nod rutier Oarja/Catanele.

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

gruia88

Pasaj care trece prin Pielesti , se lucra pe tot T1 ce se vedea din european .

La final de T3 încă unu care a ratat ieșirea .

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)