Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

dr4qul4

probabil doar au peticit. Peste vreo 2-3 ani probabil vor asfalta complet toate 4 loturile
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

GIV

"Peste vreo 2-3 ani probabil vor asfalta complet toate 4 loturile"  unde ai mai vazut asta?  :lol:  :lol:  :rofl:  :rofl:  :rolleyes:

carutasul

bine, asta e ca în bancul cu "opriți aratul opriți semănatul" că UMB poate asfalta maxim 3 loturi, nu patru :)

GIV

gruia88

Sa ii opreasca cinva la lotul 4 ca ajung naiba de asfalteaza pana la Constanta ca se merge doar pe drum de mare viteza  :lol: .

Ontopic - probabil pe lotul 3 au facut aceleasi remedieri ca pe lotul 2 unde au asfalta doar bucatile afecatate , arata rau dar isi fac treaba cel putin probabil e mult mai bine decat trambulinele acelea aparute din nicaieri.

Tony7Y

^^^ Craiova - Pitesti are 4 tronsoane si 5 loturi.
4 loturi are UMB: T2 L1, T2 L2, T3, T4.
Cine a decis impartirea asta pe tronsoane, iar mai apoi in loturi, nu stiu.

IonutPad

O întrebare - am găsit acest comunicat de la CNAIR

E posibil ca traficul de pe DX12 să se descarce pe DJ 659 între Suseni și Bradu? Nodul ăsta e până în A1 și de acolo se poate merge pe drumuri județene până la nodurile Cătanele sau Cireșu de pe A1.

GIV

@IonutPad o sa fie gata tot dex12 pana se vor semna contractele de executie pt nodurile astea si pana se va circula pe ele

oneLess

^^ Da, dar nu mai devreme de 2 ani de acum încolo !

Niciun spațiu de servicii nu va fi gata mai devreme de 2 ani de acum încolo deși a început licitația deja pentru două din cele 4 perechi, care sunt la cheie, asfaltate/betonate, cu panseluțe deja !

cao_vali

https://www.economica.net/autostrada-bucuresti-pitesti-inchisa-temporar-pentru-lucrari-la-dex12_767611.html
Autostrada București – Pitești, închisă temporar pentru lucrări la DEx12

Au fost astazi ceva opriri ale circulatiei la nodul DX12 / A1? Eu nu am gasit anuntul CNAIR!

oneLess

1 Plus TV a postat ieri

Weber: Licitații pentru Drumul Expres Craiova-Tg Jiu

Comentariul este însoțit de câteva imagini de pe DEx12 T1 care par recente !

davyl

Fotografii 21/08/2024, ora 14,00
Avans cu bretelele de urcare și coborâre in Centura de nord Craiova.
Am trecut și in seara asta și așterneau stabilizat.
(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)