[TM] Centura Timisoara

Started by radutm, January 21, 2013, 01:09:49 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

dorum

Acolo ar trebui facut ceva rapid, chiar improvizat de catre DRDP. Este de noaptea mintii :(

Vlad94

Da. Cred că bretelele pot fi finalizate de DRDP. Văd că sunt parțial asfaltate. Ar lipsi stratul de asfalt lipsă, parapeți și marcaje. Dar cred că până nu se definitivează treaba, nu au acces în nod.

MarcoPolo

Nu trebuie ajuns pana în Remetea, se poate întoarce în mod legal în fata la Raben... însă da, e o mare bătaie de joc. Practic în urma contractului cu TS am rămas cu o centura mai scurta decât înainte...

pum89

https://www.tion.ro/stirile-judetului-timis/proteasa-solicita-includerea-unui-sens-giratoriu-la-intersectia-centurii-timisoara-sud-cu-calea-urseni-1680042/

,,Vă aduc aminte că, undeva în urmă cu un an, chiar aici în sală, am făcut o întâlnire cu Alin Nica și Dominic Fritz pe subiectul centurii, unde am convenit împreună cu cei doi toate chestiunile legate de Drumul Boilor, inclusiv de acest sens giratoriu – să nu mai oprim lucrările în această fază fiindcă s-ar prelungi și mai mult lucrurile; să se termine Centura în forma proiectată de acum, urmând ca, ulterior, cu un pasaj sau o altă soluție, să vină după finalizarea lucrărilor, cu un alt proiect. Am hotărât împreună să venim apoi cu o soluție care să nu aibă efecte asupra execuției proiectului, pentru că altfel ne-am duce la o durată mult mai lungă. Haideți să-l finalizăm în forma aceasta și după aceea găsim soluțiile necesare pentru locuitorii din Urseni", a declarat Grindeanu.

https://www.tion.ro/stirile-judetului-timis/cnair-va-scoate-la-licitatie-lucrarile-ramase-de-executat-pe-centura-de-sud-a-timisoarei-1680272/

CNAIR va scoate la licitație lucrările rămase de executat pe Centura de Sud a Timișoarei

iuli

Precum ziceam mai de mult, aveam o speranta. OK, Grindeanu ne contrazice si ne zice clar ca nu va fi nicio modificare si va ramane asa.
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

elphax

Situatie jegoasa. Acum un an avea logica sa nu mai schimbi ca aveai constructor pe teren.
Acum nu are logica pentru ca o sa liciteze un nou contract care include si o componenta de proiectare. Deci se poate modifica relativ usor. Oricum s-au pierdut 3 ani deja. Inca 3 luni nu ar fi mare lucru pentru ca ar rezolva problema unei localitati care ramane fara actualul drum direct spre Timisoara

Bogdan TM

Intrebase careva astazi pe facebook la o postare a DRPD Timisoara : "Si centura? La anu si la mulți ani? Macar nodul de iesire pe Lugojului dinspre aeroport de l-ati deschide."

DRDP Timisoara a raspuns : "Normativele în vigoare nu permit circulația pe stratul de bază executat de antreprenor înainte de rezilierea contractului, stratul de bază fiind neprotejat. Vom începe lucrările de așternere a stratului de asfalt final săptămâna viitoare, condițiile meteo fiind favorabile pentru execuția acestui tip de lucrări. Ulterior finalizării lucrărilor pe bretele, se va monta semnalizarea corespunzătoare în vederea deschiderii în condiții de siguranță a circulației în Nodul Rutier DN 6."

Pesemne ca vor termina in regie proprie nodul de pe Lugojului.

iuli

S-au apucat de lucru pentru redarea in folosinta a pasajului peste drumul national

Sursa: DRDP Timişoara
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

mircea

Am ascultat emisiunea până a început Șerbănescu sa abereze cu exproprierile suplimentare și relocările de utilități pentru giratoriu... Giratoriul ăla se încadrează într-un spațiu mai mic decât are nevoie actuala intersecție! Cum naiba rezistă psihic @Ionut în dialog cu omul ăsta pe la unele emisiuni, zău că e peste capacitatea mea de înțelegere.

gruiarew

Păi bun, și dacă ar trebui exproprieri suplimentare care-i problema? Cum naiba faci ceva și la sfârșit să iasă mai rău ca înainte de a face acel ceva? Trebuie corectat, să aibă și oamenii ăia acces. Ne pricepem doar la a găsi scuze, nu soluții.
'You can't cheat an honest man. Find somebody who wants something for nothing, then give him nothing for something.'' -- A Hater's Synthesis

Ionut

Rezist greu, într-adevăr. Și în emisiune la un moment dat m-am enervat că scotea tot felul de inepții.

a.l.x

QuoteSe relansează contractul pentru construcția Variantei Ocolitoare Timișoara Sud!

CNAIR, prin D.R.D.P. Timișoara, a transmis astăzi spre validare în SEAP documentația pentru lansarea noii licitații pentru finalizarea lucrărilor care au rămas neexecutate în urma rezilierii contractului anterior.

Durata estimată a contractului pentru finalizarea lucrărilor la Varianta Ocolitoare Timișoara Sud este de 12 luni alocate perioadei de execuție și 60 de luni alocate perioadei de garanție, care poate varia în funcție de perioada ofertată de operatorii economici.

După validarea documentației în SEAP, anunțul de atribuire va fi vizibil cu valoarea contractului și cu data limită de depunere a ofertelor.

Finanțarea lucrărilor va fi asigurată prin Programul Transport 2021-2027.
La data rezilierii contractului anterior cu un constructor italian, progresul fizic al lucrărilor era de 58,26%.

#VariantaOcolitoare #TimisoaraSud #constructie #dezvoltare #SorinGrindeanu
Facebook-Sorin Grindeanu

a.l.x

QuoteA fost publicat în SEAP anunțul la licitația pentru reluarea construcției Variantei Ocolitoare Timișoara Sud!

Data limită pentru depunerea ofertelor este 24.04.2023.

Contractul lansat în licitație de CNAIR, prin DRDP Timișoara, are o valoare estimată ciprinsă între 394,10 milioane de lei și 411,86 milioane de lei (fără TVA), iar pentru finalizarea lucrărilor sunt alocate 12 luni.

Traseul cu o lungime de  25,69 km include:
- trei poduri
- nouă pasaje
- patru noduri rutiere
- cinci intersecții la nivel
-două parcări de scurtă durată.

Finanțarea lucrărilor va fi asigurată prin Programul Transport 2021-2027.

La data rezilierii contractului anterior cu un constructor italian, progresul fizic al lucrărilor era de 58,26%.

#VariantaOcolitoare #TimisoaraSud #constructie #dezvoltare #SorinGrindeanu 

Facebook-Sorin Grindeanu