[TM] Centura Timisoara

Started by radutm, January 21, 2013, 01:09:49 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ovidiutm

Azi 6.05.2020 la intersectia cu DC149 (drumul boilor) 300m spre DJ (spre SUD) se pregateau sa foreze pentru piloti la traversarea unui canal din zona. Am numarat cam 8 armaturi pt piloti de vreo 10 m lungime.

Spre Ghiroda se statea (se sta de cateva zile), aproximativ 1000m de la DC 149 au fost decopertati pana acum spre NORD.

ovidiutm

7.05.2020: se turnau piloti la ora 17:30 peste canalul mic dinspre DJ iar spre Ghiroda se decoperta si se tasa cu compactorul cu bube. :)

ovidiutm

Azi 8.05.2020 s-a lucrat big time pe santierul dintre DJ592(TM-Mosnita) si Ghiroda:

Toti patru piloti au fost turnati pe o parte a canalului(cam 2 pe zi).

Au inceput relocarea utilajului pe cealalta parte a canalului.

Fericire ca tine balastul la trecere

Si din nou pe pozitii, maine se lucreaza apropos, si incerc sa obtin de la stapanire (din Cluj) aprobare pentru filmare

Spre Ghiroda decopertari si compactari:

cybuman

De la Ghiroda pana la Drumul Boilor se sta pentru ca muncitorii nu si-au primit salariile de 3 luni. Oamenii au refuzat sa mai vina la munca. Sursa sigura.

udar

Nu au trecut nici 2 luni de la ordinul de incepere al lucrarii si deja bube....
Asa este si pe DX Craiova-Pitesti din ce spun cei din zona.
Pe ambele proiecte TS are aceeasi problema ....asta ne ridica multe semne de ? ? ? ???

Dominik

În ultima perioadă, pe șantierul VO Timișoara Sud s-a lucrat în principal la km 18+900, unde s-au efectuat foraje și s-au făcut lucrări de betonare pentru culeea 1 a podețului peste canalul de irigații, și la km 20+875, unde au început amenajarea de platforme pentru foraje și amenajarea traversării canalului de irigații. Lucrările amintite sunt în zona comunei Moșnița Nouă.
La km 3+500 (zona localității Utvin), se desfășoară lucrări de decopertare a stratului vegetal, au fost amenajate platformele pentru foraj și a fost amenajată trecerea provizorie de pe o parte pe cealaltă a canalului de irigații de la km 2+800.

You're in Steelers Country

ovidiutm

Azi 15.05.2020 se lucreaza normal intre Mosnita si Ghiroda (vz mai sus Km pusi de Dominik).
Inspre Ghiroda se executa ultimele foraje pentru traversarea canalului betonat.
Urmeaza sa se relocheze la DJ592 in partea dinspre Ghiroda, am inteles ca sunt ceva probleme la livada cu LEA

Cam 80% din centura e decopertata intre DC149 (drumul boilor) si Plopi. In plus au inceput sa aduca alt tip de pamant pe care il taseasa:

De la drumul boilor spre DJ592 la 50m a aparut o groapa adanca de 2m si lata de 3m perpendiculara pe centura cofrata si cu balast pe fund. Poate stie cineva pt ce este.

Cozak

Va fi un podet se toarna fundatia dupa cum arata.

ovidiutm

Ceva poze noi dupa bicicleala:

De terminat lucrarile la canalul dinspre Ghiroda abia luni.

Cum ziceam cam 80% dintre drumul boilor si canalul betonat dinspre Ghiroda decopertat si tasat.

Asa arata pamantul adus si tasat de pe zona decopertata, un domn dintr-un duster alb de la TS mi-a zis ca la teste a iesit foarte bine si merg cu el:

[/URL

Se turna acel cap de pod mentionat de Cozak
[URL=https://i.imgur.com/wzSpFlS.jpg]

Decopertari si spre DJ 592 de la drumul boilor.

Asa arata dupa ce au eliberat baietii cu forajul santierul. Curat, bun de pus crumpi.  :p

Dominik

Lucrări realizate în această săptămână pe șantierul VO Timișoara Sud:
➡️ În zona localității Utvin au continuat decopertarea stratului vegetal, nivelările și compactările culoarului de drum;
➡️ În zona comunei Moșnița Nouă spre Ghiroda, s-a realizat un sector experimental unde a fost verificată calitatea unui pământ dintr-o sursă pentru umplutură (km 19+450 –km 19+600), au continuat decopertările stratului vegetal și apoi compactările, au fost betonate pilele culeei 1 și culeele podului peste canalul de irigații de la km 18+900 și continuă la podul peste canalul de irigații de la km 20+875, s-au executat lucrări de pregătire și amenajare platforme pentru foraje, iar astăzi s-a betonat o parte din talpa unui podeț de la km 19+200.
➡️ În zona comunei Ghiroda, a continuat amenajarea platformelor pentru podul peste canalul Bega.

https://www.facebook.com/DRDP.Timisoara/videos/2615970361995359/
You're in Steelers Country

NGC

Pun si aici partea legata de VO Timisoara Sud din mesajul asta.

Am luat de aici si aici comisiile de evaluare de la PiSi 5 si VO Timisoara Sud.

- PiSi 5: Cojocariu Simona (presedinte) + alti 6 membrii evaluatori

- VO Timisoara Sud: Rusoiu Emil (presedinte), Cojocariu Simona (membru evaluator) + alti 3 membrii evaluatori

- PiSi 5: Comisia declara inadmisibila oferta TIRRENA din cauza certificatelor fiscale, iar presedinte e Cojocariu Simona

- VO Timisoara Sud: Comisia declara castigator pe TIRRENA, iar Cojocariu Simona este membru evaluator

Ce ziceam anul trecut? ;)

Quote from: NGC on September 15, 2019, 11:45:41 PM
Dar daca in componenta comisiilor de evaluare a ofertelor de la cele 5 licitatii diferite, ar fi persoane care sa fie membrii in doua comisii diferite, una care sa descalifice si una care sa nu descalifice, astfel incat ambele comisii sa fie la curent cu situatia din ambele licitatii?

Armin

Eu cred ca bati campii, referitor la comisii de evaluare. Pai daca d-na Cojocariu Simona era presedine comisie de evaluare, poate era fara drept de vot, art. 126 alin. 7  (7) Preşedintele comisiei de evaluare poate fi limitat numai la aspectele de organizare şi reprezentare, în acest din urmă caz neavând drept de vot., ori votul se ia 2/3 din membrii comisiei conform art. 131 alin (3) Deciziile comisiei de evaluare se iau cu votul a cel puţin 2/3 dintre membrii săi cu drept de vot.
- sunt si comisii pe etape in evaluare......................etc

eu zic sa te uiti in HG 395/2016 art. 126 - 131,

NGC

Nu stiu de ce se baga unii sa vorbeasca fara sa verifice mai intai, desi am pus link mai sus. Scrie clar ca era "Presedinte cu drept de vot".

horatiu.cosma

^^
Erori de gramatică, formulări neclare și incorecte ale frazelor, logică deficitară, minciună: concluzie - Armin e din CNAIR.

cartof

Mai degraba e din DRDP Timisoara. Are contul cu numele Branko pe forumul local RATT si si acolo isi da aere de mare cunoscator al achizitiilor publice. Ne plictiseste cu tot felul de extrase si planse luate de pe seap/sicap, primarie, cnsc si cine mai stie de pe unde mai gaseste informatii publice, dupa care se da mare filozof. Poate fi ignorat linistit.

Azi lucrau ceva la DJ592 catre drumul boilor cu un excavator si niste basculante.