Industria auto în România

Started by Ionut, September 16, 2011, 10:46:49 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Ionut

Ala este B-Max?! :o
Seamana foarte tare cu un Kuga.

isotech_ro

bogdymol

Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

bogdymol

Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

Ionut

Iar van?! Parca era vorba sa faca mai repede Logan 2.

bogdymol

^ Dokker nu exclude Logan 2. Din cate stiu eu ambele sunt "pe teava".
drumurile mele

udar

renault Kangoo ------------dacia dokker  van  :lol:

:cheers:

l3x

stiu ca e subiectiv...

dar daca dacia asta va arata intr-adevar ca in randarile de mai sus va fi mai frumoasa decat Kangoo :)

Sfantu

nu e deloc subiectiv, chiar arta mai bine O:-)
Harta Autostrada A1 A2 A3 A4 A6 inclusiv DN si DJ in judetele adiacente Versiunea medie 50MB  Versiunea mare 200MB

flanker1

bogdymol

Astazi eram in trecere prin orasul Ineu, jud. Arad, cand am vazut in fata reprezentantei Dacia un Lodgy expus. M-am oprit, l-am admirat, si pana la urma am facut si un test-drive de vreo 6-7 km.

+ spatiul interior e urias
+ portbagajul e imens fara cele 2 scaune, dar chiar si acelea se pot rabata foarte usor si ai portbagaj cat la un Logan (cu scaunele in masina!)
+ spatiu mare pentru pasagerii de pe randul 2, chiar daca la volan sta cineva inalt
+ bordul e altfel fata de vechiul Logan
+ motorul 1.5 dCi de 110 CP tragea bine pentru puterea lui si pentru masa masinii
+ masina a ajuns relativ usorla 130 km/h (pe autostrada de langa Ineu ca sa fie legal :D), iar zgomotul interior era acceptabil
+ am luat un viraj la 110 km/h, iar masina a stat destul de bine pe sosea
+ 6 trepte!
+ sistem de navigatie
+ aspect mult mai placut in realitate decat in poze
+ spatii de depozitare

- i-au pus limitator de viteza, dar nu are pilot automat nici macar ca si optiune
- pe randul 3 de scaune nu e recomandat sa stea cineva inalt la drum lung
- ecranul touchscreen a functionat destul de greu la apasare (poate si pentru ca folia de protectie era inca pusa pe el)
- motorul de 1.2 cred ca e putin cam mic pentru cat e masina (eu am condus doar 1.5 dCi)

Ca o concluzie: mie mi-a placut. Se mai putea retusa in unele locuri, dar avand in vedere raportul calitate / pret eu consider ca e o masina excelenta pentru cei care au nevoie de spatiu.

drumurile mele

l3x

din punctul meu de vedere la "-" mai merge si :

- fabricata in Maroc

:)

bogdymol

Da, si asta asa e. Pentru economia Romaniei nu e un mare beneficiu aparitia modelului Lodgy.
drumurile mele