Aeroportul Transilvania Targu Mures [TGM]

Started by lautaxi, October 20, 2012, 10:49:22 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Xenos

O să fie zboruri și spre București? Așa sper!

ciprebbe

Nici o companie (nici nu stim cine va zbura in afara de WZZ pt moment) nu au anuntat cursa de OTP.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

Minuteman

Ultimele finisari live pe youtube : 

cam multe masini pe pista, sper sa fie deja cei de la ROMATSA..

Ce se aude in afara de WIZZ si charterul de Antalya o sa fie alte zboruri ? Din declaratii reiese ca ar mai fi operatori..oricum Dortmund, Memmingen, Budapesta se Londra e sigur cu WIZZ...

teoneo

M-am uitat adineauri pe LiveCam. Se testau luminile rosii de la intrarea pe calea Bravo dinspre platforma. Vad ca s-au facut marcajele de pe margini de la aceasta cale si s-au facut si marcajele dintre Bravo si platforma (lipseau cand am fost eu).

Minuteman

Din ce se vede pe FLightradar se calibreaza ILS-ul pe TGM !! YR-CAA a efectuat deja doua sesiuni din cate vad..pe 19 si pe 20 iunie..

https://www.flightradar24.com/data/aircraft/yr-caa#1cd625a8

teoneo

"[..] Astfel, sunt optimist că în cursul zilei de astăzi şi cei de la Autoritatea Aeronautică vor fi de acord ca zborurile de pe acest aeroport să înceapă cu ziua de luni (25 iunie – n.r.)", a declarat Péter Ferenc.

Pista Aeroportului Internaţional ,,Transilvania", modernizată. Urmează Aerogara?

Ia să vedem ce se mai întâmplă astăzi (25.06)... Știe cineva dacă Autoritatea Aeronautică și-a dat OK-ul? Pagina lor e cam rămasă în urmă.

În schimb, la pagina aeroportului se lucrează (e în modul mentenanță). Semn că ceva se pregătește.

teoneo

Ce frumoase sunt veștile bune! Pare ciudat că se întâmplă în România, dar e bine că se întâmplă. Astfel, și intensitatea veștilor e alta, să recunoaștem!

S-a redeschis Aeroportul din Târgu-Mureș pentru zboruri. Primul avion cu pasageri din 2018 a decolat de la TGM !
Aterizarea a fost, cu aproximație, la ora 9:33, iar decolarea la 11:21. Avionul Boeing 737-8S3, imatriculat TC-TJJ, apaține firmei Corendon Airlines (Detur Livery).

Puteți urmări zborul aici.

Avionul mic din dreptul aeroportului e YR-CAA, avionul de calibrare. Probabil se fac reglajele "de finețe"... YR-CAA, 25 iunie

Până la ora 15 avionul a făcut încontinuu aproximativ 25 de ture (apropieri) în cadrul testelor:

Minuteman

Din cate am inteles din articolul postat anterior, PCN -ul pistei a iesit la 70 ? Am inteles bine ?  8) 8) 8) Este super !

teoneo

^ Da, așa am citit și eu. E un rezultat foarte bun.  :yes:

Câteva poze preluate de pe pagina FB a președintelui CJ MS cu ocazia recepției lucrării (21.06):

Minuteman

Aterizare pe noua pista, zbor din Memmingen din data de 06.07.2018..pista este perfectă  :cool::

Minuteman

Aeroportul Transilvania are planuri mărețe pentru viitor, sună bine...  deși nu știu dacă ar fi rentabil prelungirea pistei...

http://www.zi-de-zi.ro/2018/07/09/pista-mai-lunga-un-nou-terminal-pentru-pasageri-si-mai-multe-locuri-de-parcare/

Săptămâna asta se anunță un nou operator. Curios cine care ar putea fi (probabil BlueAir..) iar Tarom din august va opera TGM - OTP si TGM - OMR ?!?

http://www.zi-de-zi.ro/2018/07/09/o-companie-surpriza-si-tarom-doi-noi-operatori-la-aeroportul-tirgu-mures/

TibiV

Quote from: Minuteman on July 09, 2018, 11:09:12 PM
Aterizare pe noua pista, zbor din Memmingen din data de 06.07.2018..pista este perfectă  :cool::

Ce frumos se vede A3 sub aripa dreapta... ;)
Mama proștilor este mereu gravidă... :)