[TM] Discutii, lucrari si proiecte diverse in Timisoara

Started by radutm, October 10, 2012, 09:25:47 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

iuli

In plan este mutarea unei statui dintr-un cimitir al orasului, statuie de altfel destul de controversata pentru populatia de origine maghiara.
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

ciprebbe

Bine ca nu mai trantesc o "biecunoscuta" cruce si acolo.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

iuli

Reabilitarea drumului dintre Timisoara si Giarmata Vii merge foarte bine, ieri se lucra si pe ploaia aceea torentiala. Drumul va arata bestial!  8)
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

MHN

@ iuli, n-am fost de ceva vreme pe acolo si nu stiu detalii despre proiect.
Da-ne ceva detalii, daca ai, rogu-te: latime platforma, numar de benzi estimate dupa reabilitare si eventual denumirea constructorului sau asociatiei.

De exemplu, eu urmaresc cu atentie lucrarile de pe Dj595 dintre TM si Giroc.
Iar desi in declaratii, factorii de decizie spuneau ca vor fi alternativ cand 3, cand 4 benzi, dupa ce s-a asternut penultimul strat de asfalt pe portiunea dintre canalul Ratu' Mosului (CC Maldini) si linia CF de la intrarea din Giroc, adica pe bucata cea mai lunga, eu am impresia ca nu vor mai fi 4 benzi deloc. Decat daca acestea vor avea latimea de sub 3 metri.

@ radutm, tu ai dreptate!
Ar fi fost fain si sanatos (pe termen lung) ceea ce ai expus tu, insa am impresia ca administratia actuala a ales o solutie care sa poata fi realizata in timpul mandatului curent.

iuli

O sa incerc sa revin cu poze ca sa va lamuriti singuri. Va fi o banda pe sens, borduri si sisteme de scurgere foarte bine puse, podete noi noute. Stadiul lucrarii ar fi undeva pe la 70% asa ochiometric. Nu exista niciun panou (sau nu l-am vazut eu) legat de lucrare.  :(
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

iuli

Bani, bani, bani! Robu cere sprijin Bucureștiului pentru proiectele Timișoarei

QuotePrimarul Nicolae Robu a profitat de prezența atâtor miniștri, joi, la Timișoara, să le vorbească de proiectele Timișoarei. "Am discutat cu Chițoiu si i-am prezentat principalele proiecte la care avem așteptări pentru bani în 2014 și acum, la rectificarea din final de an", ne informează edilul Timișoarei. Lista investițiilor care necesită bani de la București e lungă-lungă, iar vicepremierul a reacționat: nu le putem finanța pe toate. Au habar oaspeții unde se află, ca să știe măcar unde trimit banii? Un mare semn de întrebare, după ce ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, vorbea de "județul Timișoara"!

[...]

sursa
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

grig73

Quote from: udar on September 24, 2013, 11:03:16 PM
2 poze cu constructia la noua benzinarie Dumbravita, am vazut ca au panou cu autorizatia de constructie, dar nu am reusit sa fac acum poze, maine incerc o poza la panou ca sa vedem cine este investitorul

E statie Socar.Astept sa vad preturile comparativ cu Gazprom.

MHN

Azi dimineata nu am putut deschide ferestrele. Miros de cauciuc.
Sa le stea in piept!

Mentionez ca locuiesc in Calea Aradului.

iuli

Ca prin minune Primaria Mosnita a refuzat cererea OMV pentru a deschide o noua cale ferata acolo paralela cu cea existenta. Apropo, linia existenta nu exista in actele primariei Mosnita (pe terenul careia se afla), si deci poate fi dezafectata oricand, teoretic.

Sursa: surse secrete  8)
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

iuli

Tot pe surse... Curand se va incepe lucrul la un DC care sa lege Mosnita Veche de Ghiroda. Astfel traficul de intrare in oras prin Mosnita Noua se va imparti.
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

radutm

Asta apropos de infrastructura din zona periurbana a Timisoarei care e subdezvoltata si depasita. vechiul plan de a face o centura rutiera secundara, legand comunele din jurul Timisoarei, a ramas pe undeva printr-un sertar. Ca sa nu mai zic ca putem face o lista de localitati care n-au legaturi decente intre ele. Populatia in periferie a crescut si traficul nu se mai desfasoara doar pe directia Timisoara. Din pacate primariile nu se preocupta decat de ograda lor, nu reusesc sa vada avantaje imediate pentru drumurile de legatura cu vecinii. Votul alegatorului e litera de lege, prioritatile sunt mereu altele.
cont inchis

iuli

Altă viață la trecerea de cale ferată de la ieșire din Timișoara spre Moşnita Nouă.
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

MHN

S-au finalizat lucrarile sau mai erau prezente echipe la lucru?
Daca ai posibilitatea sa aduci imagini, ne-am bucura.

iuli

S-au încheiat lucrările. O să încerc să fac poze și le pun deseară.
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog