Drumuri Naționale în România: discuții diverse

Started by Ionut, September 14, 2011, 09:19:35 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 12 Guests are viewing this topic.

alin2pas

Le urez să-și facă reclamă cât mai curând cu drumul finalizat complet, cu marcaje și cu tot ce trebuie. Mie îmi face plăcere să văd asemenea reclame.

voicul

Cred ca la final de luna o sa avem o surpriza si pe bucata asta.

DN7 lărgirea la 4 benzi între localitățile Tălmaciu și Boița la intrarea pe Valea Oltului 04.09.2021

Adisan

SB76UFO

"Prostia este eternă și invincibilă"

alecu26

Da, destul de masiv. Programul e cumva la limita. Urmeaza devierea pe noul tronson, si pe vechiul tronson se refac toate podetele si se conecteaza cu cele noi.

Nu mi-e clar cat din asphalt se da afara. Poate doar uzura si in zona podetelor se da tot afara.

Unde se vor lipi cele doua sensuri sigur se face caseta cu system complet.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

alin2pas

Partea interesantă cu lărgirea drumului la 4 benzi e că au acceptat ca pe o porțiune cele două sensuri să fie separate și situate la cote de nivel diferite, cu platforme diferite ale drumului. Când vom vedea acest lucru și la autostrăzi? Ar ușura proiectarea și construcția autostrăzilor în zonele montane.

sm33

Am trecut astăzi pe la Boita. Se circula pe noul traseu și se lucrează pe vechiul drum. Am văzut 2 excavatoare care săpau . Posibil sa continue podurile de drenaj ape  de pe traseul nou pe vechiul drum. . Fără fotografii din păcate.

TibiV

Este WOW pana la minutul 05.45!
Dar filmarea are 42 de minute...  :(
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

dumbravaandrei

E jale drumul ala.... am fost acum 3 saptamani... sunt niste praguri intre zonele consolidate si cele neconsolidate de numa numa... am facut drumul ala in 2h si la 2 zile am fost sa-mi strang flansa la masina ca incepea sa macane...

NGC

[CN1028943] / 06.03.2021: "Ranforsare sistem rutier DN 1F km 122+860 - km 141+323 (Sm)"

Quote from: NGC on July 17, 2021, 10:00:27 AM
Quote from: NGC on March 09, 2021, 04:59:16 PM
Valoare estimata: 27.060.991,31 RON fara TVA

Durata contractului: 7 luni

Fonduri: Bugetare

Termen depunere oferte: 08.04.2021

Sa trecem si ofertantii.

1. DACIA ASPHALT
2. ANTREPRIZA DE REPARATII SI LUCRARI A R L CLUJ
3. DIFERIT AG
4. DRUM CONSTRUCT
5. DRUM INSERV
6. Asocierea TRANSILVANIA GRAND CONSTRUCT + ANTREPRIZA DE CONSTRUCTII DRUMURI SI AUTOSTRAZI
7. Asocierea SC SEBI MARC SRL + SIMCO + CO - TOM - RODNA
8. Asocierea MIRGHIS & MAYER + OBRAS PUBLICAS Y REGADIOS + OPR ASFALT
9. Asocierea ARDELEAN COMPANY NORD VEST SRL + MITHRAS BUILD SRL

Dupa cum au transmis vrabiutele, castigatorul initial este DRUM CONSTRUCT cu o oferta de +/- 18 milioane RON fara TVA.

alin2pas

DN66 Petroșani - Tg. Jiu, zona Lainici
Se lucrează la noul pod peste Jiu de la ieșirea din Lainici spre Tg. Jiu. Va fi amplasat la est (amonte ) de podurile existente, chiar lângă podul vechi, nefuncțional. Nu e activitate, deoarece pozele au fost făcute ieri înainte de apus (duminica). Drumul va fi deviat spre est de la indicatorul de ieșire din Lainici spre Tg. Jiu, iar podul se construiește oblic peste Jiu, pentru a rezulta o curbă cu raza cât mai mare.
Vedere spre sud:
(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

Vedere spre nord:
(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

Utilajele în staționare: