Drumuri Naționale în România: discuții diverse

Started by Ionut, September 14, 2011, 09:19:35 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

ciprebbe

Era cazul.
S-a anuntat si pe facebook incepand de azi  dar nu am verificat.
Se vede minunat.
Ms de confirmare si update.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

Ionut

Intra pe Google Maps si da zoom la MAXIM.
Sau vezi ca ai un omulet galben in varful barei de zoom pe Google Maps. Ia acel omulet si pune-l pe strada.

Tavi

iuli

Hahahaha!!!
M-au surprins si pe mine!!!!  :lol:
Sincer nu imi aduc aminte sa fi trecut masina in acel moment!  :D
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

sebba

foarte tare! am sapat si eu prin tot felul de cotloane ale tarii... si supriza! sunt "filmate"!
nu mai putem face un pas ca ne filmeaza astia! :D
Sailing away! S/Y Haimana

iuli

... Totusi... sa ma vad chiar pe mine... asta e prea tare!!!  :lol:
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

ciprebbe

Si eu ma vad(blurat) :D si recunosc ca am vazut masina cand a trecut si am stiut exact locatia din oras unde sa caut :D
S-a intamplat in toamna si sunt bucuros ca s-a dezvoltat foarte mult acest serviciu si pe foarte multe drumuri de la noi asa ca virtual poti ajunge aproape oriunde in tara si sti dinainte la ce sa te astepti.
Azi maine ajungem sa ne facem cu mana in direct.
E-republik

radutm

E genial serviciul, de cand astept sa apara in toata tara! Pe mine nu m-am vazut, doar masina.

De curiozitate, m-am uitat pe multe drumuri judetene de importanta mai mica si mi se pare uimitor cat de mult s-a asfaltat! Cel putin in zona de vest se confirma o multime de drumuri asfaltate. Am apucat sa ma uit si prin Transilvania si Moldova la cateva si mi se pare ca evolutia este semnificativa la acest capitol. De altfel, nu putem avea super autostrazi daca in rest e praf si pulbere, mai degraba evolutia naturala este inversa.
cont inchis

ciprebbe

Mi-am gasit masina in 2 locuri (acasa si aproape de job) deci pozele sunt din zile diferite.
Am gasit pe aceeasi strada poze din zile diferite (dupa umbrele cladirilor am constatat).
E incredibila si rezolutia, la una, mi se vede si ce am in masina.
E-republik

Ionut

Dude, where's my car?!? Bine ca sunteti voi faimosi. :therethere:
Acum ca au lansat serviciul cum trebuie sper sa-l si tina "la zi" sau, ma rog, la luna. Asa o sa vedem si noi gropile din DNuri.

mitsu

Se actualizeaza cam la cativa ani, dovada ca la aceasta updatare sunt poze din 2011...

laurashgeo

Sunt si imagini mai vechi... Eu sunt pe scarile de intrare la fostul loc de munca(Bucuresti) din octombrie 2008. Intre timp eu am schimbat locul de munca, tara si nici firma nu mai are sediul acolo :D

mns

Chiar din 2008 nu cred ca sunt poze. Oricum, unele orase erau deja prezente de aproximativ 2 ani poate chiar putin mai mult, dar acum au facut cel mi mare update. E misto ca in unele cazuri sunt si poze chiar de anul trecut.