Drumuri Naționale în România: discuții diverse

Started by Ionut, September 14, 2011, 09:19:35 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

NGC

Astazi a fost lansata licitatia [CN1029396] "Reabilitare DN 6, Alexandria – Craiova, Lot 2: km 132+435 – km 185+230 – Relicitare".

Valoare estimata: 289.989.055,50 RON fara TVA

Durata contractului: 78 luni, din care 18 luni perioada de executie a lucrarilor si 60 de luni perioada de garantie a lucrarilor

Fonduri: POIM

Termen depunere oferte: 24.05.2021

alecu26

mi se pare super putin timp...18 luni.

Scazand cateva si doar cateva luni de iarna ramane o productie medie de 20 milioane ron/luna. Intr-un drum care e sub traffic, in care nu ai voie sa descihizi fronturi de lucru foarte lungi, mai treci prin localitati, mai gasesti tot felul de utilitati.

Greu, foarte greu.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

carutasul

utilități nu cred că mai găsești, că a cam răscolit Romstrade terenul deja, dar cu traficul poate fi o problemă... Ce știu eu mai masiv e podul peste calea ferată și urcarea aferentă de la Dăneasa, care arată ca și cum s-ar prăbuși mâine...

marinul

DN76 din centura Oradea - Soimus intrarea pe A1

Am fost si ieri pana la Beius, era mobilizare pe toate loturile. Pe lotul celor de la PORR au mai aparut niste semafoare fara de videoul de mai sus, 4 in total. La cum se misca eu zic ca pana in vara o sa fie uzura si pe lotul lor

rocklee

inca o informatie interesanta pentru deveni ....intersectia DN 7 cu DN 76 ...se configureaza ....se pare ca se va face acel pasaj in prelungirea podului peste mures ...de la Soimus ....se va renunta la acele  doua intoarceri de la intrarea si iesirea din aceasta intersectie ....informatia este putin cam politica ....dar dincolo de ea este o veste placuta ... :D

https://www.facebook.com/pollyannahanganusr/photos/a.1858290654477060/2552985785007540
8)

cristi5

Inteleg ca in stanga se indreapta DNul?
In rest pare a fi o trompeta. Dar bucla trompetei vine peste "mina Deva"...

Ce inseamna "aviz de mediu"? Exista SF si a primit acord de mediu?

Powered by API/PUM imgur uploader

rocklee

Nu are cum indrepta drumul acolo ca este unitate militară...proiect era.... dar a stat prin sertarele celor de la Drumuri Naționale Timisoara.... >:(

user201

@marinul
Mulțumesc pentru filmări. Ultima dată am parcurs acel drum prin 2014 sau 2015 cred când era deja în lucru de ceva timp. În rest am tot căutat rute alternative cu câteva zeci de kilometrii mai lungi, dar cu drumuri practicabile.

Legat de cele 3 filme am văzut că pe Oradea Stei existau 2 semafoare și 2 zone mici cu lucrări, exceptând zonele semaforizate, deci prin vară este posibil să se termine complet șantierul acolo și drumul pare utilizabil. Pe Ștei-Vârfurile am numărat 5 semafoare, cu 2 zone fără asfalt și am văzut o groapă mare în zona cu linie alba la începutul filmării deci nu ar fi de mers pe acolo în 2021 cred. Mai bine stau cu Vârfurile - Ionești unde aș zice că drumul e mult mai bun ca în 2019 când am fost ultima data acolo. Cu 2 semafoare scurte cu zone cu lipsa asfalt și încă o zona cu ceva în lucru am speranțe că va fi gata și asta până în vară.

Legat de gropi, foarte multe cratere de-a dreptul pe DN1, cel în puțin în județele Brașov și Sibiu și pe DN11 în județele Brașov și Covasna și sper că săptămâna viitoare, cum se anunță vreme bună, să vedem drumarii la plombat că e jale mare. Luna Martie cu variațiile mari de temperatură și-a lăsat amprenta foarte mult pe aceste DN-uri.

voicul

Vreo miscare pe DN7 pe santierul Geiger?

Sau asteapta sa termine A1 si dupa largesc si DN7?  :o

rocklee

un articol foarte bine documentat cu intersectia DN7 cu DN 76 ....sursa ziarul ADEVARUL de Hunedoara .... :D

https://adevarul.ro/locale/hunedoara/nod-rutier-urias-patru-bretele-locul-intersectiei-dn-7-dn-76-intrarea-autostrada-a1-deva-lugoj-1_606066815163ec427160e46d/index

si o plansa cu schita nodului ...

cristi5

https://ziare.com/stiri/eveniment/nod-rutier-in-apropiere-de-autostrada-deva-lugoj-1670197

"Nod rutier urias cu patru bretele in apropiere de intrarea pe Autostrada A1 Deva - Lugoj. Investitia e de aproape 20 de milioane de euro"

OMG daca trompeta e un nod urias, la Sebes ce e? :lol:

voicul

Care e termenul de finalizare?

Am cautat eu si am gasit:

Geiger Transilvania SRL a câștigat licitația pentru lărgirea DN7 Valea Oltului la 4 benzi de circulație pe o lungime de aprox. 2,4 km, între localitățile Tălmaciu și Boița. Durata contractului este de 3 luni pentru proiectare și 6 luni pentru execuție, după primirea ordinului de începere. Beneficiarul lucrărilor este CNAIR iar valoarea lucrărilor este de 22 milioane de lei.

https://www.geigergruppe.de/geiger/web.nsf/id/li_largire_dn7_valea.html

Deci anul asta e gata.

user201

La finalul săptămânii trecute am ajuns din nou pe DN1 și am văzut că drumarii au profitat de vremea bună și l-au plombat în mare măsură.

AirDesign

Salutare la toata lumea! Dupa ani de monitorizat forumul din umbra am decis sa imi fac cont si sa incerc sa contribui cu ceva. Pe ordinea zilei de azi, starea deplorabila a DN68A, sectorul Cosava - Cosevita.

Am sa revin cu filmari de noapte si din alte zile ca sa puteti aprecia "progresul".

Varianta de noapte cu pietre pe carosabil