Drumuri Naționale în România: discuții diverse

Started by Ionut, September 14, 2011, 09:19:35 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Ionut

Merci Marius! :cheers:

02:22 - sensul giratoriu Cristian DN1-A1, aha :)
03:00 - in dreapta viaductul de acces A1 (dinspre Sebes) in tunelul Sacel (ce aproape pare autostrada!)

Segmentul asta se degradeaza puternic, trebuie sa fie gata autostrada cat mai repede.

marius_ar

Inca o bucata din DN7, de la Sebes pana la Deva. Peste Sebes am sarit ca a durat destul de mult traversarea.
Cu scuzele de rigoare pentru calitatea imaginii, dar am avut soarele in fata.

http://www.youtube.com/v/IkhPbw06FNw

stelian222

Marius_ar, fara sa fi trecut vreodata pe aici imi dau seama cat e de periculos acest drum. Adica nu drumul in sine (desi vizibilitatea e f scazuta pe alocuri) ci datorita soferilor nostri.

BoGDaN

Sibiu - Sebes si Sebes- Deva e cel mai periculos drum. Mai ales Cristian, Miercurea Sibiului...

sebba

Sailing away! S/Y Haimana

BoGDaN

Uita-te in film si apoi da-ti si tu seama.
Apoi da un google pentru accidente si ai sa vezi.
Drumul permite si viteze mai mari, iar sunt unele portiuni foarte curbate. Multi nu adapteaza mersul la conditiile de trafic.
E foarte aglomerat pentru ca preia si DN1 si DN7.

sebba

man.... nu trebuie sa ma uit pe film ca sa stiu ce e acolo, la fel ca multi altii, l-am facut de nenumarate ori si in orice conditii
eu nu spun ca nu e periculos, eu intreb de ce e CEL MAI periculos?
imi pare mult mai periculos DN66 (pe portiunea defileului Jiului) sau DN7 pe valea Oltului (si lista nu se opreste aici) si nu numai din cauza de aglomeratie ci din cauza de dificultate.
o aglomerare mare conduce la numar mare de accidente, statistic, dar procentual, la cate masini trec si la cate se lovesc... nu prea as considera zona aia ca fiind ceva de speriat...
Sailing away! S/Y Haimana

BoGDaN

Sunt statistici de drumuri nationale periculoase. Toti o stim. Insa nu putem fi obiectivi. Fiecare are o parere.
Tu vezi Valea Oltului periculoasa. Din punctul meu de vedere Dealul Negru este mult mai periculos.
Si tot asa...man

Ionut

Cel mai periculos drum, conform statisticilor cu accidente grave tinute de Politie, este DN1 intre Bucuresti si Brasov, mai precis intre CB si Comarnic, daca nu ma insel. Puteti da un search pe Google ceva de genul "harta accidente puncte negre" si vedeti care sunt statisticile.

bogdymol

Dupa cum spuneam si mai demult, cand inca era in constructie, pe DN69 Arad-Timisoara, la iesirea din Arad spre Timisoara a aparut aceasta iesire, iar pe un semn am vazut scris "Centru Comercial". Locatia exacta este aceasta.

Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

BoGDaN

probabil 69 ala e cu dedicatie pentru Mercedes  :lol:

nenea_hartia

Lucrări grele pe DN15A Târgu Mureş-Bistrița:

nenea_hartia