[SM] Centura Satu Mare

Started by NGC, April 08, 2018, 01:51:54 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tom_sawyer

N-am urmărit cu atenție proiectul, dar nu cumva e la regim de DN cu 4 benzi (viteză 100 km/h), ca la drumul de ocolire de la vama Giurgiu?

dargauda

19, 5 km ->in 5 ani si ceva :lol:  :(( ca sa,nu iesim din metenile romanesti

survola

Se inaugurează complet, atât segmentul de sud cât și cel de nord?

raulbogdan23

Nici in cele mai frumoase vise nu e drum expres, acostamentul ala nu are mai mult de 1m. E DN cu 4 benzi.

@survola
Din cele aparute prin presa si cele comunicate de primarul orasului se deschide atat partea de sud cat si partea de nord. Partea centrala e deschisa de anul trecut.

stangabriel

Ma uitam pe Google Maps, partea sudica este prezenta, in plus si ruteaza pe ea. Pe nord inca nu.

ijwtsh

Sorin Grindeanu pe Facebook:

QuoteVarianta Ocolitoare a Municipiului Satu Mare este de astăzi deschisă circulației!
Cu o lungime de 19,54 km, această Variantă va avea un important impact economic pentru întreaga zonă, pe termen mediu și lung:
- reducerea duratei de transport,
- creşterea confortului şi siguranţei în trafic,
- economie de combustibil,
- dezvoltarea localităților deservite.
#VariantaOcolitoare #SatuMare #investitii #dezvoltare #SorinGrindeanu

survola

Așteptăm imagini și impresii de la sătmăreni.

RobertH

Se pare ca toata lumea e satula de cat a durat si ce show politic a fost. 

Fun fact, din cauza proiectului astuia eu is pe forum. Eram nemultumit ca nu vedeam progresul pe harta API si v-am gasit.  :lol:

dr4qul4

Un beneficiu inimaginabil al proiectului.
Harta API de acum a devenit punct de referinta, si asta in principal datorita muncii tale!
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

reed

RobertH

TibiV

dex asta tine telefonul vertical, ca o pisi pentru postari pe FB sau Twitter...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

GIV

dar oare de ce nu au facut centura pana la intersectia cu DN19F?

GML

Parca exista ceva drum pana la Martinesti, dupa sensul giratoriu.
Oricum, drumul respectiv nu prea e pt. TIR. 

naivu

^^Poate pt ca DN19+DN1C si DN19F oricum se reunesc 20-30km mai la E.
^Daca scurtatura aceea de 1-2km pana la Martinesti va fi considerata necesara, pot sa o upgradeze autoritatile locale! Si banuiesc ca, atat timp cat este alternativa pe DN19+DN1C, nimeni nu vrea sa bage tiruri pe acolo.