[SM] Centura Satu Mare

Started by NGC, April 08, 2018, 01:51:54 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

manuel.matias.503

Oare cum a ajuns Nisipeni pe indicatorul asta? In loc de Micula, care e comuna

raulbogdan23

Greu era sa puna langa Petea si Csengersima (HU) ca doar nu toata lumea s-a nascut in Romania si stie ca la Petea este vama.

ataxiib

Langa Zalau si Cluj, langa Oradea Arad si Timisoara ... Nu sunt deloc multumit cu aceste indicatoare ... Cand vii din Ungaria pe M3 spre RO pe autostrada vezi indicatoare bilingve Satu Mare (Szatmarnemeti). Noi de ce nu putem? Nisipeni? Serios? Foarte trist.

GML

Macar daca era Peles sau ceva langa granita. Prima data credeam ca la Nisipeni e granita, dar e mai incolo.

bacovia

S-a deschis ceva in 31 mai?

Leonardo007

La cum se lucreaza,cred ca nici 15 iunie nu este de dat in folosinta

GML

Nu prea cred, ca nu a aparut niciunde. In mod normal, la fiecare deschidere apar pozele peste tot, dar macar pe pagina primariei, dar nu vad nimica.

edi2o9

Pana la mijlocul lunii iunie se va deschide centura pe partea sudica (de la intersectia cu DN19 spre Oradea pana la drumul spre aeroport).
Partea nordica de la intersectia cu drumul spre Petea pana la intersectia cu DN spre Baia Mare se va deschide in iulie.

matyi92

matyi92

Am gasit o filmare de bord, la o parte din centura (undeva intre strada Closca - str. Caprioarei?). Ii ciudat, cum se pare ca unii o folosesc deja - masinile nu pareau a fi de la firma de constructii.

RobertH

Din cate vad, se lucreaza la trecerea cu calea ferata si la DJ 194 pana acolo. Folosesc centura sa ocoleasca.

Raspunsu vine tot de la cine ai pus videoclipu. Are unul mai recent , se pare ca doar DJ194 a fost reasfaltat .

Urmariti de la 10:10

Xander

Imagini LIVE de pe Varianta Ocolitoare a Municipiului Satu Mare. Stadiu fizic al proiectului este peste 97%, lungimea proiectului este de 19,54 km, vă face legatura între DN 19A și DN 19.

https://www.facebook.com/CNAIRSA/

Adrian.TM

Quote from: raulbogdan23 on May 29, 2022, 12:16:07 PMGreu era sa puna langa Petea si Csengersima (HU) ca doar nu toata lumea s-a nascut in Romania si stie ca la Petea este vama.
Total de acord cu dvs.! Din păcate am observat că așa e norma mai nou, să se indice strict punctul de frontieră(Oare când vom intra în Schengen, tot astfel de indicatoare vor pune...?)

ataxiib

Nu se aude nimic legat de predare?

Leonardo007

In data de 15 au zis....asteptam