[SM] Centura Satu Mare

Started by NGC, April 08, 2018, 01:51:54 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

raulbogdan23

Multumesc!

Acum am observat ca am setat premierea pe data de la 10 martie. Am modificat sa fie de azi.

matyi92

Filmare (partiala) de la Alin:

Oare termina pana la finalul lui mai? Parca asta era data asumata de constructor.

GML

Exista vreun termen, cand ar trebui sa fie gata centura?

Ieri am mers acolo, si luminile erau aprinse pe podul, care e peste strada Petea, si e inchis inca.

klacsma

31 mai era ultimul termen vehiculat.

reed

Apare deja pe maps o portiune

Powered by API/PUM imgur uploader

bacovia

matyi92

Sensul giratoriu de la aeroport a fost deja pus in functiune. Articolul din presa locala: https://portalsm.ro/2022/05/foto-un-nou-sens-giratoriu-in-satu-mare-legatura-cu-centura-orasului/
QuoteUn nou sens giratoriu a fost amenajat în Satu Mare. Noua intersecție face legătura cu Centura orașului.
Sensul giratoriu a fost amenajat lângă aeroport și a fost deja pus în funcțiune. Intersecția face legătură cu varianta de ocolire a municipiului Satu Mare.

P.S: ieri am fost cu bicicleta, pe la urcarea de la DJ194 SM-Lazuri, iar cand am intrebat domnul de la firma de securitate (care BTW, nu m-a lasat sa intru cu bicicleta pe portiunea noua de sub pasaj), cand o sa fie gata, a raspuns ca "Asta nici noi nu stim!". Speram totusi ca in 3 saptamani ii gata.

costynas

Vă salut! Am trecut azi prin acest sens giratoriu (din zona aeroportului). Este finalizat parțial, încă se lucrează la asfaltarea unor bretele.
Consider că 31 mai e un termen plauzibil pentru inaugurare, dacă vremea va ține cu constructorii.

matyi92

Se pare ca mai vine o intarziere. Bazat pe presa locala maghiara, constructorul nu poate sa se tina de termenul 31 mai. Noul termen de finalizare: 15 iunie. Articolul zice ca informatia nu e oficiala, dar vine dintr-o sursa "sigura".

Iar linkul, pentru vorbitori de lb maghiara:  https://frissujsag.ro/sokadik-halasztas-korgyuru-atadas-majd-juniusban

GML

Cand am citit prima data termenul de 31 mai, am crezut ca o sa deschida cu mare tam tam de zilele orasului.

manuel.matias.503

Astăzi se lucra la nodul cu Sătmărel

Și la nodul de la aeroport

ataxiib

Nimic concret ...

https://portalsm.ro/2022/05/centura-satmarului-se-apropie-de-finalizare-primarul-kereskenyi-intalnire-cu-directorul-cnair/

"Centura Sătmarului se apropie de finalizare. Primarul Kereskényi, întâlnire cu directorul CNAIR
astăzi, 15:170 comentarii
Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, a avut astăzi o întâlnire cu directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), întâlnire în cadrul căreia s-a discutat despre deschiderea circulației pe Centura Sătmarului.

,,Finalizarea investiției și deschiderea circulației pe Varianta de ocolire a municipiului Satu Mare este o prioritate absolută. Primarul Gábor Kereskényi a discutat azi cu Cristian Pistol, director general al CNAIR, despre această investiție, pe care sătmărenii au așteptat-o 30 de ani și care se apropie de finalizare. S-a mai discutat și despre proiecte viitoare pe care le vom derula în parteneriat cu CNAIR", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Primăriei Satu Mare."

the_ice_master

Bine că îs în întârziere cu centura, nici măcar termenul întârziat nu și-l respectă, însă primarul DISCUTĂ. Își face și ăsta PR precum Boc.

RobertH

https://www.presasm.ro/video-no-teapa-centura-municipiului-satu-mare-nu-va-fi-gata-la-termenul-promis/

QuoteFostul prefect Radu Bud, în prezent inspector guvernamental, susține pentru TV1 Satu Mare că pe data de 31 mai se va face predarea doar a primului sector al variantei de ocolire. Mai exact, sectorul de centură cuprins între Aeroportul Internațional Satu Mare până la podul peste râul Someș. Este vorba despre nouă kilometri de centură, la care se adaugă cei patru kilometri inaugurați deja pe segmentul cuprins între Drumul Careiului și Bulevardul Aurel Vlaicu (drumul spre Vama Petea).

Pe de altă parte, ultimii 4-5 kilometri de centură se vor finaliza pe 15 iunie, susține constructorul, citat de Radu Bud. Constructorul avea inițial la dispoziție 18 luni pentru finalizarea lucrărilor, dar termenul a fost extins sistematic.

Chiar ma intrebam de ce nu dau drumu separat la ultimele portiuni daca doar pe nord mai aveau de lucru. 

survola

Deja segmentul acesta e prezent pe Google Maps.