[SM] Centura Satu Mare

Started by NGC, April 08, 2018, 01:51:54 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

horatiu.cosma

În dreapta unde e cifa săpaseră un șanț serios, diferență mare de nivel.
(GPS)

(GPS)

La 2 pași de intersecția cu drumul de Petea străjuiește un vajnic paznic al centurii.
(GPS)

(GPS)

Câteva detalii de pe podul peste Someș.
(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

Alt podeț.
(GPS)

(GPS)

Powered by API/PUM imgur uploader

Ionut

Si filmarea. Enjoy!

PS: deplasarile astea de la Bucuresti/Cluj in zonele cele mai greu accesibile nu sunt tocmai ieftine, ca timp/bani/efort. Deci ar ajuta un pic de sustinere financiara. :) Multumim! :cheers:

voicul

Deci terminare in 2021 e realizabil, dar cu ceva emotii la mijloc.

pasadia

Emoții mai degrabă în capătul nordic, spre Baia Mare. Dar mno, important ar fi să deschidă podul peste Someș, intre drumul de Zalău și cel de Petea.

Nu înțeleg însă situația la intersecția cu drumul de Carei - cum fac nodul acolo, va fi sens giratoriu pe DN sub podul centurii?

manuel.matias.503

S-ar putea lega Iesirea Carei cu ieșirea Petea anul asta,sunt cel mai avansați pe bucata asta, ca sa lege și Zalău ar mai trebui niște relocări încă făcute și rezolvate exproprieri
Am făcut capturi la video, mai este o relocare lângă parcul industrial care nu apare in filmare

klacsma

Intersectia in T de la parcul industrial sud -acum o luna:

Intersectia cu DN19:

Powered by API/PUM imgur uploader

GML

Sunt sanse sa avem o deschidere partiala anul asta?

manuel.matias.503

Klacsma, la relocarea asta ma refeream, merci

horatiu.cosma

^^
Ar fi fezabilă o deschidere pe final de an între DN19 și DN19A, dar vorbim de CNAIR care nu e în stare să deschidă un sector gata 100% din centura Bacău.

JohannDB

Am trecut/utilizat, săptămâna trecută (prin) zona dintre DN19A (venind din vama Petea) și DN19 Botiz, pentru Baia Mare-Dej-V. Dornei, utilizând "actuala centură Satu Mare" - DJ 194 - DJ194A - DJ194C ieșire-n Botiz în DN19..... Pe zona asta lucrările la supratraversările acestor "județene" sun în urmă bine și cam...... părăsite !! Am câteva imagini făcute-n mare grabă, dar nu-s descărcate.....

avumit

Nu uitati ca am spus ca nu sunt gata in 21. Vor merge catre 23. Anul acesta poate mai sun 4 luni de forta maxima. In 21 speram ca au toate traversarile facute, iar in 22 asfalt.
Sunt sanse ca CNAIR sa accepte o deschidere partiala. Podul Decebal arata rau, are probmeme cu traficul greu. Ar fi ceva pt oras, dar... vedem.

avumit

Ca si carcotas care va beneficia de 2 poduri noi in oras, cer al treilea. Este necesar un pod care sa lege comuna Paulesti de Odoreu-Botiz-Centura. Comune mari si sate nu ar mai intra in oras pt a pleca in Ungaria. Sunt asa numitele sate de pe Somes. Traseul drumului nu depaseste 12 km.
In anii 80 era proiectat un pod putin mai jos, dar in 90 s-au furat la propriu picioarele, constructia incepuse in 89.

JohannDB

De pe site-ul CNAIR.RO..... referitor la acest obiectiv.....
Centura Satu Mare : -stadiu fizic actual .......... 50,10%
                                 -stadiu financiar actual ... 56,75%
             "Observații" -slabă mobilizare a antreprenorului; "pam, pammm" !! Că de "data finalizării" ....IULIE 2021, vorba orbului; om trăii și-om "vedea"  :D

http://www.cnadnr.ro/sites/default/files/6.7%20VARIANTE%20OCOLITOARE%20PROIECTE%20IN%20EXECUTIE.pdf

JohannDB

Cum am văzut eu "ceva" din supratraversările Centurii Satu Mare cu "ceva" zile în urmă.....

Cele două de jos, pe DJ 194A