Waze, Google Maps și navigație GPS

Started by sebba, September 04, 2012, 12:29:53 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

pentium10

cum sa nu ruteze, ruteaza din a doua zi
nu inseamna ca este si mai rapida optiunea fata de DN

Waze advocate, Google Developer Expert, In Mures

C0ndu

pelan87

Au aparut pe Google Maps si datele despre trafic pentru LD4:

Powered by API/PUM imgur uploader

elcraft

Doresc sa raportez in Maps niste probleme de rutare pe niste strazi, in speta ma roade una singura pentru care rutarea actuala nu tine cont de indicatoare precum "Obligatoriu Dreapta" sau din sensul celalalt viceversa (te pune sa ocolesti cand in realitate ai voie sa faci direct stanga). Am folosit Report a data problem -> Other, in care am explicat situatia. Prima data mi-au dat "Not applied", apoi am mai insistat de 2 ori, mentionand ca am dovezi si eventual sa-mi trimita un mail sa le pot raspunde atasand o poza doveditoare, fiindca acolo nu pot atasa. Dar nu, mi-au dat din nou imediat "Not applied". >:(

Si mai am si alte raportari refuzate, gen pozitiile unor statii STB, orar de functionare pentru zile de sarbatoare la institutii, etc.
Cum sau la cine pot trimite problemele incat sa se rezolve si cei care au dat reject sa se mute la spalat wc-uri sa se imbunatateasca situatia cu editarile?
Sunt editor level 4, oare cu level mai mare vor exista si aprobari mai usoare sau automate? Niciodata n-am raportat aiureli.

danutzu_1069

Daca esti editor L4, intra in editor sibia legatura cu area manager, sau in cel mai rau caz cu @spokyx,coutry manager. Poti folosi si forumul waze...

elcraft

Contributor level 4 in Google Maps. Cum fac asta? ???

dacianova

@danutzu_1069 cred că faci confuzie cu Waze
elcraft se referă la Google Maps. Spookyx n-are nicio legătură cu GM.

danutzu_1069

Mda, am citit un graba... Scuze
Descrierea era foarte asemanatoare cu Waze..

pasadia

Apropo de rute de pe waze: când am văzut această rută m-am mirat, eram convins că e muuult mai scurt că timp pe A3, Nadaselu - Gilău, decât pe porcăria aia de DN1J.

Când colo, pe waze ruta pe autostrada era mai lunga cu 1 minut care s-au transformat apoi in vreo 4-5 (parțial din cauza că breteaua de intrare dinspre Nadaselu e in panta și trebuie să stai în viteză tirului încărcat (și chiar am prins camion ce se tara cu 20km/h in urcare, exasperant), parțial din cauza că și Gilău e aglomerat).

pasadia

Ce înseamnă în Waze realizarea "top săptămânal utilizatori"?

Adică top cat trebuie sa fi pentru a primi realizarea? Top 10, top 50, top 100...?

voicul

Am pus harta asta si Waze zice ca Grind e deschis.