Waze, Google Maps și navigație GPS

Started by sebba, September 04, 2012, 12:29:53 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Xed

In teorie asa ar trebui sa se intample dar nu cred ca este chiar atat de restrictiv Google-ul.
Oricum, m-am plictisit astazi de cate raportari am facut si in continuare mai apar zone ca fiind inchise.

survola

Din nou e totul închis pe acolo.
Chiar așa ușor e să sabotezi GMaps?

dumbravaandrei

kitsune

Iarăși? Chiar nu e nicio posibilitate să raportăm la Google direct că cineva își bate joc?
Natural stupidity is much more dangerous than artificial intelligence

bogdymol

Cel putin inchiderea de pe autostrada pare a fi reala:

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/foto-video-un-camion-s-a-rasturnat-pe-autostrada-a-rupt-parapetii-si-a-intrat-pe-sensul-opus-1766855

Probleme cu traficul pe Google Maps sunt si in afara tarii. S-a mai discutat si pe SSC despre asta. De exemplu in Croatia, tot apare aproape toata autostrada Zagreb - Split ca fiind inchisa (aprox. 400 km!). Si in Austria aparea intr-o vreme autostrada Salzburg - Villach ca fiind inchisa, cu toate ca nu avea nici o problema.
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

survola

Și acum e autostrada ,,închisă" în Croația, în Dalmația mai bine spus  :lol:
O fi pe bune, nu o fi...

Ionut

Am impresia ca s-a actualizat ST2 pe Google Maps.

StefanCelMare

Avem și trafic layer full pe A10.
După cam 5 săptămâni de la deschidere.

Powered by API/PUM imgur uploader

TibiV

Ce frumos este verdele...  :)

Ce deprimante sunt "gaurile"...  :(
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

pelan87

S-a "inverzit" si A3-ul langa Tg. Mures + drumul de legatura.

Stefan E.

Buna ziua! Aveți idee de ce E81 in apropierea A10 apare închis pe Google maps? Chiar este inchis?

Fondator RO-Rebuild Project (mod de hartă ETS2)
Pasionat de motociclism, foto/video și IT.

dr4qul4

se joaca un puradel pe harta ca nu are voie afara. ne-am obisnuit deja. AM incercat si report, dar indientii de la goagle freaca duda
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

b1

Maşinile Google Street View revin în România din 15 martie

Maşinile Google Street View se întorc în România începând cu jumătatea lunii martie, acestea urmând să "viziteze" peste 120 de localităţi şi drumuri adiacente, cu scopul de a actualiza imaginile Street View din oraşe, şosele şi autostrăzi pe Google Maps, informează compania de tehnologie, într-un comunicat transmis marţi AGERPRES.

Astfel, preluarea de imagini 360 grade Street View în România va începe marţi, 15 martie, iar maşinile Google vor acoperi zone şi localităţi din toată ţara, de la Bucureşti, Constanţa, Hârşova, Curtea de Argeş, Iaşi sau Piatra Neamţ, şi până la Orşova, Cluj-Napoca, Vişeu de Sus sau Oradea.

Serviciul Street View este disponibil în România începând din anul 2010, când au fost publicate primele imagini din cele mai importante oraşe pe Google Maps. Acoperirea la nivelul întregii ţări s-a realizat doi ani mai târziu, atunci când au fost preluate imagini de pe 40.000 de km de drumuri, 39 de oraşe şi sute de obiective turistice.

"Extinderea Street View în România a continuat constant, fiind actualizate imaginile din marile oraşe şi adăugate diferite obiective turistice, precum Salina Turda, Castelul Bran, Cetatea Alba Iulia, Muzeul Naţional Brukenthal sau fluviul Dunărea. Cea mai recentă actualizare a imaginilor Street View în România a avut loc în 2021, când au fost preluate imagini din cele mai importante oraşe din România şi zonele adiacente acestora, precum şi şosele care le conectează. În 2018, în parteneriat cu WWF România (World Wildlife Fund), peste 1500 de kilometri de canale şi drumuri din Delta Dunării au fost fotografiate, pentru ca orice persoană cu o conexiune la internet să poată explora virtual frumuseţile ei prin imaginile Street View", se arată în comunicatul Google România.

Sursa.
Gândirea de grup presupune că valorile grupului nu sunt doar indicate, ci și corecte și bune.

reed

Haios,ca inca nu au aparut nici update/urile din 2021 de exemplu.

JohannDB

"".... inca nu au aparut nici update/urile din 2021 ""    Daaa, și pe lângă altele, oare de ce nemții sunt așa de refractari la Street View ??  Îi deranjează "street view" !!