Waze, Google Maps și navigație GPS

Started by sebba, September 04, 2012, 12:29:53 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

AkaManah

Quote from: dr4qul4 on July 19, 2021, 12:44:29 PM
Aveti idee daca s-a modificat ceva in algoritmul Waze? De la un timp nu dau cel mai rapid traseu, atunci cand esti in tranzit!
In ultima perioada am ignorat de cateva ori indicatiile Waze si recalcularea ma intorcea pe traseul de tranzit, desi drumul ales era liber si mult mai rapid. Ignorand indicatiile am castigat minute bune
Iar cand nu am ignorat indicatiile lui, m-am trezit intr-un blocaj ce putea fi evitat

Eu am observat ca, de prin vara, Waze nu mai ruteaza ca inainte. Efectiv nu mai face diferenta intre aglomeratia de pe sensurile diferite. Ma scotea de pe E81 desi eu vedeam pana hat departe ca e liber pe sensul meu, celalalt sens fiind extrem de aglomerat.

C0ndu

pasadia

De cand a fost deschis A10L2 cineva se tot chinuie sa inchida DN1 intre Alba Iulia si Aiud pe Gmaps. O fi acelasi care inchide DN22C - sa inteleg ca in curand vom vedea inchsi si DN15 intre Iernut si Tg. Mures.

horyatm

Eu cred că închide pe DN1 ca să ruteze Google Maps pe A10.

Xed

O sa ruteze pe A10 in perioada urmatoare dar nu rezolva nimic daca inchide DN1.
Cu efort sustinut din partea noastra o sa remediem situatia la fel ca pe A1 Sibiu-Boita :D

danutzu_1069

Contra-rapoarte... Click pe fiecare semn de interzis si bifă ca nu este inchis. Trebuie sa vina de la mai mti utilizatori....
Vad ca deja ruteaza pe tot A10....

Xed

Da, asa e, ruteaza pe tot A10 si au disparut si blocajele de pe DN. Asta dupa multe contra-rapoarte date in ultimele ore.  :D

rebel

^inca apare inchis drumul intre Alba si Aiud in mai multe puncte...

Xed

Da, mi-au raparut si mie... cineva insista foarte mult cu tampenia asta

dr4qul4

cum pui bifa ca nu e inchis? Eu am dat Report data problem-Other- si am scris ca e open.
Exista alta varianta? Bifa e doar pt inchis!
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

danutzu_1069

Dai tap pe semnul de interzis.... si te intreaba daca "acest drum este inchis acum?" si selectezi  NU

LE: si totusi, daca aleg un punct de destinatie pe zona "inchisa" ruteaza pana in acel punct....  pe drumul "inchis" daca nu are alte optiuni de rutare...
Cred totusi ca este fortata rutarea pe A10, pana "capătă" date de trafic suficiente...

dr4qul4

sunt pe laptop si nu pot da tap :)))  Nu cred ca e pt a forta rutarea pe A10 pt ca e inchis si DN39,. Din nou
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

danutzu_1069

Ha, 99% din colegi sunt pe telefon / tableta... unde merge cu.... tap..
Din ce stiu, pe Windows, la Gmaps nu merge cu click pe semnul de interzis... si alta metoda nu știu...
Btw, vrzi ca sunt si laptopuri la care merge cu... tap. :

danutzu_1069

Ma sunt inca cateva puncte in care figureaza inchis DN1 (puncte mici).

alin2pas

Și totuși, dacă e cineva care insistă să blocheze drumuri, iar rapoartele lui sunt încontinuu invalidate de alți utilizatori și din datele colectate de telefoane se vede că se circulă pe acele drumuri, undeva la Google nu e o inteligență naturală sau artificială care să-l blocheze pe individ?