Waze, Google Maps și navigație GPS

Started by sebba, September 04, 2012, 12:29:53 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Liviu M

Here WeGo are hărți offline. Ce-i drept, nu are partea de trafic (cred c-o are în varianta pe bani), dar doar navigația a fost ok ultima dată când am folosit-o.

danutzu_1069

Nu cred ca se pune problema de net..... Mai toate abonamentele au net (SEE) inclus...

voicul

Putini cred ca PORR deschide in 2022 SI totusi conform Maps deja au dat drumul in 2021.

Era cu semnul interzis mai acum cateva zile. Poate se ocupa cineva:

Powered by API/PUM imgur uploader

mirceaeliade

Desi are indicativul A, daca dai zoom ai sa vezi ca e defapt drumul forestier folosit de constructor.  Cred ca in loc sa fie "unnamed road" au dat un nume sa aiba un label util.

alexandru_m

Are cineva idee ce putem face impotriva ghidusului care marcheaza in fiecare noapte ca fiind inchise DN39 de la Vama Veche pana la Agigea, A4 integral si A2 de la Constanta pana la Bucuresti?

dacianova

În ce aplicație se întâmplă asta?

danutzu_1069

In Gmaps...
Doar cu "contrarapoarte"... Adica raport cu NU este inchis...

kitsune

Tipul este foarte persistent, am mai postat și eu despre "închiderea" asta acum un an sau cam așa ceva. Probabil că ar trebui cineva de la Gmaps să se sesizeze la un moment dat, bănuiesc că e un singur user care face asta:

https://forum.peundemerg.ro/index.php?topic=114.msg309391#msg309391
Natural stupidity is much more dangerous than artificial intelligence

TibiV

Probabil este vreun șumahăr care vrea sa isi faca "partie" atunci cand circula pe traseul asta, sa nu il deranjeze "fraierii"...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

cristi5

Se cheama vandalism.

Pe OSM a deschis unul odata toate autostrazile, in constructie, in licitatie, propuse/vise...

Dar OSM e liber la editat pt oricine. Ma gandeam ca gmaps are ceva protectii

mirceaeliade

pe GMaps intotdeauna cer confirmarea de la un al doilea utilizator pt a face schimbari.  daca nimeni nu da OK, nu cred ca se face schimbarea.  daca intrati si voi la contribute pe GMaps si dati in zona respectiva, o sa va intrebe sa review proposed edits si dati acolo nu sau report.  ca in momentul de fatza un prieten, sau un cont secundar da confirmarea

mie mi-a dat deny la un edit ca am vazut cu ochii mei un segment convertit in pietonala, pt ca nimeni nu a confirmat editul meu. 

dr4qul4

pai haideti sa ii facem report. Sau sa intram imediat mai multi sa deschidem ce se inchide aiurea.
CIne stie exact ce trebuie facut, sa posteze aici cu instructiuni (eventual si poze). Cand cineva sesizeaza ceva aiurea, sa scrie aici si apoi sa modifice si vom intra si restul sa confirmam.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

al_eugen

Va rog frumos, stie cineva daca Here Maps au baze de date cu POIs diferite intre Android si web views?

Am fost weekendul acesta la Lobogo, Baile Homorod. Pe waze/google e plasat corect, pe WeGoHere app e plasat in Homorod (fara Baile) adica la vreo 40km peste munte/padure/sapte tari/mari, etc
Am deschis tichet din app, mi l-au inchis ca nu inteleg ce am raportat.
M-am uitat azi de pe calculator, in editia Web Lobogo e la locul lui.

Am dezinstalat/reinstalat WeGo Here app - acelasi rezultat, Lobogo e pus aiurea pe harta.

Idei, propuneri?
O lasam asa?

bgd77

Salut, stie cineva daca in Google Maps se poate edita un drum existent? Sunt mai multe drumuri trasate incorect in zona in care stau si as vrea sa le corectez.

Daca aleg optiunea "Drawn incorrectly" nu pot sa trasez un alt traseu pentru drumul respectiv, asa cum se intampla daca adaug un "Missing road".