Waze, Google Maps și navigație GPS

Started by sebba, September 04, 2012, 12:29:53 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Vlad T.

^^ E bine ca macar te ruteaza pe ea, si ca greseala e mai mult numai una estetica

captiva

@Gendan

Cred ca trebuia sa zici motorway sau poate divided highway sau controlled access-highway

voicul

Eu cred ca indienii o sa dea in judecata CNAIR ... atatea deschideri! Pur si simplu nu mai fac fata!  :lol:

Vlad T.

Surprinzator, deja au aparut primele "semne" de A3 Rasnov-Cristian pe GM. Bine, momentan la nivel de drum de exploatare/agricol, dar totusi, e ceva. :D

Vlad T.

bogdymol

Nu am gasit thread mai bun unde sa pun asta. Un clip care ne explica cateva detalii despre cum s-au facut stramosii lui Google Maps:

Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

RADU_NEAGOE

pentru cei care folosesc Android Auto si Sygic: 

Sygic now available on Android Auto as an alternative to Google Maps and Waze
https://www.xda-developers.com/sygic-available-android-auto-alternative-google-maps-waze/

eu m-am inscris ca tester beta pentru Sygic si am putut sa testez optiunea asta (e gratuita pentru 30 zile): functioneaza  dar mai trebuie lucrat la ea

mirceaeliade

A aparut centura Rasnov pe Google Maps in sfarsit

mirceaVRo

Mult mai dureaza pana apare traficul pe G-maps la noile sectoare de A, parca  ar fi condusi de Poșta Română ..

voicul

S-a scris aici: cam 2 - 3 saptamani pentru aparitie.
Oricum asta e cea mai mica problema tinand cont ca oricum 95% din timp e liber.  :D

elion

Pe Google Maps au apărut informaţiile din trafic pentru Lotul 1 şi pentru A7.

gicu

Aveți idee de acum cam cât mai durează până și ruteaza corect pe A10 L1?

simotm

Poate știți cumva de ce pe Google Maps, de la  Sebeș la Cluj Napoca sau invers apare traseul prin Lancram (unicul).
De regula dacă ai 2 variante îți apar ambele(cel cu timpul cel mai scurt mai "îngroșat") și ulterior poți alege.
Mie îmi apărea una singura, prin Lancram.
Pe harta, autostrada din zona  apare desenata toată și dincolo de AB Nord...
Nu le-a zis nimeni pana acum ca Sebeș-AB N e deschisa?

pasadia

Pe Gmaps apar închise anumite relații din nodul Alba-Iulia Nord.

simotm

Am văzut acum ca se zicea de un termen de 2-3 saptamani pana se actualizează hărțile.
Au cam trecut, asa ca le-am trimis un feedback celor de la Google maps, poate asa cineva va verifica și va face o actualizare.