Waze, Google Maps și navigație GPS

Started by sebba, September 04, 2012, 12:29:53 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

survola

A apărut toată secțiunea, mai puțin breteaua de intrare (viaductul metalic) de la Alba nord.

pest1969

Mi se pare mie sau A7 e marcata ca un DJ pe Gmaps?

pentium10

pai e marcata conform vitezei 90km/h nu e european ca nu are 100km/h viteza si nici A ca nu are 130km/h
Waze advocate, Google Developer Expert, In Mures

Vlad T.

^
Nu cred ca are legatura cu viteza ci cu faptul ca (inca) este incorect vectorizata pe Maps.
Daca te uiti mai atent, toate supra/subtraversarile inafara de subtraversarea DN2F sunt marcate ca fiind treceri la nivel 

Buraddo

Tu chiar crezi că s-au interesat indienii de viteza limită? Cât timp nu au fost în stare să conecteze drumurile, sau le-au conectat unde e supratraversare...
E desenat ca DJ că așa a fost să fie, la un moment dat se va repara :)

oc7avian

Vlad T. zice bine. Identic a apărut și A10 o perioadă (ultimul lot deschis).

vancouver

Exista zone de autostrada in Germania care au limitare permanenta la 80 km/h sau 100 km/h (unele pentru camioane au 60 km/h). Dar nu inseamna ca sunt marcate ca drum judetean sau federal.

Sau in Austria, centura Vienei, unde este permanent 100. Nu e marcata ca drum federal!

Deci e o abertie ca A7 e marcata altfel decat ca autostrada in maps.
Feroviar: inadmisibil că ramâne 1 fir pe unele porțiuni după reabilitare pe Craiova-Caransebeș și Cluj-Oradea. Da pentru extinderea programului Quick Wins. Limitare instalare ETCS doar pe coridorul IV, pana cand va deveni pe deplin functional si isi dovedeste eficienta. Autostrazi: DA pentru 4 treceri montane: A1, A3, A6 si A8. NU deocamdata pentru A13 montan si A Nordului partea montana.

dacianova

Nu știu ce pretenții ai la GM. Parcă indieni ăia care lucrează pentru ei știu că centura e in regim de autostradă?

Vlad T.

Nu stiu cine exact se ocupa de GM, indieni sau romani sau etc., nu conteaza. Pe GM si tu ca utilizator poti ajuta la editarea hartii, prin adaugari/editari de locatii si inclusiv drumuri. La drumuri, pentru a adauga unul(pardon, pentru a sugera adaugarea unui drum), trebuie intai sa il vectorizezi, pe urma spui ce denumire are( Str. X, DNXX) si pe urma, daca vrei, mai poti adauga unele mentiuni despre acel drum. Ceea ce ai facut tu se trimite mai departe mai "sus" de unde se verifica daca e adevarata acea modificare. Cum se verifica asta, nu stiu, dar banuiesc ca li se "aprinde" un beculet rosu atunci cand vad aceeasi sugestie de modificare de la mai multi utilizatori ( de ex. vad de la mai multi utilizatori sugestia de A10 si vad ca au vectorizat cam acelasi traseu). Acuma de ce Centura Bacaului inca e vectorizata ca si un DJ in timp ce A10 lot 1 si Centura Sacueni sunt vectorizate  ca si A respectiv DN european, nu stiu. Am trimis deja de 2 ori modificare la GM cum ca acolo e autostrada, inca astept sa se aprobe.

contador

Quote from: Vlad T. on December 13, 2020, 08:18:27 PM
Cum se verifica asta, nu stiu, dar banuiesc ca li se "aprinde" un beculet rosu atunci cand vad aceeasi sugestie de modificare de la mai multi utilizatori

De obicei ii intreaba pe ceilalti utilizatori care au mai trecut prin zona: "strada X este cu sens unic?", "restaurantul Y are program de la 13:00 la 23:00?" s.a.m.d.

voicul

Gata: A7 e A7 - scrie pe ea A7.
Asteptam sa apara si date de trafic.

Momentan pe A10 merge pe Maps doar pana in AB S. Asteptam update pana la AB N.  :D

yetiman

Merge pe tot A10. :) (daca "tragi" manual traseul pe A10)
Problema e ca nu ruteaza pe aici datorita timpilor. (51 min pentru cei 16 km de A10)
Dupa ce o sa se reglementeze timpii, ar trebui sa fie OK.

,,Pe hoţii mărunţi îi trimitem la închisoare, iar pe cei mari îi numim în funcţii publice." — Esop
,,Greşelile politicianului sunt crime, căci în urma lor suferă milioane de oameni nevinovaţi, se împiedică dezvoltarea unei ţări întregi şi se împiedică, pentru zeci de ani înainte, viitorul ei." — Mihai Eminescu

voicul

Probabil ca de asta te scoate pe la AB S - "ca ii dezastru pe A asta - asa incet se merge"  :lol:

yetiman

Pe A7 este invers. Ruteaza cu timpi OK, dar rangul drumuli este tot de DJ, chiar daca numele e A7.  :D

,,Pe hoţii mărunţi îi trimitem la închisoare, iar pe cei mari îi numim în funcţii publice." — Esop
,,Greşelile politicianului sunt crime, căci în urma lor suferă milioane de oameni nevinovaţi, se împiedică dezvoltarea unei ţări întregi şi se împiedică, pentru zeci de ani înainte, viitorul ei." — Mihai Eminescu

Gendan

Eu atat m-am priceput sa le zic indienilor, cum si multi altii probabil au facut-o. Pentru revectorizat/redesenat intersectii cred ca avem nevoie de cineva cu job grade mai mare.