Waze, Google Maps și navigație GPS

Started by sebba, September 04, 2012, 12:29:53 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

pasadia

Nu vazusem ca a postat pentium, s-ar putea sa o fi facut concomitent.
Pe de alta parte pe Gmaps apare interdictie pe DN14A, fosta trecere peste CF, pe sensul Iernut - Tarnaveni. Si da, stiu, in teren exista acea interdictie, dar pana apare pe Gmaps noul traseu si pasajul peste CF poate ar trebui sa fie stearsa interdictia astfel incat necunoscatorii sa poata sa isi faca traseul pe DN14A (urmand sa se orienteze singuri in giratoriu de la centru logistic Lidl. 

g.chris

Waze inca ruteaza aiurea pe directia Cluj ;)

CC mapping - Orto - DSM - Geophoto - Point Cloud
www.ccmapping.ro

pentium10

Se stie de problema in Waze, a fost corectata, asteptam sa se invalideze cache-ul.
Waze advocate, Google Developer Expert, In Mures

danutzu_1069

Pasaj Ciure: eu sunt nelamurit cu este intre Virtutiu si "giratoriul" de sub rampa STS. Este cu dublu sens sau sens unic de la Virtutii spre giratoriu...
Doi la mana, pe harta inca apare trecerea peste linia de tamvai... Virajul stanga nu mai este permis

oc7avian

M-am documentat un pic și am pus acum răspuns pe topicul cu podul. Pe scurt: va fi dublu sens, doar pentru viraj dreapta.

http://forum.peundemerg.ro/index.php?topic=61.msg306132#msg306132

whitedove

gap-ul asta cam ce ar insemna??

Powered by API/PUM imgur uploader

alin2pas

Probabil s-au terminat cariocile la Google. :lol:

pentium10

inseamna ca lucram la ea, si este "in progress" in 2-3 zile va fi complet

google are un sistem foarte distributed si multe nivele de cache care trebuie invalidate

partea pozitiva este ca e lotul care va fi pus pe Maps cel mai rapid, au fost convinsi si de datele de traffic
Waze advocate, Google Developer Expert, In Mures

C0ndu

al_eugen

Fun News, apropo de Garmin: din lipsa de ocupatie am facut update la ultimile harti Europa pe un Nuvi2455.
Echipa Garmin a rezolvat problema autostrazilor in Romania: sunt toate construite pe harta lor :D
Evident ca sectoarele lipsa nu sunt rutabile, cum e si corect.
Dar tot mi se pare ciudat sa le adaugi asa.

C0ndu

Proiectul România Digitală a realizat Atlasul Digital al României, acronim RO.A.D., în format Garmin.
Garmin foloseşte date Here pentru a realiza City Navigator Europe, acronim C.N.E. De ce date care apar pe platforma Here cu titlul de proiecte în derulare apar la Garmin ca segmente de drum finalizate şi se rutează pe acolo este un mister...
Autostrăzile inexistente, dar rutabile, sunt cele din CNE, nu cele din ROAD. ROAD reflectă starea infrastructurii la momentul ediţiei respective.

Buraddo

Nu e prima oară când GMaps face rutări proaste din cauza struțocămilei care a ajuns. Cam de o săptămână rutează în zona Alba Iulia astfel:

Inițial am crezut că au importat restricțiile automat din Waze (s-a mai întâmplat), dar segmentul cu probleme este unul drept și fără lucrări...

gicu

Știți cumva de ce pe sectoarele noi de autostradă (Iernut Chețani, Biharia Berettyóújfalu) Google Maps încă rutează cu timpi foarte mari? Pe Chețani Iernut dă ca timp 2 h 38 min.

Se updatează timpii automat în funcție de valori de trafic? Că deja ar trebui să aibă o bază de date consistentă. Și ar fi trebuit să expire orice cache.

kitsune

Azi pe A2 sensul spre Constanța iar s-a trezit unul să raporteze drumul închis. Periodic e raportat închis, uneori până în port, alteori până la Mangalia. De data asta m-am nimerit pe drum.