Waze, Google Maps și navigație GPS

Started by sebba, September 04, 2012, 12:29:53 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

voicul

Discutia asta cred ca va fi eterna  :lol:

Quote from: voicul on August 15, 2019, 11:18:56 AM
Nu ca ar conta foarte mult, dar atentie la timpi calculati de Waze si Maps: vad ca iar au trecut la 110km/h pe A:

Powered by API/PUM imgur uploader

Am mai facut una chiar acum. De ce sunt diferente ... ?

Powered by API/PUM imgur uploader

dr4qul4

ori este trafic, ori sunt restrictii pe acolo (ma gandesc ca nodul Sebes reduce viteza).
Oricum, in exemplul tau, 56,5km in 27 de minute =  125,5km/h.  Asa ca este in caz inchis. Waze calculeaza la viteza maxima legala si adauga timpi in functie de trafic.
Daca scoti timpi mai bun decat waze pe A, atunci mergi mai repede decat viteza de pe indicatoare. Nu spun ca incalci legea, pentru ca poti merge cu 139km/h.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

Liviu M

Ba cu 139 km/h incalci legea, dar nu esti pedepsit.

Andrei I

Stie cineva de ce lotul 4LD nu apare pe google maps sau pe via michelin?

Vlad94

Este un proces care dureaza. Este necesara validarea finalitatii lotului de catre cei de la Google. Probabil si la Via Michelin e la fel

voicul

^Cu noroc in 2 - 3 saptamani apare.
Ajuta si sa faci o raportare la ei ca s-a deschis. Click dreapta in zona in care e A1 LD4 - report a data problem.

Daca as stii si unde sa fac o raportare ca Cuc nu e in ajutorul celor multi si ca LD3 e bun de inaugurat ...

Quest

Guys maine se fac 2 saptamini de cind LD4 a fost dat in trafic si tot nu se vede pe GoogleMaps.
E cineva din colegi care a parcurs acesti pasi de-a anunta Google despre aparitia unui nou tronson de A1 ?

https://itstillworks.com/notify-google-maps-update-new-roads-14910.html

LE: Vlad94 imi dai voie sa spun ca Google doar isi da importanta, daca de 2 saptamini ei nu reusesc sa "valideze finalitatea lotului" ?
Common sense will get you far !

voicul

Dorinta ta a fost indeplinita: a aparut LD4 si pe Maps.

pentium10

Nu v-am mai scris, dar am fost si in concediu. E naspha rau sa dai de cineva din echipa Google Maps sa puna pe harta Lotul 4, dar acuma am primit confirmarea ca este afisata.
Mai dureaza cateva zile pana va ruta corect pe ea.
Waze advocate, Google Developer Expert, In Mures

Quest

Da, a aparut LD4, rutari pe tronson inca nu. Pentium10 cind spui ca e greu sa dai de cineva din GoogleMaps Team, te referi la de ai nostri sau din echipa internationala ? Faptul c-a aparut e o contributie a lor nostri, sau cum functioneaza treaba ?

pentium10

Idea e ca și tu poți trimite din meniu Send feedback - > Missing road raport. Au fost destule.
Dar nu au echipa care sa le verifice. Am ceva cunoștințe din Google cărora le trimit email ca vezi ne trebuie ajutor.
E un secret mare inside Google cine se ocupa cu editări de harta. Asa ca cunoștințele răspuns în vag, apoi vine emailul ca a fost adăugat.

In alte ordine de idei, eu doar încerc sa fac un reminder. Sa fie mult mai repede. Câteodată merge în câteva zile, alte ori ne trebuie săptămâni.
Waze advocate, Google Developer Expert, In Mures

Quest

Multumiri celor care ati stat calare pe cei de la GM sa adauge tronsonul.
Azi face si rutarea pe el, mai ramine sa apara si traficul.

dr4qul4

tocmai ce m-am intors din vacanta in Corfu + Meteora (2500 de km). Am mers numai cu Waze. In Corfu m-a bagat pe toate scurtaturile posibile, toate asfaltate, in schimb extrem de inguste si cu serpentine.
Nu prea inteleg de ce, dar cand ma duceam seara in Kerkira (Corfu Town) ma ducea pe drumul principal, iar la intoarcere (noaptea, cand nu mai era trafic), ma baga pe coclauri.
La intoarcere, era ceva coada la vama greceasca si a gasit un traseu mai scurt cu vreo 5 minute, prin care evitam si statia de taxare si fentam si 1 km de coada. Am facut dreapta, dar am renuntat cand am vazut ca ma pune sa traversez perpendicular A/DX25, si apoi sa intru inapoi prin viraj stanga....peste sensul de intrare in Grecia, de unde unii veneau destul de tare dupa ce scapau de vama (si mai aveau cam 1 km pana la toll).

Mult mai buna a fost scurtatura de la Ruse. M-a bagat cumva pe sub liniile de cale ferata, pe un drum in mare parte bun, dar destul de infricosator (era noapte).
In fata mea, mai era o masina de B, care insa a virat dreapta mai devreme pe la Hipodrom si drumul acela parea mult mai prost. Probabil mergea cu Google Maps, pentru ca observ ca nu vrea sa o ia pe acel drum.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

mircea

Eu încep să renunț la waze pentru că e cam Gheorghe. Pentru Nisipurile de Aur mă tot ruta pe A2, DJ-uri prin România și Bulgaria în loc de varianta de drum rapid și sigur între Ruse și Varna. Iar când am selectat traseul manual, era și mult mai rapid pe Ruse. La întoarcere, la plecarea din Otopeni, insista să merg pe Valea Oltului inclusiv pe centura Ploieștiului, pentru a evita cele 5 minute cât am stat aiurea în Bușteni. Eu l-am oprit și vărul meu nu. Pe el l-o băgat pe 73A și desi era un pic în față, când eu eram la Ghimbav el abia ieșea din Râșnov. O să îl folosesc de acum incolo doar pe distanțe foarte scurte când chiar nu știu să ies fără el din localități. În rest, mai mult strică decât ajută.

Dominik

You're in Steelers Country