Aeroportul International Brasov [GHV]

Started by radu24, July 27, 2012, 10:35:56 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

rota

Șantierul Terminalului de pasageri al Aeroportului Internațional Brașov prinde contur.

Sursa

myid

da, Bog'ART si UTI s-au mobilizat rapid. De astfel de companii e nevoie, mai ales in perioada asta.

Contraexemplu : idiotii de la Constructii Sibiu nu fac nimic : desi au contractul din August anul trecut pentru drum de acces, imprejmurire, remiza PSI, (lucrari minore daca ma intrebi pe mine) , nu au miscat un deget. Au toate autorizatiile, insa probabil nu au cu cine sau sunt total incompetenti.

MamaMia

ieri am postat un video, pot sa intreb si eu de ce a fost stersa postarea?

Dominik

Vizita a ministrului Bode pe șantierul Aeroportului Brașov.

https://www.facebook.com/AdrianVestea/videos/592575308133033/
You're in Steelers Country

myid

Am trimis clarificari prin legea 544 referitoare la contractul cu Constructii Sibiu (cele 9 obiective) unde nu se misca nimic.

Intre timp, l-am intrebat pe Vestea si pe facebook si a raspuns :

1

Deci, s-a dat ordinul de reincepere Marti 14/04/20, hmmm, sa intelegem ca au fost blocati?

SB76UFO

"Prostia este eternă și invincibilă"

TibiV

In afara de constructor, ce legatura are cu Aeroportul International Brasov?...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

ciachi

Buna dimineata! am gasit astea pe yotube, sper sa fie utile
primul video aici :         
al  doilea:                     
si al treilea video care are 2 parti:         
prima parte aici......           
si a doua aici............     

MamaMia

Imi place ca se misca lucruile, dar ce nu am gasit eu, accesul auto catre terminal pe unde se va face?

pasadia

Nu se face nici un acces special pentru aeroport. Vei folosi aceleasi drumuri existente: DJ103C, DJ101A. Sincer vorbind insa suntem departe de a avea nevoie de vreo investitie speciala strict pentru aeroport. Ai fi avut nevoie de o investitie, dar asta ca centura a Ghimbavului si Codlei, ca acces pentru zonle industriale. Daca alea nu conteaza, aeroportul chiar nu va avea impact...

MamaMia

mi se pare ciudat ca nu au luat in calcul si un drum de acces!mai ales  ca vorbim de un aeroport nou si accesul se va face printr-o zona industriala.sa nu mai vorbim ca exista parcul industrial Ghimbav ce nu exisa facilitati pentru biciclisti.

ciprebbe

Stai sa il vedem functional si ce companii vor fi interesate sa opereze de acolo. Posibil sa nu existe trafic care sa presupuna investitia si in drum nou.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

andrei_rou

Constructii SA misca ceva? Bogart lucreaza la terminal dar este important si contractul pentru obiective. Acum vreo cateva saptamani am vazut un reportaj in care era anuntat cu mare tam tam ca le-a fost dat ordinul de reincepere al lucrarilor. Dar ei lucreaza ceva? Sau a fost doar o miscare de PR si atat.. Au plecat inapoi la Sibiu si o lalaie in continuare?