Aeroportul International Brasov [GHV]

Started by radu24, July 27, 2012, 10:35:56 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

pasadia

Iar campania e derulată pentru că tocmai săptămâna asta a anunțat oficial (și a intrat în campanie, instalandu-si corturile și afișele), candidatura la șefia CJ cel care a avut funcția in ultimii 8 ani dar care acum efemer e ministru la București.

bgd77

Se pare ca vor fi zboruri noi de pe aeroport. Anuntat de Vestea si preluat de un site local.

QuoteÎncepând cu 15 iunie, compania aeriană FlyLili va începe să efectueze zboruri de pe Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav, conectând Județul Brașov – Inima României cu unele dintre cele mai importante orașe europene.
Destinații Disponibile:

- Din iunie: München, Nürnberg, Stuttgart, Roma, Salonic, și Istanbul.
- Din iulie: Milano și Barcelona.
- Sunt planificate pentru sfârșitul anului destinații suplimentare spre Franța și Israel.
https://www.bizbrasov.ro/2024/04/15/zborurile-spre-milano-si-barcelona-din-iulie/

Post-ul de pe pagina de Facebook a lui Vestea unde anunta noile destinatii: Facebook

pasadia

Normal ca e anuntat de Vestea, ca doar e in campanie electorala. Normal ca zborurile "vor incepe" (sau nu) dupa alegeri. Intre timp, site-ul companiei aeriene anunta asta:

QuoteFly Lili does not currently offer individual ticket sales. For flight inquiries and purchases, please contact your tour operator directly.
Please note that our flights operate exclusively as charter services. This means that all departure dates and times are subject to confirmation and should be verified with the tour operator.

TibiV

De la Ian Explores : In Premiera am filmat ratare aterizare Wizair ! si Primul zbor Fly Lili Din Brasov

Cu tunuri cu apa - ca la carte...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

dumbravaandrei

Pilotul de la wizz ori si-o fi uitat ochelarii acasa, ori o atipit in timpul aterizarii, ori nu prea le are cu aproximatul distantelor, ca altfel nu-mi explic ce a fost prostia aia... nu si-a dat seama cand s-a apropiat de pista ca e prea sus sa mai aterizeze?!? Macar bine ca a realizat la timp sa ridice magaoaia, ca ara campul pana la Vitesco...

Sorinus

Vant de forfecare poate. Vantul de forfecare isi schimba directia total si brusc, facand aterizarea f imprevizibila.

E dificil sa vina sus si tare, pare ca vizibilitatea e f buna oricum, si sunt si instrumentele de precizie.

Dar vantul de forfecare apare fix deasupra pistei si pilotii primesc o alerta in ultimul moment si recomandarea este go-around.

GIV

Autoritățile vor să facă linie de cale ferată spre Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav

proiectul costa mai mult ca aeroportul  :lol:  :rofl:  ca sa mearga cu 30 40 km/ora prin oras

dumbravaandrei

Poate la final îl leagă cu o autostradă de OTP  O:-)

survola

pasadia

In clip apare inclusiv demisul director al Aeroportului Brasov. Caci clipul e de 8 luni vechime, nu e o stire noua.

GIV

conform orarului de zbor de pe sitelul aeroportului este programata o aterizare a companiei fly lili de la  Thessaloniki la 22 50. oare o sa se repete situatia cu dan air cand o sa aterizeze la bucuresti  :troll: sau poate sibiu daca apar intarzieri iar programul aeroportului este pana la 23? le am scris in privat celor de la fly lili  ca am vazut ca mi-au raspuns ca isi reiau zborurile din 3aug sa vad daca cu acest aspect se mai lauda

GIV

GIV

huston we have a problem. nu mai avem turn la brasov :lol:

https://www.bizbrasov.ro/2024/08/18/turnul-virtual-de-la-aeroportul-ghimbav-a-inceput-sa-dea-rateuri-spatiul-aerian-din-zona-brasovului-este-inchis/

Spațiul aerian din zona Brașovului este momentan închis, fiind suspendate inclusiv decolările și aterizările de la aeroportul din Brașov, susțin jurnaliștii de la BoardingPass pe pagina de Facebook.

JohannDB

Hmmmmm......, am auzit de pățania "turnului virtual căzut" !!!!!! Pe undeva în stărfundurile mele râdeam înfundat de acest lucru... N-aș fi vrut să fiu, însă, în "aer" și să mi se spună, deasupra Brașovului fiind, că plecăm la naiba-n parznic, că "S-A STRICT TURNUL", "falnicul TURN VIRTUAL".....
 A fost un precedent...., deși la inaugurare se dădeau cu dosul de pământ, cu toții, că legăturile de net și cele securizate, pentru "turn", SUNT BETON !!!!! Iată că "betonul" mai și crapă" !!!
 Oare nu mai găseau, prin cutia milei la biserici, niște mărunțiș, ca să fie și la Ghimbav un "turn adevărat" ???
    Oooo, mai este și saga Romatsa, cu pregătirea de personal: iar cu pantalonii-n vine !! Asta este, asta trăim... Dar când spuneam, acum ceva ani în urmă, că Ghimbavul strică echilibrul Sibiului, al OTP București și chiar Tg Mureș, vorbeam vorbe !!! Interese ?? Așșșșș, fapte/conspirații și orice coincidență e pură întâmplare....

GIV

care este acum capacitatea maxima a aeroportului pe an dpdv al calatorilor avand in vedere o platforma cu 3(4 a zis Vestea) locuri, orar 7-23 si terminalul actual?