[B] Pasajul Mihai Bravu-Splai-Vacaresti

Started by Ionut, September 14, 2011, 02:09:30 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

MRS

A, AL, B, BG, BiH, CA, CH, CY, CZ, D, DK, DOM, E, EG, EIR, EST, F, FIN, GB, GR, H, HR, KOR, I, ID, JP, LT, LV, MC, MD, MDV, MK,  MNE, MT, NL, PL, PT, QA, RKS, RO, SIN, SK, SLO, SRB, SYR, TH, TR, TZ, UA, UAE, US, V

IATA: AAL, ADB, AMS, ATH, AYT, BBU, BCN, BEG, BGY, BHX, BKK, BLQ, BRI, BRU, BUD, BVA, CDG, CGN, CIA, CRL, DCA, DLM, DOH, DPS, DTM, DUB, DUS, DWC, DXB, EMA, FCO, FLR, FMM, FRA, HAM, HEL, HND, HRG, IAS, ICN, IST, JFK, JMK, JTR, KBV, KGS, KIV, LCA, LGA, LHR, LIS, LTN, LWO, MAD, MLA, MLE, MUC, MXP, NAP, NRT, ODS, OPO, ORD, OTP, PFO, PRG, PRN, PSA, PUJ, RIX, SAW, SBZ, SDQ, SIN, SJJ, SKG, SKP, SOF, SPU, STN, STR,  SXB, TGD, TIA, TLL, TRN, TSF, TSR, TXL, VAR, VIE, VLC, VNO, WAW, WRO, YUL, YYZ, ZAG, ZNZ, ZRH, ZTH...

AFC

Pe la 17.00 am trecut pe acolo și nu dăduseră drumul. Am observat ca mai au de lucru la deviații. În rest podul părea sa fie gata pentru a prelua trafic.
"Intr-o epoca de minciuna universala, sa spui adevarul este deja un act revolutionar" - George Orwell

dr4qul4

In seara asta nu am mai trecut e acolo dar dimineata nu trasasera marcajele.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

MRS

Deci, mintim poporu' cu televizoru' (in speta zf.ro)?

A, AL, B, BG, BiH, CA, CH, CY, CZ, D, DK, DOM, E, EG, EIR, EST, F, FIN, GB, GR, H, HR, KOR, I, ID, JP, LT, LV, MC, MD, MDV, MK,  MNE, MT, NL, PL, PT, QA, RKS, RO, SIN, SK, SLO, SRB, SYR, TH, TR, TZ, UA, UAE, US, V

IATA: AAL, ADB, AMS, ATH, AYT, BBU, BCN, BEG, BGY, BHX, BKK, BLQ, BRI, BRU, BUD, BVA, CDG, CGN, CIA, CRL, DCA, DLM, DOH, DPS, DTM, DUB, DUS, DWC, DXB, EMA, FCO, FLR, FMM, FRA, HAM, HEL, HND, HRG, IAS, ICN, IST, JFK, JMK, JTR, KBV, KGS, KIV, LCA, LGA, LHR, LIS, LTN, LWO, MAD, MLA, MLE, MUC, MXP, NAP, NRT, ODS, OPO, ORD, OTP, PFO, PRG, PRN, PSA, PUJ, RIX, SAW, SBZ, SDQ, SIN, SJJ, SKG, SKP, SOF, SPU, STN, STR,  SXB, TGD, TIA, TLL, TRN, TSF, TSR, TXL, VAR, VIE, VLC, VNO, WAW, WRO, YUL, YYZ, ZAG, ZNZ, ZRH, ZTH...

dr4qul4

azi dimineata nu dadusera drumul dar au trasat marcajele pe pasaj si era agitatie foarte mare in zona bretelelor nefinalizate.
Probabil sambata se va da drumul.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

MRS

Am revenit la noi in sat si realizez ca inca nu e 20 Mai cu spune zf...  :busted:

dr4qul4

adevarul e ca nu au specificat anul  :lol:

MRS

Dimineata la 6 am fost sa vad minunea.... :hm:
Am descoperit la fata locului ca nu este nici 20 mai si nici sambata cum afirma cineva mai sus :)

Du-te Dica, du-te!

ps la ora 6:15 erau zeci de muncitori pe santier, din pacate nu e gata de dat drumul, poze mai tarziu

dr4qul4

:lol:  incercam sa fiu optimist.

Tot nu inteleg ce au de gand sa faca. De 3 zile podul e gata, cu marcaje albe.

Doar ca inca mai au o groapa de 10 metrii pe breteua din dreapta pasajului,imediat ce treci dambovita. Groapa de care nu s-au atins deloc.
Acum , acolo este deviat pe sub pasaj, dar nu pot da drumul la pasaj asa, pentru ca trebuie sa treci inapoi pe drepata si e cam greu daca de pe pasaj vor veni alte masini.

danutzu_1069

E, la groapa aia lucrau pe pa pranz.
Inclusiv lucrau la asfaltare pe breteaua Vacaresti, dar au tras un sant (ptr semafoare?) la capatul bretelei spre rond (sa-i zicem rond)

dr4qul4

Cine mai stie ce modificari au adus la proiect. Nu a mai aparut nimic in sensul asta.
Nici doctorul nu a mai trecut pe aici de ceva timp.

cezar-mario2012

Am trecut azi pe acolo de doua ori,  pe la prânz,  si posibil ca doctorul sa fi trecut pe acolo,  pe pod trecea un suv negru și inspecta podul. Cred ca se așteaptă si finalizarea benzilor laterale.

MRS

Am mai fost si eu o data acum pana in Berceniul lui @Ionut  ;)
Se asfaltau bretelele dinspre Piata Sudului spre Tineretului, fix dupa super ploaie ca asa-i sade bine asfaltului   :lol:

Off: Ca o concluzie generala la toate link-urile postate de la fel de fel de fitzuici actuale sau cu siguranta in devenire: VA ROG FILTRATI DATELE INAINTE DE POSTARE!!

dr4qul4

Azi am  facut o mica plimbare pana la santier. doar intre metrou Mihai Bravu si Dambovita.
din poze se observa ca podul este putin stramb dar nu atat incat sa deranjeze circulatia.

un scuar mic la intersectia cu Aleea Tandala.

Observati ca este asfaltat tot (in afara de 10-15 metrii langa splai), bordurile si parapetii sunt si ei aproape completi. SI trotuarele sunt in stadiu avansat.

Bucata fara asfalt.

oare au/vor expropria si bucata asta. sau deviatia actuala pe 2 benzi va fi transformata in trotuar + banda de dreapta?

Din ce-mi dau seama vor vi 2 benzi care vor trece printre picioarele podului, iar tramvaiele vor trece printre cele 2 poduri, exact pe mijloc.
Se observa ca grinda principala dinspre mijloc este in afara picioarelor si se sprijina pe zona care va unii cele 2 poduri!
Aici se pune marea intrebare: se poate da drumul la primul pod in conditiile astea? sau va trebui sa asteptam sa fie ridicate si cele 2 pile ale celui de-al 2-lea pod in arc?
Acele sustineri metalice pot face fata?

In concluzie:
Circulatia pe cele 2 benzi se poate deschide in 2-3 zile..daca se doreste. Pentru finalizarea integrala (cu trotuare cu tot) ar trebui sa dureze 1-2 saptamani.
Cele 2 benzi ar ajuta enorm traficul, si in acelasi timp podul ar putea fi deschis deoarece se evita conflictele de trafic....bineinteles daca  nu trebuie sa asteptam si pilele podului 2, care vor fi gata in 2-3 luni...

danutzu_1069

Podul e putin stamb deoarece Iordache-Avionache a furat la latimea rampelor turnate.  :D