[B] Pasajul Mihai Bravu-Splai-Vacaresti

Started by Ionut, September 14, 2011, 02:09:30 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

MRS

^^^danutzu
;) ... Am venit dinspre Tineretului spre Big...Pe acel segment, atat la dus cat si la intors, s-a dat cu grunt si a aparut asfalt
Poate ai dreptate peste garla.... Nu te contrazic

A, AL, B, BG, BiH, CA, CH, CY, CZ, D, DK, DOM, E, EG, EIR, EST, F, FIN, GB, GR, H, HR, KOR, I, ID, JP, LT, LV, MC, MD, MDV, MK,  MNE, MT, NL, PL, PT, QA, RKS, RO, SIN, SK, SLO, SRB, SYR, TH, TR, TZ, UA, UAE, US, V

IATA: AAL, ADB, AMS, ATH, AYT, BBU, BCN, BEG, BGY, BHX, BKK, BLQ, BRI, BRU, BUD, BVA, CDG, CGN, CIA, CRL, DCA, DLM, DOH, DPS, DTM, DUB, DUS, DWC, DXB, EMA, FCO, FLR, FMM, FRA, HAM, HEL, HND, HRG, IAS, ICN, IST, JFK, JMK, JTR, KBV, KGS, KIV, LCA, LGA, LHR, LIS, LTN, LWO, MAD, MLA, MLE, MUC, MXP, NAP, NRT, ODS, OPO, ORD, OTP, PFO, PRG, PRN, PSA, PUJ, RIX, SAW, SBZ, SDQ, SIN, SJJ, SKG, SKP, SOF, SPU, STN, STR,  SXB, TGD, TIA, TLL, TRN, TSF, TSR, TXL, VAR, VIE, VLC, VNO, WAW, WRO, YUL, YYZ, ZAG, ZNZ, ZRH, ZTH...

Tavi

Adevarat s-a dat! (http://forum.metrouusor.com/viewtopic.php?f=209&t=3245). Pe partea asta mai urmeaza doar ... graffiti  :| ... macar pana la inaugurare sa ramana curat...
Sper sa fie vopsea fotocatalitica (cu autocuratare).

ciprebbe

Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

Wadan

Da, exact in zona santierului in partea dinspre Piata Sudului

dr4qul4

in schimb si in partea cealalta arata identic  :lol:

Atentie, nu e din cauza santierului, asa s-a intamplat mereu acolo deoarece zona este in vale. Atat Vitanul cat si Berceniul si tineretului sunt in panta (si e o panta al naibii de lunga) astfel ca atunci cand ploua asa de mult cele 3 bulevarde devin rauri care incearca sa se scurga in dambovita..... problema e ca malurile dambovitei au fost inaltate, astfel incat toata apa pluviala ar trebui sa fie preluate de canalizare.
Iar la cum a plouat (de imi era frica sa nu-mi sparga geamurile de la balcon) chiar nu cred ca putem da vina pe nimeni.

Exact in zona pasajului, dupa ploaia torentiala de anul trecut am vazut cum apa iesea dintr-un canal.. si nu pentru ca era infundat, ci pentru ca o cantitate imensa de apa vine prin canalizare si incearca sa se scurga in canalul colector (renumita caseta) care insa este deja plina. Presiunea acolo este incredibila, imaginati-va ca poate zbura un capac de canal (care nu e sor deloc) la 1-2 metrii in aer.

De aceea sfatul meu este: cand vedeti balta acolo luati-o pe linia de tramvai...sa nu aveti vreo surpriza.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

dr4qul4

de ieri au terminat de asfaltat cele 2 benzi din dreapta pasajului 1 si s-a deviat circulatia pe ele.
Nu sunt temporare, sunt definitive (au refacut terasament + asfalt nou).

In curand se va da drumul la pasaj. Sper sa fie dublu sens
si o schita facuta de userul "pestisorul" pe metrousuor cu devierea actuala:
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

danutzu_1069

Miroase a asfalt proaspat si pe pasaj, rampa Vacaresti. Pe benzile din dreapta pasajului inca nu se circula.

MRS

Sambata se lucra la armare, cofrare la noul pasaj chiar si pe ploaie; se pare ca primul pod este gata; ATENTIE la modificarea traseului in zona santierului, e crima
DE OCOLIT zona! :) (pe cat se poate)

A, AL, B, BG, BiH, CA, CH, CY, CZ, D, DK, DOM, E, EG, EIR, EST, F, FIN, GB, GR, H, HR, KOR, I, ID, JP, LT, LV, MC, MD, MDV, MK,  MNE, MT, NL, PL, PT, QA, RKS, RO, SIN, SK, SLO, SRB, SYR, TH, TR, TZ, UA, UAE, US, V

IATA: AAL, ADB, AMS, ATH, AYT, BBU, BCN, BEG, BGY, BHX, BKK, BLQ, BRI, BRU, BUD, BVA, CDG, CGN, CIA, CRL, DCA, DLM, DOH, DPS, DTM, DUB, DUS, DWC, DXB, EMA, FCO, FLR, FMM, FRA, HAM, HEL, HND, HRG, IAS, ICN, IST, JFK, JMK, JTR, KBV, KGS, KIV, LCA, LGA, LHR, LIS, LTN, LWO, MAD, MLA, MLE, MUC, MXP, NAP, NRT, ODS, OPO, ORD, OTP, PFO, PRG, PRN, PSA, PUJ, RIX, SAW, SBZ, SDQ, SIN, SJJ, SKG, SKP, SOF, SPU, STN, STR,  SXB, TGD, TIA, TLL, TRN, TSF, TSR, TXL, VAR, VIE, VLC, VNO, WAW, WRO, YUL, YYZ, ZAG, ZNZ, ZRH, ZTH...

dr4qul4

AI dreptate. Eu mersesem doar pe jumatate si am crezut ca schita este corecta. In realitate se merge serpuit (in dublu S).

dr4qul4

cateva poze de azi. Pasajul 1 pare aproape gata. Ii mai lipsesc 2 segmente de balustrada si marcajele. cel putin la prima vedere. Nu cred insa ca vor da drumul pana nu termina zona din dreapta pasajului.
Ploaia  i-a trimis acasa si azi.

si bonus. 3 sticleti stateau la panda:

Chiar, cine stie o aplicatie (in afara de Waze) prin care am putea raporta radare/accidente in timp real?

dr4qul4

Cf zf.ro primul pasaj se deschide circulatiei pe 20 mai.
Sper sa fie asa.

danutzu_1069

dr4qul4

O fi. Dar eu ma gandeam la o aplicatie pe care sa o folosim toti. Eventual daca ar exosta ceva care sa fie legata direct la postul trafic in direct de aici de pe forum.

Ps. Waze nu merge pe BB10.

danutzu_1069

^^
waze, nu merge pe BB da' merge pe Android si Iphone, deci 2 -1.
aaa, merge si pe windoes phone, deci 3-1
waze poate fi folosita de toti.

Am creat un grup numit PeUndeMerg.ro, va astept ca membrii

Goldmund

"Când va fi gata prima parte a pasajului de la Mihai Bravu, cea mai importantă lucrare de infrastructură din Bucureşti

Lucrările la primul tronson al Pasajului Mihai Bravu, care traversează sensul de mers între Piaţa Sudului şi Şoseaua Mihai Bravu vor fi gata marţi 20 mai, potrivit unor surse apropiate lucrărilor, cu aproape o lună întârziere faţă de termenul avansat iniţial. În prezent muncitorii au curăţat calea de acces spre primul pasaj şi au finalizat lucrările la stratul de asfalt de pe primul pod. "
http://www.zf.ro/zf-24/cand-va-fi-gata-prima-parte-a-pasajului-de-la-mihai-bravu-cea-mai-importanta-lucrare-de-infrastructura-din-bucuresti-12631726