[B] Pasajul Mihai Bravu-Splai-Vacaresti

Started by Ionut, September 14, 2011, 02:09:30 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

nenea_hartia

Chiar nu face nimeni poze? E în București, nu la Kabul. :)

În paranteză fie spus, nu o dată am observat ce slab sunt acoperite fotografic proiectele de infrastructură din București. Deși, conform hărții, pe PUM cei mai mulți useri sunt bucureșteni.

Klaudiu!!!

Au aparut stalpii de iluminat pe pod;
am facut cateva poze cu telefonul din masina,ideea este ca se lucreaza;

se turna beton la fundatia stalpilor partii a doua a podului si se pare ca au terminat de pus placile pe podul metalic:

nenea_hartia

dr4qul4

crede-ma ca nu e chiar usor sa faci poze pe aici. nu e chiar atat de placut pentru ca e mereu aglomeratie, circulatia pietonala in zona pasajului este oprita si daca incerci sa patrunzi pe santier nu ai nici o sansa.
trec in fiecare seara pe acolo si am facut poze din masina, dar nu ies prea bine.

singurul loc de unde se poate poza e de pe trotuarul de vizavi dar momentan nu sunt modificari vizibile.
singurele lucruri notabile, dupa cum se vede si in pozele lui Klaudiu sunt montarea placilor de beton si , pe o portiune mica, a parapetilor.

Asteptam asfaltul sau macar sa apara pilonii podului 2.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

ghrt

Pentru poze ar trebui un locatar într-unul din blocurile din zonă, de la nivelul solului nu se vede cine ştie ce.
Cont (aproape) inactiv.

dr4qul4

Eventual din Asmita.
de jos se vede doar cam asa ceva:
https://app.box.com/s/jj7k4wuup84ma8t9o7zw
https://app.box.com/s/mpfryt1o0njh1pt8geoe

PS. Imageshack-ul nu mai e gratis. stie cineva cum se pot pune poze direct in alt mod? am incercat si box si dropbox dar nici alea nu merg.

Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

ashbird

Fie sa renasca numai cel ce har/Are de-a renaste, curatit prin jar,
Din cenusa-i proprie si din propriu-i scrum,/Astazi ca si maine, pururi sï acum!

Wadan

Cateva fotografii postate de userul Budy187 pe forumul MetrouUsor:

https://www.flickr.com/photos/117357669@N03/sets/72157643151998514/

Ionut

Wadan

Ieri s-a turnat placa de suprabetonare pe podul metalic. Avand in vedere acest aspect, cred ca e realist ca in luna mai sa se poata circula pe pod :)

Tavi

Sa iasa bine incercarile si, la actuala mobilizare, mai este rezonabil.

dr4qul4

aproape au terminat de montat si parapetii. Agitatie mare pe santier, atat la primul pasaj cat si la forarea pilonilor celui de-al doilea.

dr4qul4

Dimineata mai aveau un singur parapet de montat! Sper ca aveau unul care sa intre la fix  :lol:
Cine stie ce etapa urmeaza? Mai avem mult pana la asfalt?

Pilele podului 2 au fundatia gata, cel putin in partea nordica. in curand vor iesi la suprafata

Tavi

La podul 1 e in curs supraarmarea, a inceput suprabetonarea, se balasteaza apoi rampele, se betoneaza rampele apoi probe. Dupa asta ar trebui hidroizolare, asfalt, rosturi, finisaje si din nou probe finale ... cam asa ... +/- 5% :)

La podul 2, din ce am vazut eu (e drept, acum doua zile) inca nu incepusera sa lucreze la radiere. Ar fi urmat normal aici spargere capete coloane forate, armare, cofrare, turnare... ca sa ajunga la cota zero.