[IF] Discutii, lucrari si proiecte diverse in Ilfov

Started by Goldmund, February 06, 2018, 07:45:42 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Barcelo

Astazi circulatia a fost oribila .Coada foarte lunga  pe banda de urgenta a A3 la iesirea catre Voluntari/ Emil Racovita.
Din cauza giratoriului,pe Racovita aproape se stationa,nu prelua mai nimic.

Bineinteles majoritatea celor care ar fi iesit pe Racovita au deviat catre iesirea de la Petricani ceea ce a facut ca si acolo autostrada sa se blocheze mult inaintea giratoriului cu Gherghitei.

Cred ca a fost tare neinspirat Pandele cu giratoriul Racovita-Lipa.

panda_no 5

Pe la ce ora se intampla asta?
Poate ca are o influenta si inceperea anului scolar. Plus ploaia?
Chiar si inainte de existenta sensului giratoriu, inainte de perioada de concedii, coada se intindea spre Andronache.
Iar cei care vin dinspre Andronache (A3) se indreapta in mod egal atat spre stadion cat si tot inainte spre Pipera. Ambele directii de deplasare nu presupun acordarea prioritatii altor directii cu trafic semnificativ.
Vom vedea.

Barcelo

Pe la ora 9.00 .
Insa astazi,la aceeasi ora, s-a circulat normal ,adica aglomerat ,insa nu mai mult ca intr-o zi lucratoare banala de dinainte de vacanta. S-ar putea sa ma fi pripit cu giratoriul.

Hef

Aglomerația de formeze în rondul de sub autostrada.
Pentru a vedea influenta noului giratoriu mai trebuie sa observam traficul câteva zile.

Ce este deja o certitudine, dinspre stadion spre Emil Racoviță nu se mai face coada de mașini deloc.
Încă lucrează pe strada spre stadion. Ii mai pun o banda? Intrebarea este pana unde?

Problema strazii rămâne, ea face fata riveranilor nu și tranzitului. Dacă A3 ar fi preluat mai repede în Petricani nu ar mai veni așa mult trafic către Emil Racoviță/Popasului.

Nu înțeleg încă de ce sunt încă așa de multi care prefera auto propriu. Cel putin în acea zona transportul public e decent. Aici e problema. Cu cât punem mai mute benzi și giratorii cu atât atragem trafic. Când m-am mutat în zona strada era de macadam și îmi doream sa fie asfaltata. Când au asfaltat-o mi-am dorit sa fi rămas cu macadam.

TibiV

:lol:

Din ciclul ,,Ai grijă ce-ți dorești, s-ar putea să se împlinească"....
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Hef

Cred ca primăria Voluntari a prins drag de giratorii.

După giratoriul de pe Matei Milo și cel din Popasului, peste weekend a mai apărut unul la Jolie Ville în fata. Este util mai ales Petru autobuzele liniei 301 care întorc acolo.

Tot în Pipera, pe soseau Pipera Tunari, imediat după coborarera de pe pasajul de la Porsche au început lucrări pentru alt giratoriu. Si el va fi uitil pentru cei ce vor locui în ansamblul construit acolo. Sper ca după finalizare, noul giratoriu sa mai ia din traficul de la giratoriul OMV.

Hef

Giratoriul de pe Emil Racoviță este gata. Se mai lucrează pe strada dinspre stadion.

În giratoriu au pus vegetație, dar sub pământ este și un soclu. Probabil pentru a susține diverse figurine de Crăciun, Paște etc.

panda_no 5

Gata,
Soclul a fost ocupat.
Ce o fi ? Ce o fi?
O cruce cu o cupa de pocal cumva in partea de sus. O:-)
Bratele sunt cumva pe 4 directii , nu doar stanga-dreapta ci si fata-spate, asa incit din orice directie ai veni sa o vezi ca o cruce.
iar in partea de sus e asemanatoare cu o cupa/pocal.

Dupa citeva zile de trafic concluzia este ca dupa-amiaza cel putin coada se face foarte mare dinspre str Toma Caragiu spre autostrada.
Si se inainteaza extrem de greu pentru ca nu poti intra in sensul giratoriu decat daca te lasa ( pentru ca nu ai prioritate ) cei care vin dinspre stadion.

Hef

Si în plus de ceea ce ai spus tu, dinspre stadion vin 2 benzi. Pentru ca și cea de obligatoriu la dreapta este folosita pentru a vira la stânga.

Si au mai îngustat puțin trotuarul pentru a mai face loc unei benzi total inutile.

Barcelo

Quote from: Hef on September 12, 2022, 04:32:16 PMCred ca primăria Voluntari a prins drag de giratorii.
Tot în Pipera, pe soseau Pipera Tunari, imediat după coborarera de pe pasajul de la Porsche au început lucrări pentru alt giratoriu. Si el va fi uitil pentru cei ce vor locui în ansamblul construit acolo. Sper ca după finalizare, noul giratoriu sa mai ia din traficul de la giratoriul OMV.
Am inteles ca acolo (pe partea cu Porsche) va fi un Kaufland.
Dar merge greu "constructia" lui .Zici ca-l face Tirrena.

minerva

Știe cineva ce se construiește aici? Prelungire la Iancu Nicolae? Captura de pe google earth e din august.