Mission X: filmari din avion ale obiectivelor de infrastructura

Started by Ionut, July 02, 2012, 10:59:41 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Eurocopter

Din pacate se pare ca vremea nu ne permite sa filmam pe 4 iunie asa cum era initial planificat. Asteptam vremea buna. :)

ciprebbe

E pacat sa treaca neobservata stirea asta:

Deputaţii au adoptat, miercuri, un proiect de lege care permite avioanelor fără pilot să opereze în spaţiul aerian naţional, înregistrându-se 311 voturi "pentru" şi niciunul împotrivă.

Liber la drone !

http://ziuadecj.realitatea.net/eveniment/deputatii-au-adoptat-un-proiect-de-lege-care-permite-dronelor-sa-opereze-in-spatiul-aerian-national--127502.html
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

Ionut

Deci pana la urma avem si noi putere, nu suntem chiar nimeni. Ma refer la toti cei afectati de ineptia distinsei doamne Manescu.

Eurocopter

Nu a fost ineptia ei, ci o mostenire lasata de Fenechiu & co. De la Boagiu incoace as putea spune ca Manescu a fost cel mai bun ministru de departe. In doar 6 luni a reusit deblocarea POS-T, a inclus metroul la finantare europeana, a blocat privatizarea frauduloasa a CFR Marfa si a demis Consiliul de Administratie de la TAROM care subjuga compania.

iuli

De acord. De obicei castanele și le ia aia care scot de la naftalină proiecte inepte de legi pentru a fi îngropate. Nasol a fost că nimeni nu a observat proiectul în momentul propunerii lui.
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

Ionut

Daca intr-adevar asa stau lucrurile atunci imi cer scuze si imi asum replica.

sebba

apropos... sunt cu "omu' cu avionu"
mai facem vreo filmare pe Arad-Nadlac?
Sailing away! S/Y Haimana

adiarc

"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

Eurocopter

Dar apare doar pe luni-marti pentru ca in weekend sunt plecat.

Ionut

Eurocopter, ai filmat doar lotul UMB?! Sau mai dureaza procesarea?

Eurocopter

Da, din pacate nu am mai avut posibilitatea si Arad-Nadlac. Precum am mentionat si pe thread-ul A1, poate reuseste totusi Sebba, daca nu mai incerc eu saptamana viitoare.

sebba

pai sa-mi spuneti voi ce sa fac, eu pot suna oricand dupa avion...
n-am facut nimic pana acum ptr ca mi-ati spus sa stau in stand-by dar daca am liber la manevra... chem oamenii! :D
Sailing away! S/Y Haimana

alecu26

mica donatie care o aveam rezervata pentru filmari...am donat-o politiei rutiere care la ora 23:30 sta la panda cu farurile stinse.

Noroc ca am avut doar 70 km/h. Asta e....pe luna viitoare.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

Eurocopter

Dupa filmarea de pe lot 4, pentru care decontam 650 lei, bugetul ramas este de 805lei. Ar mai fi bani pentru Nadlac-Arad, dar apoi trebuie sa strangem fonduri pentru o noua filmare pe Sibiu-Orastie lot 3.