Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

3 Members and 20 Guests are viewing this topic.

Duta C

Odata si odata trebuie rupta pisica in doua. Nici asa nu merge. A1 e blocata la intr in Buc si aktor efectic ne ia la misto!

panzer

Sa vedem partea plina a paharului: macar acum e atacat tot lotul.

Despre reziliere, ne-a explicat Horatiu ca la Aktor nu se pune problema.

Eu am o intrebare mai tehnica: la Alsim se vad mormanele de balast, cum se sorteaza si apoi le astern. La Aktor de ce nu este la fel? Alt inginer care supravegheaza? Pare ca Aktor aduce balast si il pune direct pe traseu.

panzer

Autostrada A0 Sud Lot 3 Filmat Complet. Aktor Situatie Lucrari Infrastructura 8.4.23.
BabaDog

paullie

Vai de capul nostru. La cum se misca inca 3-4 ani de munca la Aktor.

vm75

Stie cineva daca Aktor a comandat deja grinzile? Ar cam trebui sa inceapa sa le ridice, dar nu e niciun semn in teren. Si pe A1 la Astaldi am aceeasi intrebare, mai ales ca acolo sunt si mai multe structuri. In rest e o veste buna ca au atacat in sfarsit si partea de lot ramasa de la Euroconstruct. Vestea mai putin buna e ca nu au atacat si podetele, probabil ca si prefabricatele sunt scumpe, la fel ca grinzile. Oricum, daca vedem grinzile vara asta eu zic ca se poate deschide in Q4 2024, cu conditia sa nu intre in insolventa Aktor. O reziliere in acest moment cred ca nu (mai) are sens, pentru ca vedem cat de greu merg licitatiile pe la noi.

calino

Cu Aktor oricum pierdem undeva, daca nu isi iau ban pe termen lung pe A0 o sa liciteze si o sa blocheze deschiderea altor autostrazi. Riscam sa avem ani grei intarzierei pe A0 si sa-i mai avem si pe alte loturi!

mirceaeliade

Aktor au certificate negative, adica in teorie CNAIR poate sa ii descalifice automat, iar curtile de judecata sa faca cum a facut cu Selina si sa confirme descalificarile.

TibiV

O noua filmare de la Construim Romania: Autostrada de Centură București A0 Nord Lot 2 - A3-Afumați - UMB - 2023.04.13

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

TibiV

O filmare proaspat postata de Ionut Ivasca: Autostrada A0 sud / Nod rutier A0-A2 / Constructor Alarko 12.04.2023

Observatii/vesti:

1. VESTEA BUNA: la inceputul filmarii se vade primul strat de asfalt (emulsie?...) pe A2 in zona largita de sub pasajul A0, sensul Constanta->Bucuresti al A2.

2. VESTEA PROASTA: situatia este mai nasoala/nashpa la deschiderea 7 decat cea observata de @oneLess cu o saptamana mai devreme
Quote from: oneLess on April 07, 2023, 12:53:52 PMPe filmarea lui Mihai Panait se vede că la deschiderea 7 unde lipsea o grindă au mai dat una jos. (...) Mie mi se pare că oricum au împrăștiate cam multe grinzi și în locuri aiurea prin șantier.
Acum au 4 (patru) grinzi date jos de pe deschiderea 7 !!!
Este drept, 3 sunt langa deschidere, iar a 4-a este pe trailer, pe partea cealalta a pasajului (09.24)...

Parca turcii ar juca un fel de "alba-neagra" cu grinzi: "uite grinda sus - nu mai este! Unde-i grinda?..."

dr4qul4

cred ca le-au dat jos ca sa poata pune predalele mai usor.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

TibiV

@dr4qul4,
ai discutat despre aceasta modalitate de "eficientizare" a lucrarilor cu profesorii de la UTCB?!...
:lol:

Si o alta filmare (de ieri, dar in alta zona) de la @adix aka Alberto Costea: Autostrada A0 Nord Lot II. Nod rutier A0 A3 - Afumati UMB. 15.04.2023. PASTE FERICIT!!

Din fericire filmarea asta (si nici santierul) nu necesita observatii critice majore...

În afară de faptul că, omenește, le doresc UMB-iștilor o săptămână liniștită, în care să se "umple" cu ouă, drob și pască alături de familiile lor... Iar apoi îi așteptăm să continue în ritmul de până acum... Paște fericit!

Hristos a înviat!

Duta C

Aveti idee careva acostamentul de beton de pe A2 acolo unde bretelele din A0 ajung in in A2 ramin asa? Nu le refac ?

danutzu_1069

La nod A0/A2, este doar emulsie, dar va urma asfalt. Trebuie sa ne pregatim...sufleteste pentru deviere serioasa de circulatie pe A2. Cumva trebuie sa puna predalele in zona lipsa de deasupra benzilor...Si nu le vor pune sub trafic...
Actuala banda de urgenta din zona nodului, o parte va avea avea parapeti dubli si o parte va fi banda de schimbare si de accelerare / decelerare... Va ramane asa, din pacate, nu cred ca a fost "prinsa" in contract....

TibiV

Nodul A0-DN5 filmat de BabaDog: Autostrada A0 Nod Rutier A0-DN5 Lot 2 Sud. Situatie Lucrari Infrastructura 8.4.23

TibiV

Nodul A0-A2 este campion la filmari...

Una de vineri de la @adix aka Alberto Costea: Supratraversare A0-A2. 14.04.2023

Turcii continua joaca cu grinzile...
Acum au 2 bucati mutate de langa viaductul principal langa breteaua A2 Bucuresti->DN4, bretea care NU are "dinti lipsa"...
Langa deschiderea 7 au 3 grinzi...
Iar la 04.25 au inca 7 grinzi, aparent fara rost... (Dar poate sunt pentru podul peste Dambovita).

Si o observatie feroviara: la 03.45, in fundal, se vede un tren Oltenita-Bucuresti care opreste undeva langa Caldararu. Este primul tren pe care il vad in filmarile cu nodul A0-A2...