Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

2 Members and 16 Guests are viewing this topic.

Bachus01

Pădurea este nimic raportat la ce se taie zilnic in Romania.

Eu as face altceva , perdea forestiera de ambele părți ale A0 . Doar ca acum e cam târziu. Culoare de expropiere nu o permite .

pasa_andrei

Casa de 1:15 o sa fie demolata. Ei nu au expropiat nici macar pentru un drum tehnologic.

dr4qul4

Nu era nevoie de perdea forestiera pentru protectia la viscol. Sunt multe sate si orientarea o protejeaza de vanturi. Poate doar pe bucata DN4-A2 sa fie expusa.
Dar ar fi fost nevoie de perdele forestiere pentru reducerea poluarii fonice.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

Bachus01

Pentru poluare m-am referit . Centura verde a Bucurestiului  :D

nenea_hartia

^ Inclusiv poluare fonică. Nu e plăcut să locuiești lângă o autostradă. E drept, pentru asta ar fi mai potrivit un tufăriș decât perdea forestieră.

Attreyu

^ apropo de locuitul langa autostrada, majoritatea agentilor imobiliari ar gasi o locatie a unei case langa o autostrada, sau cu iesire directa la autostrada (pana in 100-200 de metri) drept ceva nemaipomenit si care ridica valoarea proprietatii cu 30-50%.

Nici nu stiu ce sa zic, numeri cu zecile casele din Romania care isi permit "luxul" de a fi la 30 de secunde de intrarea pe o autostrada.

dr4qul4

Cei mai "fericiti" vor fi cei din "cartierul nou" al comunei Berceni. Nu doar ca A0 va trece la mai putin de 100m de case, dar nici acces nu au.
Si A0 nu va fi goala pe timpul noptii ca alte autostrazi. Vor zburda non-stop camioanele pe acolo.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

Attreyu

Stiu ce zici, voi fi intr-o situatie identica, 60 de metri de axul autostrazii, dar cu iesire/intrare in apropiere.

Drumul tehnic e chiar prin fata casei mele.

Daca vor incepe sa-mi crape zidurile, geamurile, etc. si nu va exista nici un perete fonoizolant, o sa ma gandesc sa dau in judecata Aktor si sa le cer despagubiri serioase.

ovicor

@attreyu, o veste buna si una rea. Sa incepem cu cea rea: sigur vei fi afectat. Vestea "buna": nu se va intampla curand!

mike_us

Pe lotul 1 cind o sa vedem utilaje lucrând?

hvm

Quote from: ovicor on March 16, 2021, 12:27:29 PM
@attreyu, o veste buna si una rea. Sa incepem cu cea rea: sigur vei fi afectat. Vestea "buna": nu se va intampla curand!

deja ai bagat doua vesti proaste. Una pentru Attreyu si una pentru restul, ca cel pentru restul e si veste buna pentru Attreyu e cu totul altceva. Eu zic sa te sacrifici "for the greater good" si sa ne spui cum te simti cand incep lucrarile. O sa stii la prima mana cum s-au simtit cei de pe A10 L1 la Oarda unde A trece practic pe langa gardul lor.

Acu la cucruri serioase nush daca e de plans sau de sarbatorit ca ai intrare pe A chiar langa tine. 
Pariuri: A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe - aici

Attreyu

Ce pot promite e ca va fi cel mai bine documentat tronson de autostrada din Romania, cu actualizari (daca vreti) zilnice, fotografii, filmari, etc :)

Cel putin "patratica" din fata casei (undeva in zona Domnesti).

Iar daca ma vor suna si cei de la CNIR pentru jobul ala foarte frumos pe hartie, din partea carora insa neprimind inca nici macar un email de confirmare, atunci voi putea sa dau si niste detalii mai de insider.

NGC

Sa trecem autorizatia de construire emisa saptamana trecuta.

12.03.2021: "Autostrada de Centură București, km 0+000 – km 100+900,Lotul 2: km 69+000 – km 85+300 aferent Centură Sud – Etapa 3"

TS30

Autostrada A0 Lot3 - Intersectie cu A1 Bucuresti-Pitesti

hvm

^
Asta e ceva oficial? Sau cum ar fi misto sa fie? ca nu vad partea cu intrarea de la emag in aceasta prezentare. Ar fi super sa fie separate fluxurile de intrare/iesire de restul traficului, dar lipseste nodul tocmai facut precum si celalalta partea, sau probabil acestea o sa fie conectate la bretelele de intrare/iesire
Pariuri: A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe - aici