Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

3 Members and 23 Guests are viewing this topic.

jaston

Avem ceva contestatii pt loturile 3 si 4 A0 Nord? Sau e liber la semnarea contractelor?

rota

avem AC pe lotul 2 (Am semnat autorizația de construire pentru un sector din Lotul II al A0 Sud. Va fi realizată structura rutieră, va fi ridicat un pasaj la km 70+500, vor fi executate lucrări de consolidare, relocare rețele, iluminat, de siguranța circulației.)
sursa

voicul

Cred ca e AC-ul de pe suprafata mentionata de @horatiu.cosma - adica pe 1.7km.

Mai bine decat nimic, ca la noi primavara incepe doar cu 1 floare.

horatiu.cosma

Ăștia 1,7 km sunt pe raza UAT Vidra, aproximativ zona asta.

razvan96

paulmare

Pe lotul lui Aktor din A0, nu stie nici o pasarica ce nu e in regula de tot revizuiesc declaratia de proiectare ? In afara de Sabar si Ciorogarla, doua rauletze anemice - ce au asa complicat pe bucata lor ? Trebuiau sa fi fost in teren deja

PlayStation

Foarte bine, kilometru cu kilometru se face toata autostrada

voicul

Deci avem sansa ca in vreo 2 - 3 saptamani sa vedem cum pasa isi instaleaza alaiul pe teritoriu?

Sau mai trebuie sa se ordone cand sa vina (sa se emita ordinul de incepere a lucrarilor)?

danutzu_1069

Trebuie si ordin de incepere a lucrarilor..

horatiu.cosma

Și pentru ordin trebuie aprobat și proiectul tehnic.

Puffyk

COPY/PASTE

Irinel Ionel Scriosteanu
5h ·
❗️Parcurgem încă o etapă pentru realizarea A0 - cel mai important proiect rutier din Regiunea București-Ilfov!

Am semnat autorizația de construire pentru un sector din Lotul II al A0 Sud. Va fi realizată structura rutieră, va fi ridicat un pasaj la km 70+500, vor fi executate lucrări de consolidare, relocare rețele, iluminat, de siguranța circulației.

Lotul II al Autostrăzii de Centură A0 Sud are o lungime de 16,3 km, pleacă din DN6, realizează intersecția cu DN5 până în zona localității Berceni. Constructorul desemnat este Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.Ş, iar contractul are o valoare de 750,8 milioane de lei. Autostrada de Centură București A0, parte a unui uriaș proiect european de infrastructură rutieră numit Coridorul 4 pan-european, va avea o lungime totală de 101 km.

📌 Așa cum am promis, în 2 ani vom finaliza cele 5 pasaje pe actuala Centură a Bucureștiului, respectiv Mogoșoaia, Berceni, Cernica, Domnești și Popești-Leordeni și, în 3 ani, Autostrada de Centură București Sud, mai precis cele 3 loturi de pe A0 Sud.

paullie

EugenRo

Am si eu o problema (ca multi altii poate) cu lipsa unui nod direct DN3 X A0.
Desi am retinut unele motive, nu consider ca stau in picioare si vin cu urmatoare propunere, pentru a evita descarcarea in CB.

Vorbim practic de un nod partial, mai mult o descarcare in A0/ DN3, care ar ajuta foarte mult cu ce se intampla in estul Bucurestiului.
Singurul element suplimentar, in afara de urcarile si coborarile de pe autostrada ar fi posibilitatea unui 'turn-around' precum cel de pe A3 la Turda sau de pe A10, cu scopul de a ajuta traficul dinspre Branesti/ DN3 sa ajuga rapid pe A0 Sud sau A2.
(Cei care ies din Pantelimon vor putea parcurge lotul de 4km al A0 - UMB si sa intoarca de doua ori la intersectia trefla A0 x A2, ca sa intre pe sensul A0 Nord/ A3)

danpandrea

^Poți amenaja lejer o trompetă la nord de DN3, ca să eviți toate exproprierile în urma propunerii tale.