Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

4 Members and 15 Guests are viewing this topic.

oc7avian

Totuși pare că în al 13-lea ceas relocările sunt în stadiu incipient la Aktori

raulbogdan23

La 6:12 se poate observa ca stalpii pentru retelele electrice sunt pe pozitie, probabil e doar o chestiune de timp pana cand Selim 1 Aktor dispare.

La 12:43 au adus stalpii pentru retelele electrice urmeaza sa fie instalati. Selim 2 Aktor are zilele numarate.

Cel mai probabil si cei care se ocupa de retele se misca greu.

La celelalte locuri unde avem goluri chiar nu se poate afla ce probleme sunt? Daca sunt aprobari de luat, modificari, sa stim in cine sa aruncam cu noroi, Aktor, CNAIR, subcontractori, etc.

shift2rail

Quote from: nohablaespanol on April 15, 2024, 11:07:00 AMOra 11:00. Pentru comparatie before/after. Sa fie ultima oara cand vedem rosu la DNCBxDN6 si DNCBxDN5?

Imho, vom avea rosu aprins la dncb×dn6 si dncb×dn4 (deteriorare fata de situatia actuala) si verde la dncb×dn5( imbunatatire, deci).

adix

Ionut

Haideți în teren!
Toată presa e aici.

Am dat interviu la Antene, TVR, RRA și o sa dau și pentru Prima. Nu e nimeni de la CNAIR sau MT. :lol:

horatiu.cosma

Ionut

Cred :lol:
Doar Scrioșteanu este.

Ionut

cosmin137

mergi frumusel acolo si intreabal de sanatate, de ce minte cand anunta termene ireale de ce aia de ce aialalta pe care le spui pe aici pe forum.
fa un pic de circ ca asta se cere la tv. nu sta in masina...
confruntal un pic.

dargauda

Ionut

nohablaespanol

Quote from: nohablaespanol on April 15, 2024, 11:07:00 AMOra 11:00. Pentru comparatie before/after. Sa fie ultima oara cand vedem rosu la DNCBxDN6 si DNCBxDN5?

Momentan Waze arata un saving de 20 min pe A0 (vs. DNCB) pe sensul A2>A1.

Pe sensul A1>A2 este egala durata intre DNCB si A0.

Se vor mai regla lucrurile, dar in orice caz este un pas mare pentru traficul pe DNCB Sud aceasta deschidere.

pasa_andrei

Multimim pentru live, ma bucur am scapat de camioanele chinezesti Ionut :))))

Cetatean

Nici n-au ce cauta la astfel de evemimente! Cu atat mai putin in campanie.
Hai cu restu' de A0!

Ionut