Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

5 Members and 18 Guests are viewing this topic.

JohannDB

Pentru că Bucureștiul este cu multă industrie grea......, trag nădejde că racordările bretelelor din noduri, sau simple întrări/ieșiri, să fie generoase la lățime (așa ca pe la nemți, de 3,5m între dungile laterale de marcaj, plus încă o bandă de asfalt lată de 2-2,5m pe o parte a razei bretelei) și în special cu glisiere/parapeți de înălțime mică (0,70-0,90 m).... Nu văd în astfel și pentru astfel de situații necesitatea unor glisiere de 1,60 m înălțime, cum văd că se practică în ultima vreme, mai ales unde nu vrei.... Și de asemenea sper că giratoriile "obligatorii" (conform unei noi mode) să nu fie de mărimea și nefuncționalitatea celor de la Sebeș/A1.....................

danutzu_1069

Pai ar trebui vazut un caiet, profilele transversale ale bretelelor...

paulmare

https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/auto-transporturi/bruxelles-ul-semneaza-pentru-2-miliarde-de-euro-destinate-marilor-proiecte-de-infrastructura-din-romania-autostrazi-drumuri-nationale-metrou-plaje-18961376

,,Rețea de infrastructură rutieră integrată pentru zona orbitală din București" Proiectul vine să ofere soluția în ceea ce privește capacitatea limitată a actualului inel de autostradă din jurul Bucureștiului prin modernizarea câtorva porțiuni cu câte 2 benzi pe sens a acestei șosele, precum și construirea legăturilor Domnești-DJ602, Oltenița-DN4, Berceni-DJ401 și Mogoșoaia-DN1A. Proiectul prevede, de asemenea, construirea a 51 de kilometri a noii Autostrăzi de Centură Sud a Bucureștiului. Proiectul va fluidiza traficul din capitala României, urmând a fi finanțat cu peste 1 miliard de euro de către UE, iar costul eligibil total al proiectului major este de 1, 2 miliarde de euro.

Asa go go aktor uite finantare de la UE pentru centura de sud, frecati-o la maximum inca niste ani buni sa se piarda si asta

TibiV

Quote from: paulmare on April 03, 2019, 01:35:10 PM
... capacitatea limitată a actualului inel de autostradă din jurul Bucureștiului...
:lol: :lol: :lol:
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

carutasul

De ieri când am trecut pe DN6 am văzut câteva "stegulețe" pe câmp care sper că sunt ceea ce sperăm cu toții să fie :)

Ionut

Bun bun. Fii atent cand mai treci. Poate faci un efort și opresti.

carutasul

Deocamdată am văzut doar stegulețele (panglicile de fapt) , am încercat să fac o poză dar nu mi-a ieșit bine din cauza modului în care bătea lumina. Dacă se arată mai mult de atât, bineînțeles că n-o să trec indiferent :)

Ionut

O sa ii monitorizam la greu. Turcii sunt relativ aproape de mine. Mă mut cu cortul pe șantier. :lol: Trebuie sa identificam mai intai unde isi fac organizarea de șantier.

TibiV

Ia un cort de minimum 2 persoane....
:lol:

Ionut

Mergi cu mine in teren, trebuie sa tii de vorba câinii cand ridic drona. Mare minune sa faca turcii autostrada asta.

carutasul

Dacă se întâmplă minunea, n-aveți nevoie de cort, sunt la 1km de locul faptei, numai să se întâmple :)

TibiV

Nu mai este nevoie de cort...
Avem pensiune la carutasul.
Da Doamne sa nu ramana "pensiunea" goala din lipsa de "obiective turistice"...  ;)

ciprebbe

La 1km de obiectiv e baza aeriana numai buna pt drona :)))
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

Ionut

danutzu_1069

Adica aeroportul de la Clinceni...