Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

4 Members and 6 Guests are viewing this topic.

survola

Aici rămâne așa?
Acolo este o bretea temporară, nu?

Powered by API/PUM imgur uploader

poze din postarea de mai sus a lui @bogdannp23

danutzu_1069

Teoretic este bretea temporara acea zona, si va dispărea... Face parte din categoria lucrărilor care se vor executa după reluarea circulației pe DN4.

Practic, ar putea sa rămână (as it is), având in vedere ca este si un podeț betonat acolo.. Ra ramana in sensul ca nu va fi demolat, dar va fi delimitata cu parapete.

@bogdannp23, bun venit cu prima filmare, chiar OK!

bekxy

Cred că, în primă fază, urcă pe pod doar sensul București. Oltenița rămâne pe bretea. Până se face racordarea rampei la DN4 sens București. Apoi urcă pe pod ambele sensuri, pe jumătatea de racord și mica deviere actuală, pentru a face și cealaltă jumătate.

Skynick

Pe maps e deschisa deja, nu stiu de ce va agitati  :lol:  :lol:

danutzu_1069

^ Ia da-i o rutare si vezi pe unde merge...
Daca-i colorata asta nu inseamna ca este deschis...  :)

oneLess

Eu cred că rămâne bucățica aia de bretea și după ce termină totul. Bună pentru agabaritice, mentenanță, urgențe ... Nu făceau temporar podețul ăla pentru că nu aveau de ce sau puneau un tub ...

panzer

Sa remarcam si partea buna: sunt 2x2 benzi pe pasaj + bretelele nodului. Se poate largi DN4 la 2x2 fara probleme.

danutzu_1069

Intre pasaj DNCB si nod, este "pe teava" largirea la 4 benzi.

oneway

La ora 7, Aktorii aveau pregatit finisorul la A1-A0 si cateva camioane probabil cu asfalt. Se pare ca se tin de promisiune cu asfaltatul devierii
A0S3 - Aprilie/Mai 2025

Vlad94

^^În ce stadiu este proiectul?

ultras_30

Quote from: omirica on March 10, 2024, 06:48:11 PM
Quote from: danutzu_1069 on March 10, 2024, 05:43:12 PMAvând in vedere astea, darea in circulație pe pasaj....mai durează. cred ca vreo săptămâna..

Teste nu mai fac?
Acum sant 16 camioane încărcate cu balast aștepta să urce pe pasaj pt teste.

adix

Earthchild

Quote from: shift2rail on March 08, 2024, 07:23:55 PMPosibil ca strategia lui Scriosteanu de a vizita saptamanal santierul sa dea roade.
Bine că nu se mută cu cortul pe șantier, cum promiteau unii gorniști predecesori de tristă amintire...

Sorinus

Acum 1h părea asfaltata devierea la A1 și lucrau și la breteaua spre București.  Sensul Pitesti->Bucuresti

oneway

A1-A0 era aproape gata devierea...