Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Ionut

Cam așa se aude, în jurul prânzului.

Ionut

API pe Facebook

Cu Plugușorul pe #AutostradaA0. Aho aho, mâine, 30.12.2023, în jurul prânzului se inaugurează aproximativ 10 kilometri între nodurile DN6 și DN5, parte din lotul 2 al A0 Sud. Ceilalți 6,3 km până la limita cu lotul 1 rămân un frumos muzeu. Să fie primiți!

Mai aveam puțin și dădeam focul de artificii de Revelion direct pe șantier. Cele două tronsoane de pe A0 Sud executate de turcii de la Alsim Alarko sunt marea dezAmăgire rutieră din 2023, așa cum vă explicam cu două zile înainte de Crăciun.

În ciuda minciunilor gogonate ale ministrului Grindeanu și ale secretarului de stat Scrioșteanu, în loc de 33,23 kilometri pe segmentul DN6-A2, sau măcar DN6-DN4, pupăm doar 10 km amărâți între DN6 și DN5, întârziați un an de zile față de promisiunile războinice din 2022 și vreo 6 luni față de termenul contractual extins.

Solicităm autorităților și antreprenorului general să facă toate demersurile birocratice și în teren astfel încât să putem circula fără restricții, pe profil complet de autostradă, pe A0 Sud între DN5 și DN4 în martie 2024 și din DN4 până la Autostrada A2 în iunie 2024, cel mai târziu.

Închidem anul cu 80,5 km de autostradă și drum expres veritabil deschiși traficului plus alți 15,8 km de autostradă-muzeu, că așa ne stă frumos. Vom reveni în scurt timp cu retrospectiva rutieră 2023 și la început de ianuarie cu previziunile noastre pe 2024.

Ionut

carutasul

nu știu dacă vin la inaugurare dar cred că măcar o tură după o să fac.

Sergiu25

A anuntat secretarul acum ca ramane ora 12, eu o sa vin la inaugurare, intrebare este evenimentul principal o sa fie la DN5 sau la DN6?

danutzu_1069

As zice DN5...  :D

(ca-i mai aproape de mine.... ) :lol:

Na, io zic ce interes am ....  :)

ciprebbe

Unde e CIC-ul, acolo se strange alaiul.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

danutzu_1069

Tot de la Scriosteanu citire...
"....
In ceea ce privește pasajul rutier peste autostradă de la Berceni, pe al cărui șantier am fost și aseară, acesta va fi dat în trafic în 2 săptămâni, pentru a putea fi finalizate lucrările la nivel de autostradă și sub pasaj.
..."

Ca sa aveti o dimensiune in timp, dupa care se va "extinde" circulatia pana la DN4

Am extras ce este mai importand din: https://www.facebook.com/watch/?v=388694706852725

carutasul

am fost până la o prăvălie acum și se făcea curat, s-au dat o parte din balize la o parte, erau câțiva muncitori care se agitau la intersecția cu DN6...

P3trut

@danutzu_1069 Doar pentru ca a dat un termen pentru darea in trafic a pasajului nu inseamna neaparat ca o sa deschida si autostrada. Au ratat borna de sfarsit de an, de acum pot linistiti sa astepte primavara...

danutzu_1069

Nici nu am scris ca se va da in trafic autostrada... Ci ca după astea doua săptămâni, sau câte or fi,... o sa ne putem gandii la "extinderea" circulației...

reed

Pun și eu niste fotografii la ceas de seara cu A0Nord,unde venind din Moldova salvează o ora venind către aeroport.Nu mi s-a parut denivelat ,comparand cu A3 unde mi s-a facut rau de mare  de la atâta zgâlțâialã :lol:
Mâine am sa particip la prima mea inaugurare peA0 sud
PS,spațiul median tot îngust mi se pare